Speltips: Dagens Dubbel Tips till V64 Express från Romme/Umåker.

Express omgångarna har varit lyckosamma hittills för mig och det kanske hjälper att gnälla lite om nymodigheter så börjar hästarna trilla in på rätt håll?
Först en tanke till Sören Norberg med familj som efter en lång tids sjukdom gick bort alldeles för tidigt under torsdagen. In i det sista var stallet hans stora glädje i livet. En sann hästkarl.
Förhoppningsvis får du sitta bakom Junior Lobell där uppe och vinna storlopp i parti och minut.
Kvällens expresslopp ser intressanta ut återigen där jag har en smaskig vinnare i avslutningen som jag vurmade för lite senast som skrällbud på V75.
Enklare emot nu och inte ens favorit. Tackar!!
Raka dubbeln spelas och även med lite skrällar så som jag anger nedan.
Även skrällarna är indelade i två grupper efter vinstchans och således olika belopp. Sista gruppen blir bara liten tvpeng.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
5 Hemisphere blir dunderlampa i inledningen och visst har han kanske bäst fartresurser av dessa men en liten gardering på just dagens dubbel tycker jag vi kan kosta på oss med en bra spik i avslutningen.
Speciellt då Hemisphere ägnat sig åt galopp flera gånger på slutet och även om Torbjörn Jansson har mer rutin än de flesta i loppet så är det alltid lurigt med ny kusk på en häst som har krånglat.
I skrivande stund är han 74(!)% vilket givetvis är helt oförsvarbart.
Skulle han gå felfritt blir han givetvis svårstoppad över distansen då loppet är ihåligt bakom men desto bättre att spela fler hästar med olika belopp.
Motbuden :
3 Glide Devie har inte alls visat något speciell form efter att det var lite längre mellan starterna.
Går dock klart bäst i spets och två senaste starterna har varit bakspår på medeldistans.
Lennartsson som förstärker i sulkyn är intressant med. Rent tidsmässigt ska hon räcka till seger om favoriten försvinner ur loppet.
6 I Am Rapida är en nyttig tjej med hög segerprocent på kontot. Gör sällan bort sig och är alltid med där framme till slut så en riktig hedersmärr. Kan öppna ganska skapligt hon med så borde få en bra position. Ofta påpassad på toton vilket brukar vara ett bra tecken.
4 My New Chapter vann på ett övertygande sätt för tre starter sen då han trots att han gjorde allt grovjobb själv bara tryckte sig till ledningen halvvarvet från mål och gick undan till säker seger.
Svek sen från ledningen starten efter som favorit men loppet blev ryckigt kört. Senast gick han en bra tid men hade svårt att ta något från kön i lite hårdare sällskap. Räknas bakom favoriten.
Skrällen :
1 Vici Supreme vinner inte så tätt längre men tog årets första seger näst senast och var riktigt nära att dubbla den skörden senast trots vida spår i slutsvängen.
Gick i mål med full fart och på en fin tid. Verkar ha form och passas här trots tuffare emot då han har ett smaskigt utgångsläge.
Vår Vinnare :
5 Hemisphere

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
8 Importedfrmdetroit låter Pihlström uppåt på trots spåret och visst är det en riktigt fin häst det här. Dock så blir han äldre han med och att bara spurta ner ett fält är inte så lätt som man kan tro för han kommer återigen få anfalla från kön. Grym resultatrad och vettig favorit men jag tror att det blir ytterligare en tvåa i raden under fredagskvällen.
Motbuden :
6 Zorro Swing var ute i samma lopp som Evens Cool boy och Van Gogh Z.S senast och även om han inte tog pengar så tycker jag det är lite orättvist att säga att ”han mest höll farten” på ATG då han aldrig fick chansen från invändig resa. Kom ut ett spår i sista sväng men fick aldrig fritt utrymme.
Dessutom är han en helt annan häst i ledningen och ju kallare det blir i luften desto mer gynnad är han. Från spets har han åtta segrar och ett andrapris på nio starter och här tror jag han spetsar och sen hoppas vi att temperaturen ligger runt 3 plusgrader i Umåker under fredagskvällens slut.
Han tar knappast en längd på Nolimitjimmit men Melander vill släppa så tidig ledning tror jag starkt på och där biter han ifrån sig riktigt bra.
Endast 15% på en häst som går ner i klass, har 8/9 vinster från spets och gillar norrland. Bra sk*t!
9 Bravo Navarone var det lite skrik på senast men då galopperade han direkt i starten.
Går bra bakifrån med och ensam på bakspår borde funka bra.
Riktig luring ikväll.
5 Dizzy River är inte samma häst som hos Untersteiner men vi vet att grundkapaciteten är hög och letar man kantbollar som inte är så mycket streckade är han tänkbar.
Var dock väldigt länge sen han vann.
Skrällen :
3 Rossi Palema är även han startsnabb men har svårt att hålla sig i trav. Främsta hotet mot min spik i spetskörningen men jag tror Zorro kommer med hög fart in i kurvan och då tror jag inte Sandra Eriksson chansar och kör för fullt utan nöjer sig med rygg ledaren. Barfota runt om är intressant med.
Vår Vinnare :
6 Zorro Swing

Spelförslag :
DD 1 : 5 Hemisphere (4-6) (1-3)
DD 2 : 6 Zorro Swing


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se