Speltips: Dagens Dubbel Tips till V64-Express på Åmål/Romme fredag 20/5

Min raka DD igår 9-5 satt som en klocka men droppade från 22ggr till halva oddset men finfint ändå.
Mest nöjd med att hitta vinnaren i avslutningen som var mest svårlöst.
Slut med skryt och vidare till kvällens lopp.
V64-Express delar på loppen även denna vecka men annorlunda är att första avdelningen körs över udda distansen 2080m då loppet går på Åmål med sin 800m-bana vilket gör att ledningen är guld värd. I vilket fall är det nästan ett måste att ha tätkänning i sista kurvan för att kunna segerstrida.
Raka spelet blir 2-8 denna fredag. Missa heller inte videoinspelningen till GS75 denna vecka.
Trevlig Helg allez <3

Dagens Dubbel 1 – Åmål 2080m Autostart
Favoriten :
8 Ian B.R. streckas upp till favorit trots voltstart och stängt spår i starten. Nej tack.
Normalt sett hade man inte höjt på ögonbrynen över att han blir spelad till favorit men att han ska vinna loppet nästan hälften av gångerna? Knappast..
Hittar man ut blir det nog offensiv styrning men risken är att han blir fast alternativt att någon annan hinner före. Ytterst sårbar från bakspår i volten.
Annars kapabel och kommer med två raka samt idel bra prestationer.
Motbuden :
2 Bikila är kanske intressantast på framspår. Speciellt om man blir släppt till spets.
Vann senast just på Åmål och fick då dödens från samma spår men pressade sig förbi halvvarvet från mål och höll sen ända in. Väldigt förbättrad och blir han släppt till spets av invändige så kan han bli svårfångad. Tidig i loppet på läget.
13 Dats So Cool går ner ett par hack i klass här men det är många att runda i spåren. Varit ute i silver och tampats på V75 och startar nu som enda miljonären i loppet. Jepson kommer givetvis försöka söka sig fram utvändigt så tidigt som det bara går men inte alls säkert att tillfället ges och då får han lita på att hästen går till slut i stället.
Skulle inte våga ta bort honom på något streckspel till enbart 22% för ska någon på bakspår vara favorit så är det nog denna i så fall.
Men det får inte krångla för mycket på vägen för då blir det långt fram.
12 Townshend Broline har gått fint i sin nya regi och lever mest på sin styrka. Lite samma här som för ovan givetvis men med den skillnaden att Maria Törnqvists springare verkligen tål att gå säkerligen halva detta loppet i tredjespår och ändå vara med där framme.
Behöver dock komma igenom och fram tidigt för kan inte speeda över det korta upploppet. 4 Noble Dancer är Hultmans andra häst i loppet och är snabb ut i volt. Bara 1%? Nu är vi nere på de bredare garderingarna men lite småintressant som skräll med Horpestad upp återigen. Senast testade man i spets och drog på i bra tempo. Stumnade lite sista biten men kan hålla längre på Åmåls bana då ledarhästen får en liten extraskjuts ur sista sväng. 3 Ester Wibb vurmas det för men var inget extra för Stenströmer i debuten. Nej.
Väldigt fin häst men det var längesen hon fungerade i lopp tyvärr. Hoppas verkligen Uffe får ordning på den här för så finns det fart under hovarna. Plus med barfota runt om men får visa i lopp först.
Skrällen :
1 Justice Rhyme är kanske inte så märkvärdig men tre segrar från ledningen och innerspår nu.
Inte mycket som visar form här men är startsnabb i voltstart och kanske att Janne Svart testar i spets när vi är på Åmål. Till 0% på en startsnabb häst med innerspår i volten och på nämnda bana är han underligt lite streckad. Klart han lyckas vinna från spets 1/100 när han har 3/7 från ledningnen.
Vår Vinnare :
2 Bikila

Dagens Dubbel 2 – Romme 1640m Autostart
Favoriten :
8 Illfindmywayhome höll upp innerspåret senast och vann enkelt efter lite press sista biten.
Annorlunda läge nu men möter fortfarande ett gäng som han ska kunna segerstrida mot även från utvändigt om ledaren. Är Örjan tillräckligt offensiv får han nog ta över in i första sväng men det kan också kosta så inte troligt att han väljer det alternativet om man ska se till historiska körningar.
Det beror nog mycket på hur han kommer i väg från iskallt spår.
En strykning eller två skulle underlätta men det känns som vinstchansen ska vara bra då de värsta motbuden kommer från mindre bra insatser.
Motbuden :
7 Joy Alissa hade jag förväntat mig mer av men motståndet var hårt. Bra innan det. Har en vass kortspeed att utnyttja med rätta resan och väldigt intressant att man väljer att hänga på jänkarvagnen för första gången någonsin. Vi säger första då vid enda tillfället hon testat innan så galopperade hon. Ny kusk är också kittlande. Duger långt om formen är intakt.
6 Global Attention gjorde en bra årsdebut men sämre efter det. Obesegrad i spets.
Årets tre starter började med en imponerande vinst men efter det har det varit sämre insatser men Jörgen tror korta uppehållet gjort honom gott och väntar sig en bra insats här.
Mycket möjligt att han är först fram att ta över från 5 Cast Bolt och från tät är han obesegrad efter fyra försök. Bra chans om Jörgen funnit formen under uppehållet.
3 Global Upset gillar läget och är snabb ut. Vill till tät och släppa.
Skulle normalt sett strecka en häst som detta vid gardering då han öppnar bra bakom bilen och det finns tre hästar utvändigt som skulle vara bra ryggar men jag tror han får svårt att svara 5 Cast Bolt från start varpå det finns risk för tredje inner i stället. Speciellt då 5 Cast Bolt inte startat på över ett år och inte ska räcka i klassen så man vill nog ner till plankan och få en rygg.
Risk att 3 Global Upset sen fastnar i dålig rygg.
Skrällen :
10 Powerbank har bra ryggar i starten och kan komma igenom perfekt. Bra form.
Verkar komma mer och mer för varje start och kanske borde vara högre upp i rankingen men med bakspåret och att Lars-Åke Söderholm slår på skor bak så lutar det åt att man tar detta lopp som ett i raden och kanske inte kör så offensivt.
Gick i mål senast med krafter kvar på en vass tid så fart finns men passas nog mer framöver.
Vår Vinnare :
8 Illfindmywayhome

Spelförslag dagens dubbel : DD 1 : 1-2-4-13
DD 2 : 8 Illfindmywayhome


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se