Speltips: Dagens Dubbel Tips till Solänget måndag 4/9

Genrebild

Veckan inleds på Solänget med två ganska mediokra lopp får man ändå säga. Tveksam favorit i inledningen och en favorit med hopplöst läge i avslutningen gör att skrällen verkar ligga på lut. Jag hoppas fånga den i första och går på 12 Soul Tan i sista lite i brist på annat ska jag erkänna för motståndet är riktigt skralt och då får man strecka många för att känna sig lugn. Finare lopp under morgondagen så håller nere insatserna till kvällen inför imorgon.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart

Favoriten :

1 Svarte Petter står gynnsamt till på start och kuskplus.
Fick inte med sig några pengar i Derbyfinalen vilket gör att han står på start här och dessutom Mats E Djuse upp som kanske är den vassaste kallblodskusken vi har just nu. Ändå inte helt hundra på att han lyckas försvara upp innerspåret här trots att det bara är fyra hästar på startvolten men tänkbart att han kan gå ut och ta över utan att det kostar för mycket. I så fall är det hästen att slå men det är ganska glest mellan segrarna så ingen spik för mig och oddset ihop med min vinnare i andra är inte tilltalande alls.

Motbuden :

10 Guli Orkan har gått bra för Malin och intressantast på 40m
Här är det visad toppform på slutet och enda negativa är att han gått bäst i front kanske men det är ganska litet fält och bara en häst på 20m tillägg så man kommer nog i kapp ganska snabbt. Räknas tidigt med normal klaff.

7 Ivarsviking har också varit ute i tuffa gäng. Aningen bortglömd till 3%.
Klarar göra lite själv i loppen och var bra som fyra näst senast trots en resa utvändigt om ledaren i loppet som 8 Sundbo Rymling vann. Lite märkligt att oddsen är totalt skeva till den här starten. Vid bredare gardering är det ett roligt streck.

4 Gull Blesen brukar snabbstarta från alla öppna spår.
Gått i spets 14/25 starter vilket säger en del om hur startsnabb han är. Vann två raka på Oviken innan man även testade i spets senast och höll helt ok till tredjeplatsen. Inte helt säker på att Olle vill släppa om man lyckas ta sig förbi favoriten på innern. Borde oavsett få en bra resa med bara fyra hästar på start.

8 Sundbo Rymling skrällde näst senast mot stenhårt motstånd.
Senast var det inte riktigt samma tryck i honom och kanske var det distansen som inte passade men 40m tillägg nu är ganska tufft så att han ska tillhöra favoriterna håller jag inte riktigt med om. Går visserligen ner i klass nu men lite ojämn i prestationerna och dessutom aning för mycket galopper för att jag ska strecka. Avstår denna.

Skrällen :

2 Bäck Svart kommer från seger efter övertygande lopp.
Tog dödens frivilligt varvet från mål senast och pressade sig till spets halvvarvet senare och gick undan till enkel seger. Nu står man på start i stället och med intrycket senast bör det vara en riktigt intressant skräll till låga 4%.

Vår Vinnare : 2 Bäck Svart

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

12 Soul Tan missgynnas av läget då det är en riktigt bra spetshäst.
Vid första anblick så tänkte man att det här kan inte vara befogat att bli så pass stor favorit från spår 12 men i ärlighetens namn så möter han inte mycket och med en gynnsam strykning så är det nog trots allt en ok favorit. Speciellt när hetaste motbudet har en seger sen maj -22. Tror han vinner med minsta klaff men vi har två rutinerade kuskar med framspår.

Motbuden :

4 Lövdala Principito satt fast med krafter kvar senast i comebacken.
Hade vilat två månader inför senast och satt fast med krafter kvar efter en invändig resa. Kan öppna vid laddning och ska kunna en vass tid i spets om invändiga släpper. Mats E Djuse upp återigen och med loppet i kroppen ska man väl gått framåt men det är ändå en tolvårig valack och dom vinner inte lopp på löpande band precis. Ändå hetaste motbudet vilket säger en del.

5 Just Celebration får Wäjersten upp och håller nog bra form.
Brukar gå bra i norr och gör alltid sitt i loppen men vinner väldigt sällan numer. Segerlös i år och bara en seger året innan. Kanske att Wäjersten kan väcka upp honom lite och gjuta mod sista biten

9 Hollywood Story har en del fina insatser på slutet och bra startrygg.
Har dock aldrig segrat på svensk mark och att han ska lyckas göra det genom att runda ett helt fält känns ganska långsökt. Rätt bra prestationer på slutet och helt ok tider men att han ska dra så här mycket streck har jag svårt att köpa. Kanske 4-5:e strecket.

1 NoLimitJimMit ska nog kunna hålla upp innerspåret om man vill.
Trotjänare med hela fjorton segrar från spets så nog vill man ladda vad som går från start här. Segerlös i år dock så frågan är hur sugen man är på att köra där över medeldistans? Spets och släpp borde vara melodin för bäst vinstchans. Om man vill gardera med många så kanske. Inte superhet.

Skrällen :

6 Marciano är riktigt startsnabb och får Jill Ivarsson upp för första gången.
Kuskbyte på äldre hästar är alltid en intressant faktor när man letar skrällar och den här kan lägga iväg rätt bra bakom bilen faktiskt. Nu tror jag inte man dundrar till spets och kör där med en 1%-are men skulle kunna få ett bra smyglopp samtidigt som de värsta får tåga i spåren.

Vår Vinnare : 12 Soul Tan

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 2-4-7-10
DD 2 : 12 Soul Tan


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se