Speltips: Dagens Dubbel Tips till Solänget tisdag 21/5

Genrebild

Ganska favoritbetonad dubbel denna tisdag men jag tycker det är fel favorit från stall Wäjersten i första avdelningen och håller det i sig så får vi ändå bra odds på min raka dubbel när vi nöjer oss med en rak dagens dubbel. Kan man hoppas på 10ggr?
Missa inte heller vår Elitloppsvideo som redan ligger ute på Youtube och hemsidan där vi går igenom försöken och vem vi tror vinner årets stora lopp.

Lycka till!!

Dagens Dubbel 1 – 2640m Autostart

Favoriten :

10 Punchboard – Toppstammad häst som gör debut i ny regi nu.
Med Readly Express som pappa och Going Kronos som Morfar så var kraven höga från start och man inledde med fyra raka i Svante Båths regi innan skador satte stopp. Borta i ett år och kom ut som stor favorit förra året under Stochampionatshelgen och gjorde ett bra lopp som tvåa i ett överpaceat lopp. Han ger ett väldigt pampigt intryck och det ska bli oerhört intressant att se hur han kan utvecklas i Wäjerstens regi. Helt problemfritt har det dock inte varit sen han kom till Daniel och man sätter inga krav på hästen i första starten utan kör väldigt enkelt utan att rycka några växlar. Kan mycket väl bara vara bäst ändå i detta gäng men då stallkamraten förmodligen sitter i spets kanske man inte trycker upp tempot och pressar hästen i comebacken.

Motbuden :

3 Global Easy Rider – stallkamrat med favoriten och tål att göra loppet på egen hand.
Kommer från galopp men bra innan det och har stått i under dubbla pengarna tre starter i rad i liknande lopp på slutet. Tycker nog han borde vara favorit då det är lite frågetecken på värsta konkurrenterna. Speciellt om man lyckas köra honom till spets i avsaknad av riktiga startkanoner för då kan han få styra och ställa som han vill i ledningen. Inga ändringar mot på slutet.

8 Bluejeans N.Go On – höll bra som tvåa bakom Global Easy Rider på Bergsåker.
Hemmahäst som har gjort bra insatser varje gång på slutet och nu återgår man till barfota runt om. För tre starter sen mötte man min vinnare från ett bättre startspår och hamnade ett par hack framför så man kunde avancera före fram mot spets varvet från mål samtidigt som Global Easy Rider blev hängande i tredjespår. I sista sväng ryckte duon och var långt före övriga i mål och även om man höll riktigt bra som tvåa så var man chanslös att svara sista biten trots att man fått bättre resan. Lite svårt att tro man ska slå honom nu i stället från sämre spår men skulle han komma bort är han tidig. Tredje strecket i loppet för mig.

5 Hotspot Simoni – har gått bra på isen i vinter men inte startat på ett tag nu.
Kommer laddas men inte lika startsnabb bakom bilen som i voltstart och även om han är obesegrad i spets efter fem försök så har mestadels av starterna skett i Norrland mot lite enklare motstånd. Duger så klart här också men resa och att han inte startat på ett tag gör ändå att man tvekar lite. Aktuell vid gardering men tycker nog Wäjerstens duo höjer sig lite över övriga.

Skrällen :

7 Swosh – bra i två raka i vintras men vingelrisk nu.
Tycker ändå han är ett tänkbart skrällbud om det skulle bli tempo på loppet för lever lite på sin styrka men missgynnas lite av att alla andra rycker skor och lättar i balansen. Tre raka galopper efter segrarna så vi har inte fått se honom felfri på ett tag. Skrällbud i så fall om favoriten kommer bort.

Vår Vinnare : 3 Global Easy Rider

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

7 Money Smile – topphäst som gör comeback nu. Vinner med minsta klaff.
Vi får barfota runt om direkt vilket är en balans som Linderoth varit väldigt sparsam med på den här springaren. Inga segrar i raden men har mött stentuffa hästar på slutet bortsett från sista starten innan vilan. Ska vara väl förberedd nu och vid minsta klaff tror jag han blir väldigt svårslagen i detta gäng. Även från dödens.

Motbuden :

5 Ellis Pride – börjar komma till åren men bra på barfota senast.
Spetsade från spår 8 bakom bilen på Östersund för fem starter sen så man ska nog kunna komma dit från ett perfekt spår nu. Riktigt fin senast på barfota runt om då man vann knappt trots dödens sista varvet och vi får samma balans nu. Trots detta tror jag favoriten måste ha en dålig dag eller få stora trafikproblem för att man ska lyckas hålla undan för den. Andra strecket dock.

2 Roller Coaster Ås och 3 Il Mio Hooligan har båda bra startspår och kommer från bra insatser i enklare omgivningar men kanske kan överraska med maxklaff om än lite långsökt.

Skrällen :

12 Excusez Moi – svår för Wäjersten att hålla fräsch mellan starterna. Mja.
Det säger ändå en del när man tycker en häst från svåra spår 12 är vettigaste skrällbudet trots lite överstreckning just nu. Springer och ställer en del och tar hjälpsteg emellanåt men är behandlat inför detta vilket är ett stort plus. Trots det så måste det nog klaffa maximalt om man ska runda samtliga.

Vår Vinnare : 7 Money Smile

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 3 Global Easy Rider
DD 2 : 7 Money Smile


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se