Speltips: Dagens Dubbel Tips till Solvalla tisdag 2/7

Genrebild

Det är mycket pengar som ska delas ut under tisdagen på Solvalla när man ska köra Margaretas Tidiga Unghästserie med hela 300 000kr i förstapris. Jag tror att Hanna Rexhammar har en duglig chans att ta en dubbelseger och få en väldigt trevlig hemresa så analysen blir lite mer kortfattad än normalt då jag nöjer mig med raka kombinationen.

Lycka till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

3 Can Can Broline – siktas mot Stochampionatskval så ska testas här inför det.
Man rycker alla skor till den här starten för att få henne lite rappare och visst var hon grym vid segrarna och man fnyser nog knappast åt 300 000kr i förstapris här. Gjorde det riktigt bra senast vid debuten på V75 som trea och är nog en vettig favorit här för känslan är att det kommer gå undan från start vilket kommer gynna henne i så fall.

Motbuden :

2 Maharasha – kommer med två raka och Goop upp.
Startsnabb tjej som tar klivet in i hetluften på allvar nu och jag tror att hon ska kunna duga bra även här. Kan som sagt öppna men kommer bli utmanad utifrån. Lyckas man svara ut startraketen 6 Perfect så är man i bra slagläge men det kan kosta.

6 Perfect – har startat på i tuffa omgivningar men inte riktigt räckt till.
Problemet är att det är nog svårt att hålla igen henne när bilen släpper och det är bara låta henne löpa på då alla tre segrarna kommit från spets. Kan gå.

12 Konstantia Sisu – vann från spets senast men lite bortglömd för spåret.
Svårt läge vilket drar ner segerchanserna ganska rejält men har visat så pass bra fart att hon ska vara helt ospelad som hon är nu känns bara fel. Kul streck om man vill spela en skräll.

Skrällen :

7 Quinan Tooma – vann på bra sätt senast och överraskade positivt då.
Jag ska erkänna att jag trodde inte mycket på henne inför senast men avgjorde loppet på bra sätt även om man fick det lite serverat. Samma svåra spår nu och det måste klaffa återigen men tycker hon inte ska sågas helt.

Vår Vinnare : 3 Can Can Broline

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

9 Money Matters – hästen som inte slutar imponera. Ska det ta emot nu då?
Inför V75-debuten senast så var vi lite osäkra i podden på om det verkligen var befogat att bli så stor favorit första gången man mötte så hårda hästar? Inledde lite stapplande men hamnade i alla fall i tredje ytter och när Kontio kastade loss så var det en mäktig svepning vi fick se. Det är extremt ovanligt att se så överlägsna vinnare på V75 nu för tiden och även om det är lika hårt emot nu så tänker jag inte göra samma misstag igen. Den här spikar jag på allt tills han förlorar. Motbud saknas dock inte så har man en bra vinnare i avslutningen så är gardering helt ok.

Motbuden :

3 Not For Sale – blir bättre för varje start och första barfota nu.
Tagit klivet upp på rikstoton på bästa sätt. Näst senast på V75 var han trea bakom hästar som Cherokee Face och Heavenly Zet innan han nådde samma placering i stentufft Breeders' Crown kval. Får garanterat bra resa nu från spåret och räknas tidigt bakom favoriten.

4 Savile Row – lopp i kroppen nu och bör spetsa.
Höll ändå ok senast från spets och bör ha bra chans att nå samma position nu och därifrån ska han slås. Borde kanske behöva något mer lopp i kroppen för att ha toppform men i gengäld så är det lättare väg mot mål än övriga.

5 The Lion – duger nog helt ok i loppet men galopperar ibland vid laddning.
Värsta hotet i spetsstriden men har rullat över på slutet vid laddning. Tillräckligt bra för att skrälla här om allt stämmer.

Skrällen :

7 Oracle Vixi – lite upp och ner men riktigt bra vid segern näst senast.
Det som är lite intressant till denna start är att han var kraftigt förbättrad näst senast på barfota runt om och det blir samma balans nu. Spår lite långt ut kanske men det kan bli bra tempo på loppet.

Vår Vinnare : 9 Money Matters

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 3 Can Can Broline
DD 2 : 9 Money Matters


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se