Speltips: Dagens Dubbel Tips till Umåker fredag 20/1

Vomb

Blev lite pannkaka under gårdagen när man fick byta ut Björn Goop mot Kaj Widell på spiken och hade jag skrivit tipsen efter lopp 3 när Björn skadade sig hade jag nog bytt spik. Synd för min vinnare i andra avdelningen 9 Starbec's A.To Z. plockade ju faktiskt ner favoriten rätt så enkelt även om han kom tillbaka lite i svängen. Till fredagens lopp så landar jag lite i tyvärr att favoriterna har ganska bra uppgifter trots luriga innerspår men jag tycker det är mest spelvärde på att gardera första avdelningen och gör så med två streck som verkligen trivs på isbanan. 1-1 blir nog favoritkombinationen och dåligt spelvärde så klart men trots allt troligast. Roligast är nog 8 Fox Star som har dåligt spår men håller bra form. Missa inte heller V75-videon som ligger ute på hemsidan och facebook.

Lycka till och trevlig helg allez <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

1 Amongst Stars är en kapabel femåring som gått bra i Sverige tidigare. I stort sett alltid med i segerstriden oavsett läge, motstånd och kusk. Innerspåret kan kanske bli en fälla men det där lämnar jag åt Mats E Djuse. Väldigt intressant kuskbyte och kommer han bara ut från innerspåret tror jag vinstchansen ska vara väldigt bra. Skulle också värsta motbudet rulla över i galopp i starten så kommer han ju ut direkt. Nog rätt så vettig favorit och får tipsnicken.

Motbuden :

2 West Wind har höga toppar men galopperar på tok för ofta. Väldigt höga toppar när hon funkar som hon ska och inte dummar sig med galopp. Allround annars och absolut inte spetsberoende på något sätt. Tror inte det är så enkelt att det bara är galopp emot men måste så klart räknas men jag ger inte tipsnicken till en så pass betrodd som galopperar lika ofta som hon går felfritt.

7 Xanthis Excalibur vinner inte så ofta numer men Samu är duktig på isen. Lite samma story här som med 8 Fox Star. Bra form men uselt spår. Funkar bra på isen och kommer från seger på bra sätt. Behöver även han lite klaff i loppet men räcker långt rent tidsmässigt.

5 Gazoline var bra som tvåa senast trots punktering. Rätt duglig häst som dock varit lite neråt på slutet så insatsen senast var ett fall framåt. Enligt Hanna hade man lagt om träningen inför det och det verkar slagit väl ut. Nog inte omöjligt att han kan komma till spets här, speciellt om 2 och 4 galopperar. Räknas men aningen högt streckad så mediokert spelvärde.

4 Neo Sånna har inte vunnit på snart två år trots att man går ner i klass hela tiden. Ändå är man streckad aningen för högt trots att det saknas några vettiga resultat alls på slutet. Enda han har för sig är väl att han är ganska rapp bakom bilen men enbart det är inte tillräckligt för att bära de höga procenten. Jag streckar inte.

Skrällen :

8 Fox Star är Hannas andra häst i loppet men här är formen på topp. Galoppen senast var olycksfall i arbetet då han krokade ihop med häst så glöm. Väldigt bra form innan det och går bra med dagens förutsättningar med vinterbana. Då det inte är omöjligt att det blir ett par galopper i loppet så kan man nog komma till i loppet trots spåret och då bör han räknas tidigt till bara 5%.

Vår Vinnare : 1 Amongst Stars

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

1 M.T.Oberon infriade favoritskapet förra fredagen och imponerade stort på mig. Jag var lite tveksam till om han skulle vinna loppet hälften av gångerna senast men jag får nog göra en pudel på sättet han vann. Hamnade visserligen bra till men fick ett tufft slutvarv i spåren och kunde ändå avgöra enkelt över upploppet och svarade fint på ettrigt anfall ute i spåren. Sträckte enkelt på sig när Mika begärde lite extra. Mycket bra insats. Spåret nu kanske inte är det bästa då han riskerar bli fast men jänkarvagn är knappast minus och kommer han bara ut så blir han väldigt svårstoppad om likvärdig insats. Bra spik.

Motbuden :

4 Eskimo Brother trivs också på isbanan och vann senast efter tidig ledning. Absolut värsta motbudet till favoriten då han ligger bra till att komma till spets återigen där han biter ifrån sig riktigt bra. Hela sex segrar på tio försök och får ordinarie kusk Ove A Lindqvist i sulkyn den här gången vilket knappast är negativt. Tycker dessa två höjer sig rejält över övriga.

10 Just Celebration är lite utelämnad från bakspår men bra startrygg. Gick bra på isen senast och bortsett från de mest betrodda så går han ner ganska rejält i klass här. Skulle favoriten bli fast och Långben får lite svar om spets så kan avslutningen bita riktigt bra. Orkar en bit själv i spåren men behöver nog hamna rätt ok till för att kunna utmana hela vägen till seger. Mats E Djuse upp och han har kört hästen mycket så känner honom väl.

2 Dante Godiva mötte favoriten senast men var långt efter i mål trots ok resa. Gynnas nog av startbilen och går normalt sett bra på isbanan. Bra stats från spets om man skulle komma dit och bara streckad på 6%. Behöver dock höja sig en bit sen senast för att kunna räcka hela vägen. Kanske att annorlunda förutsättningarna kan hjälpa till.

Skrällen :

9 La Norna har vunnit 12/16 segrar från spets så fel läge men kan mycket. Inte direkt någon drömrad man kommer med till den här starten men jänkarvagnen åker på igen och man har ett par bra lopp på näthinnan med den här. Att hon vinner mest från spets beror nog på att hon alltid öppnar vasst från alla spår bakom bilen så det blir ofta den positionen. Tycker bara att 6% är väldigt lågt på en häst med så pass bra grundkapacitet. Vid bred gardering.

Vår Vinnare : 1 M.T.Oberon

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 1-7-8

DD 2 : 1 M.T.Oberon


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se