Speltips: Dagens Dubbel Tips till Tingsryd tisdag 9/7

Genrebild

Litet nettoplus att starta veckan med då vi fick 7ggr pengarna på våra tre kombinationer under gårdagen när favoriten svek i första avdelningen helt planenligt.
Till kvällens tävlingar på Tingsryd tycker jag det borde vara jämnare fördelat mellan de två som sticker ut i första avdelningen så jag tar ställning för 2 Stens Rebell som kan öppna om man väljer att ladda. Det kan favoriten 6 Epicure D.E. också men jag tyckte han tömde sig ganska rejält senast och kan få sota för det den här gången. I vilket fall på tok för stor favorit just nu men vi får se hur spelen landar under tisdagskvällen. Kaffeåchampagne låter inte som någon bra combo men hästen är det inga fel på och den jag tror mest på i avslutningen trots bakspåret.

Lycka till!!

Dagens Dubbel 1 – 1609m Autostart

Favoriten :

6 Epicure D.E. – radar upp segrar och vann senast på just Tingsryd.
Tycker det är svårt att säga att han snabbstartade till spets för det var mer att Lövgren lyckades köra sig dit när Goop tvekade med favoriten. Öppnade i alla fall över medel och kanske kan komma till spets även här men spår 6 och tömde sig senast i loppet så nja. Vettig favorit kanske men just nu smått sjuka 63% och det köper jag icke. Siktas på Tyska Derbyt efter detta så man vill visserligen ha en riktig urblåsare här men det kan kosta att komma till tät. Jag är väldigt sugen på att gardera. Hade aldrig vunnit senast om Goop fått lucka i tid och jag tror segerraden bryts nu i stället.

Motbuden :

2 Stens Rebell – van vid betydligt tuffare motstånd än detta. Bara bäst?
Kan öppna bakom bilen men man brukar välja ryggresa då han har svikit ett par gånger från spets. Nu tycker jag dock att motståndet är lämpligt för att testa i ledningen men även om man skulle välja att släppa till favoriten så är upploppet långt på Tingsryd och kanske får man chansen ändå. I vilket fall tycker jag inte det ska skilja så här mycket på dessa två och då blir valet enkelt. Spik!

4 Maldini Pellini – ska laddas för spets men tror det blir svårt.
Har mött just Stens Rebell två gånger tidigare från liknande lägen med spår utvändigt om denna och inte varit i närheten på att ta en längd de gångerna i alla fall. Skulle vara om Johan väljer att inte ladda alls då han redan sitter i andraspår och har bestämt sig för ryggresa. Har haft rycktussar tre senaste starterna och man ryckte dom näst senast på Tingsryd och fick bra svar då. Rätt så fin individ som verkar uppåt i form och roligare streck än favoriten om man inte gillar min spik.

1 Abel Lock – kommer från bra insatser mest hela tiden på slutet och kan få loppet.
Kan öppna ganska snabbt men vill nog ha en smygresa nu i detta gäng. Från stallet är man dock ganska uppåt på läge och form. Tänkbar skräll.

Skrällen :

11 Backer T.R. – mycket galopper i raden men rätt fartfylld.
Mycket som ska klaffa från detta spåret över korta distansen men ny kusk kanske kan ge felfri avgång och i så fall finns det ganska bra fart i den här. Tänkbar jätteskräll till någon enstaka procent?

Vår Vinnare : 2 Stens Rebell

Dagens Dubbel 2 – 1609m Autostart

Favoriten :

9 Kaffeåchampagne – vet jag inte om det går ihop men springa kan hon.
Knapp favorit i ett jämnspelat lopp på förhand. Senast var första med jänkarvagn och nu blir det samma men också första barfota. Runtom. Skulle dessa ändringar falla väl ut är det riktigt intressant. Bara en seger hittills men ingen ickevinnare tycker jag. Bra favorit men bör nog garderas på läget.

Motbuden :

2 Global Delightful – bra näst senast vid segern på Axevalla.
Blev enkel seger efter att enda hotet galopperat men hade nog vunnit ändå och har lottats till ett fördelaktigt spår den här gången. Inga ändringar till denna start men borde utmana även här men kommer från en ganska tveksam insats senast så osäker på formen.

5 Ahorsewithnoname – gillar förutsättningarna här och ska laddas.
Sofie har anmält hästen med spårförbehåll på slutet och därför inte kommit med i loppen så lite långt mellan starterna nu men perfekt spår bakom bilen. Hon kommer köra offensivt och hoppas få dämpa en bit för att spara krafterna till det långa upploppet och lyckas hon med det kan det nog hålla länge. Kanske hela vägen. Klart streckvärd som singelprocentare.

10 Zipzeronada – galopp i stenhård Breeders Course final senast.
Ett lopp av den kalibern har de andra i loppet inte varit nära att starta i och även om hon var en megaskräll då så ger det hårdhet och det var riktigt starkt att ens kvala in. Håller nog bra klass för det här gänget och Nordström är sällan passiv i loppen men tre raka galopper oroar så klart så rankas ner en bit tills han visar att han sköter sig i lopp.

Skrällen :

3 Dencos Miss Caruso – två raka galopper så långt mellan loppen nu men tränar starkt.
Tränaren Veikko Haapakangas behöver vi knappast lyfta vilken stallform han har och det var inte längesen jag varnade för Chanel Trio på DD:n som vann och nu i lördags gjorde en löjligt bra prestation. Här säger man att hästen har tränat på över förväntan och att det är bästa chansen för kvällen vilket jag lyssnar på när det står ynka 2% dagen innan. Van vid tuffa gäng så ska nog räcka en bit även i detta lopp. Pass upp!

Vår Vinnare : 9 Kaffeåchampagne

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 2 Stens Rebell
DD 2 : 2-3-5-9


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se