Speltips: Dagens Dubbel Tips till Umåker/Romme

Häst 23

Andra raka dubbeln under torsdagen då 1 Erjon och 2 Conrads Palle stod för segrarna med 10ggr i odds. Även denna dag trendade tyvärr framför allt 2 Conrads Palle kraftigt nedåt under kvällen och blev nästan favorit trots att han var segerlös. Få kombinationer i alla fall så bra nettoplus ändå.
Vi får hoppas att vi fortsätter på inslagen väg och avslutar veckan snyggt. Min ”Spik” i första avdelningen blir 5 Devils Tongue och så kliver jag favoriten i andra avdelningen. Dock så skriver jag med även 7 Selmer I.H. på spelförslaget för jag kommer spela en mindre peng även på de två komberna ifall min vinnare i första avdelningen faller ur travet återigen. Felfri tror jag dock han inte har några övermän i det här loppet.
Missa inte heller V75-videon som redan ligger ute på våra kanaler och denna vecka har jag fått agera ”expert” i stället för programledare så ni får lite mer av mina tankar denna vecka.

Trevlig helg allez och lycka till med spelet <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

5 Devils Tongue kommer från dubbla galopper vilket oroar men bättre nu?
Blev faktiskt spelad till knapp favorit i ett ganska hårt silverlopp näst senast men missade att hålla ut Lindysmusclemania från start och då trodde i varje fall jag att loppet var kört för hans del men Sandra tog dödens frivilligt istället och tryckte upp ett hårt tempo och såg ut som en rund million på bortre långsidan samt sista sväng innan galoppen kom. Tvåa i mål galopperandes då och det var nog segern som rök där. Något oroväckande att han gjorde lite liknande insats senast där man återigen tog dödens varvet från mål men tappade stilen i sista sväng och galopperade återigen. Nu har man åtgärdat lite problem med knäna och hoppas på en strong insats nu. Trivs på isbana och felfri tror jag inte han har några som helst övermän här faktiskt. Invändiga får svara om dom vill i starten men då får dom svårt att stå till mål. Felfri tror jag vinsten är vattentät från spets och fortfarande väldigt bra även från andra positioner och jag spikar.

Motbuden :

7 Selmer I.H. imponerade senast och älskar årstiden.
Går riktigt bra på isbana och stod återigen för en stark avslutning senast. Hade inga problem att plocka ner samtliga när favoriten Swagger svek brutalt trots att man fick bestämma andra femhundringen. Från sista häst och med lite strul på vägen så hann man ändå dit i god tid. Nu var det kanske en del som underpresterade i loppet men ska inte skämmas för segern. Insatsen var riktigt bra och skulle favoriten dumma sig återigen så är han nog tyngst i spurten.

1 NoLimitJimMit älskar isbanan och vintern.
Startsnabb men inte körts så mycket i spets på senare tid så man är nog nöjd med en rygg här, speciellt om ryggen är på favoriten. Alltid skrällduglig denna tid på året och smaskigt spår men 15% är kanske lite i överkant just nu.

8 Weekend Fun gjorde minicomeback senast och var ok då.
Missgynnas ganska kraftigt av spår så långt ut på vingen då han gärna vill snabbstarta till spets men det kommer nog kosta mer än vad det smakar från detta läge? Med bara ett lopp i kroppen tror jag inte man väljer ett så pass offensivt upplägg. Långsökt men en av få streck bakom de betrodda.

Skrällen :

3 Roller Coaster Ås gillar spets och inte testat där på ett tag.
Enda segern i år från ledningen och då slog man hästar som Holy Moses Mearas och Albert Zonett trots ganska tufft tempo hela vägen. Har ändå sex segrar i spets på sju försök och skulle favoriten göra bort sig i starten kanske man testar i spets och då kan det vara en kul skräll till låga 2%.

Vår Vinnare : 5 Devils Tongue

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart

Favoriten :

6 Global Classified är oerhört talangfull och lopp i kroppen nu.
Vinstrik herre som gillar att sticka nosen först i gäng som dessa. Comeback senast och får godkänt men inte mer. Att han slog klorna i ledaren må vara hänt men det var och en optimistisk styrning från Kevin Svedlund med en 90-oddsare som knappast skulle hålla hela vägen ändå. Redan ur sista sväng kunde man se att bensinen var slut och även om stallet var nöjda så tycker jag insatsen var så där ärligt talat för det var ganska blekt emot jämfört med nu. Väldigt fin häst men då det kan krävas något mer lopp i kroppen innan formen sitter där så väljer jag att gå emot i kväll.

Motbuden :

11 Final Whistle är andra hästen från stall Djuse där Mattias kör själv.
Han sticker inte under stol med att detta inte är lika bra chans som favoriten men det kan jag tycka säger sig självt med tanke på spåren och kanske kuskvalet. Tycker däremot att man kunde se näst senast att han har härdats i tuffa sällskap hela tiden i år för då var han heroisk och förlorade endast absolut sista biten mot en smygkörd Icon Mearas som startar på V75 på lördag. Kanske inte lika bra senast men där var man inne på att banan inte riktigt passade och det var ju helt annat motstånd då. Tror han kommer vara förbättrad som näst senast mot lättare motstånd och tror jag han kan räcka även från dödens som på Gävle. Läget med bakspår på tilläggsvolten tror jag inte är någon fara då han inte har häst utvändigt och kan välja ryggar i starten för att komma igenom bra. Gillas!!

1 Brasco Brodde har väldigt intressant läge med bara tre hästar på startfållan.
Lite missvisande rad då han inte riktigt har haft chansen att köras i spets där de flesta framgångarna har kommit. Senast valde man att släppa spets till vinnande Drill men loppet blev ganska ryckigt kört och man satt fast med alla krafter kvar in i mål. Nu är det annat läge då man står 20m före värsta hoten och från spets har man tre segrar och två andraplatser på fem försök så intressant i så fall. Enda brasklappen från Norman är om han inte trivs med broddar så kolla värmningen kan vara en bra idé innan man streckar.

9 Incase Of Fire är en oerhört kapabel häst i comeback efter svår skada.
Gaffelbandsskada är inte att leka med på en travhäst och det är inte alla som återhämtar sig helt men här har man skyndat långsamt. Däremot är första prio att få ett snällt lopp i kroppen och inte pressa hästen trött. Med det sagt så går det så klart vinna men det drar ändå ner segerförhoppningarna.

Skrällen :

10 Barbaresco V.W. börjar komma till åren och möter tuffa hästar nu.
Vi får dock procent därefter och kanske kan öppna bra från springspåret och komma ner någonstans invändigt. Allra bäst i spets kanske men svårt att komma dit nu och dessutom mycket tuffare emot. Låter kanske lite för motigt men sanningen är att framgångarna mestadels kommit i breddlopp så svårt att ha mer än skrällförhoppningar.

Vår Vinnare : 11 Final Whistle

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 5-7
DD 2 : 1-11


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se