Speltips: Dagens Dubbel Tips till Umåker måndag 6/2

Escobar FI

Aningen småsurt att man inte tar med sitt eget skrällbud på spelförslaget i fredags när dubbelt gav hela 67ggr och oj vad bra han var 9 Massive Speed. Hoppas det gladde någon i alla fall och jag får väl vara nöjd med två av fyra dubblar förra veckan så man inte tror att jag har fått hybris. Kvällens dubbel körs även den i norr på isen i Umåker och det ser kanske lite favoritbetonat ut men jag väljer att kliva stora favoriten helt i avslutningen då det är rätt tuffa hästar emot och jag tycker min tipsetta blivit lite bortglömd den här starten. Har en bra känsla att det klaffar bättre denna gång.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart

Favoriten :

6 Flap Setting vann direkt i nu regi senast. Jagar tredje raka nu. Vet inte riktigt varför man bytte regi inför senast för har gått väldigt bra för Stenströmer hela tiden men är i alla fall numer en Norrlandshäst. Vann direkt i debuten för Malin Åberg i ett rätt så tufft V86-lopp så kommer med bra form. Eller ja, tufft och tufft. Det var det på så sätt att storfavoriten 3 Byron Face fick ta över ledningen och bestämma i väldigt lågt tempo och då låg Uffe i tredje inner med Flap Setting men med lite tur kom man loss i sista sväng och plockade faktiskt enkelt ner storfavoriten i ledningen. Väldigt bra insats. Tycker nog värsta motbuden finns på start men då en av dem inte vill köra i spets förväntar jag mig tidigt avancemang från Ohlsson. Bra chans och logisk första häst som nog inte är fel att gå på då det är tunt bakom. Spik.

Motbuden :

5 Conrads Gregor har bra fart men hopplöst osäker och galopperar ofta. Alltid intressant när Mats E Djuse hoppar upp. Har kört honom tidigare med både framgång och galopp. Som sagt hopplöst osäker men gillar förutsättningarna med vinter och skotvång. Skulle han gå felfritt och hamna hyffsat på det så är han värsta motbudet till favoriten.

8 A.W.'s Fastlight gör sina bästa insatser med skor så gynnas av skotvånget. Startade över korta häcken senast och styrdes på direkt mot fronten. Fick svar och parkerade utvändigt om ledaren som han sen knäckte och gick mot segern men fick ge sig mot smygkörd. Hur som helst var det en positiv insats och ett steg i rätt riktning. Rätt så tidig denna gång.

1 Nuclear Håleryd kommer från en bra insats och intressanta förutsättningar nu. Vinner inte så ofta men inledde karriären strålande verkar vara i absolut toppform för tillfället. Tränardkörd denna gång liksom senast och då borde han vunnit säger tränaren men han blev lite ivrig och ryckte alla växlar för tidigt. Höll ändå bra utvändigt och jag är lite inne på att man kan ta ledningen här och får nog sitta där ett tag tills tilläggshästarna kommer. Dröjer det för länge kanske man provar? Oavsett så bör man få en passande resa och kanske kan skrälla trots lite tuffare emot.

7 Xanthis Excalibur har gjort fyra starka insatser på isen. Vann näst senast från liknande läge och mot liknande motstånd. Knappt men varit bra en längre tid. Senast valde man att backa från svårt spår och kom aldrig in i matchen. Kan vinna ett lopp som detta så klart men det känns som att det är en hel del som ska klaffa. Inte jättetidigt men avskrivs inte helt heller. Aktuell vid bredare gardering.

2 Charly Du Tremble är utan tvekan bäst på start men väldigt ojämn. Svek totalt näst senast från spets så nu vill man inte köra i ledningen vilket gör att jag tycker han blir än mer sårbar. Blek även senast så man måste nog ställa sig frågan om han trivs på isbana? Nja. För mig blir han bara en i mängden på senaste insatserna.

Skrällen :

11 Bidensky har gjort två starter för Malin men inte riktigt fått till det. Grundkapabel. Inledde karriären hos Redén som USA-import men levde inte riktigt upp till förväntningarna. Dock så har han mött helt annat motstånd än övriga tidigare i karriären så viss hårdhet måste det ju finnas. Alltid intressant när de byter miljö och kanske att man har hittat rätt i tredje starten? I vilket fall så måste han vara ett logiskt skrällbud när han bara är streckad på ett par procent.

Vår Vinnare : 6 Flap Setting

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

2 Bond Eagle är en segerrik finsk gäst som gått bra på Umåker tidigare. Bra facit och svårt att inte imponeras av 16/26 vinster men det är spårtrappa och han står trots allt stenhårt inne i loppet men har fått bra spår istället. Jämfört med sina konkurrenter är han ganska grön och när han fått lite mothugg i loppen så har han gett sig. Siktas mot spets men min känsla är att han behöver nog få bestämma en bit om han ska gå undan till seger. Som så här pass stor favorit tycker jag inte riktigt det är befogat att tippa etta även om jag förstår att han kommer vinna loppet ett par gånger på tio försök men knappast hälften av dem.

Motbuden :

11 Just Celebration var ute i samma lopp som 9 Eskimo Brother senast. Var väldigt betrodd senast trots bakspår men satt kvar när tåget gick och fick vida svängar och kunde omöjligt ta in på M.T Oberon över upploppet. Gick ner i klass då och det är inte värre emot nu så med lite bättre klaff den här gången tror jag han kommer vara väldigt långt fram. Verkar bli lite bortglömd denna gång på insatsen senast men var allt annat än dålig då. Visst, det måste klaffa återigen men Mats E Djuse brukar inte plumpa två starter i rad med samma häst. Jag chanstippar etta.

9 Eskimo Brother är hårdaste hästen i fältet och brukar köras offensivt i loppen. Ove A Lindqvist i Norrland är alltid att räkna med och den här hästen är rätt så bra. Gjort fyra starter på isen nu sen comebacken och det har slutat med två segrar och en tredjeplats på V75 där man inte riktigt fick fritt. Senast var man ”bara” fyra från spets men fick press av urstarke M.T Oberon hela vägen och gav sig inte helt trots det. Lite hugget som stucket mellan denna och min tipsetta vem man ska sätta först men bakspår är aningen missgynnande för Eskimon vilket gjorde skillnaden.

6 Harley K. gjorde debut senast i ny regi och bra som tvåa då. Kommer från Goop till nya tränaren Ricky Eklund och gjorde en mersmakande debut som tvåa senast bakom nyss nämnda M.T Oberon och slog då av min tipstvåa sista biten. Innan det var man också bra som trea bakom en annan Goophäst Shapes som tillhörde favoriterna på V75 i lördags. Med liknande insats denna gång som på slutet kan det absolut räcka till seger. Tidig.

4 Anthem galopperade i comebacken senast för Mika. Ny chans nu. Såg kanske inte så värst märkvärdig ut efter galoppen heller men pressandes inte nämnvärt och har bra fart i grunden och ska duga här. Största frågetecknet är väl isbanan då han inte har några direkta framgångar där men heller inte så många försök. Går bra tider för övrigt och ska nog räknas mer med lopp i kroppen och bättre startspår.

3 Jimpeto Joy är tredje hästen från samma stall som favoriten. Bra på isen. Gillar förutsättningarna och gick bra för Gällerstedt senast och ska nog kunna räcka en bit med lite klaff. Däremot så kommer vinsterna ganska glest men insatserna på slutet tycker jag har varit uppåt så kanske att man trots allt lyckas bäst från stallet till endast ett par fåtal procent. Slog av min förstahäst 9 Eskimo Brothers sista biten senast.

1 Claire Di Quattro är från samma stall som favoriten. Startsnabb och släpper? Brukar öppna bra bakom bilen och det är väl ingen hemlighet att man gärna vill släppa till stallkamraten och tillika favoriten i loppet. Släpper man välvilligt så kommer man säkert få chansen till slut men då gäller det att favoriten håller hela vägen.

Skrällen :

8 Soul Tan har skyhög kapacitet men svårt spår och tränarkörd nu i comebacken. Riktigt stark och skulle kunna göra loppet själv här men tveksamt om man är så offensiv i comebacken att man bara gasar och skulle det ens gå? Backar förmodligen och tar vad man får då det inte är viktigaste loppet i karriären men det svider lite att inte strecka till så här fina procent för kan massor rätt dag. Garderar du utanför mina streck så är han tidig.

Vår Vinnare : 11 Just Celebration

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 6 Flap Setting

DD 2 : 6-9-11


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se