Speltips: Dagens Dubbel Tips till Umåker/Romme fredag 16/2

Genrebild

Delad omgång avslutar veckan där vi har en stark favorit i första avdelningen där 3 Soccerbox nog blir svårslagen från perfekt spår bakom bilen. Bra favorit. I avslutningen däremot skulle man kunna skriva om Timbuktus låt ”alla vill till himmelen” till ”alla vill till spets” så kanske att tilläggshästarna ändå kommer in i matchen trots korta distansen? Spetsstriden behöver redas ut i alla fall.
Missa inte heller V75-podden som redan ligger ute på hemsidan och på Youtube om du söker på trav.se. Denna vecka har vi ju hela 75 miljoner i jackpott.

Trevlig helg allez och lycka till med spelet <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

3 Soccerbox – blir väldigt stor favorit i denna spårtrappa.
Jag kan köpa det då motståndet är väldigt beskedligt och man förstärker med Ove A Lindqvist i vagnen. Laddas inte alltid från start men här skickar nog Långben vad som går för att tidigt ta hand om spets och sen är det en, kanske två hästar emot om man verkligen letar. Svårslagen favorit.

Motbuden :

11 Queen Tresher – bra inmatchad på pengarna men debut på isbana.
Litet frågetecken med debut på isbana men det ska nog gå bra. Ett lopp i kroppen efter lite vila och var ok då men inte mer. Ner ganska rejält i klass här och kanske morsknar till sig nu om hon känner att hon rår på dem. Första motbudet för mig trots spåret.

5 Party Brodda – Startsnabb häst som äntligen har bra spår bakom bilen.
Har tagit pengar varje start på slutet trots väldigt svåra lägen och nu har man ett perfekt femtespår bakom bilen i stället. Älskar isen och om offensiva Mika Forss vill nog gärna komma till ledningen men tar inte en längd på favoriten i starten så får nog nöja sig med att krypa ner i rygg. Tänkbar.

Skrällen :

7 Polar Operation – duger normalt sett väldigt bra i denna omgivning.
Dock så får man en väldigt orutinerad kusk denna gång plus att det var trots allt två år sen ganska exakt sen senaste segern. Från stallet låter man dock uppåt trots detta och visst, vill man gardera eller gå emot favoriten så kanske men för mig är det bara ett skrällbud på orutinerad kusk och så länge sen senaste segern.

Vår Vinnare : 3 Soccerbox

Dagens Dubbel 2 – 1640m Voltstart

Favoriten :

5 Wonderful Tonight – kommer från seger i Solvallaserien och siktar på finalen där.
Dock ett tag kvar till dess så man tyckte det var passande att gå ut här innan för att bibehålla formen. Ska man vara helt ärlig så var det lite av en kuskprestation senast mer än en hästprestation. Perfekt styrning och Örjan upp igen men tveksam favorit för mig från ett snävt femtespår. Nja.

Motbuden :

6 Oh Cean – vill också till spets och siktas mot V75 efter detta om allt går bra.
Testade vingarna på V75 senast men hade all otur i världen när man fastnade i en trött rygg och fick sen inte riktigt chansen i loppet som Utah Southwind vann. Såg absolut inte tom ut i det läget och gick i mål med krafter sparat. Springspår passar perfekt och slipper man tokpress från Kontio bara så kör man nog i ledningen och då är det hästen att slå. Intressant spelidé men ingen spik.

7 Coffey – segerrik herre som älskar spets så passande spår och kusk.
Jorma är kanske inte voltexperten men med den rutinen han besitter så ska det nog inte vara några problem att komma i väg från springspåret och sen kommer han nog vara väldigt offensiv då hästen går allra bäst i ledningen. Men man ska hitta dit också utan att det kostar för mycket.

1 Current Leader – skrällde på V75 näst senast efter att Rajon galopperade med segern klar.
Ska dock inte skämmas för segern för insatsen var bra och till denna start hoppas man att hästen tagit till sig hårdheten lite för nu ska man lätta i balansen till lätta aluminium i stället för järnskor vilket är hyperintressant om det faller väl ut. Emilia är optimist och jag likaså även om jag tror det blir svårt att svara springspårshästarna så rankas ner en aning.

Skrällen :

12 Ajlexes Cubano – har vunnit från dessa lägen förut. 3% är väldigt lågt.
Visst är 20m tillägg över kort distans en väldigt tuff uppgift på förhand men vi pratar om en häst som ändå sprungit in över tre miljoner vilket är i princip lika mycket som alla hästar på start tillsammans har gjort. Börjar komma till åren så klart så vill ha det lite serverat men då alla vill till spets på startfållan kanske han får det tempot och de ryggarna han vill ha?

Vår Vinnare : 6 Oh Cean

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 3 Soccerbox
DD 2 : 6-7-12


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se