Speltips: Dagens Dubbel Tips till Skellefteå/Romme fredag 1/3

Halmastadtravet

Gårdagens idé 7 Champlain Wania gjorde jobbet och tog första segern i livet som jag hade på känn. Hjälper dock föga när mina streck i första avdelningen var totalt iskalla så ingen återbäring om man inte spelade vinnare på Jepson då. :D
Kvällens dubbel delas mellan Skellefteå och Romme där man fortfarande har isbana på förstnämnda men på Romme rycks det skor nu när barfotaförbudet är hävt. Tyvärr så är det nog en väldigt stark favorit i inledningen så vi kan nog inte förvänta odds några dunderodds. Nöjer mig därav med två kombinationer endast.
Missa inte heller V75-podden som redan ligger ute till tävlingarna på Halmstad nu på lördag. Vid genomgången så hittade vi flertalet streck som är extremt bortglömda nu med skoryck på alla håll.

Trevlig helg och lycka till med spelet <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

9 Fructose – gillar isen och får samma underlag ikväll. Svårstoppad?
Har verkligen tänt till med att springa på isen och det blir samma vinterbana på Skellefteåtravet ikväll. Jag pratade med banmästare Roger Berglund kort och det ska bli kallare väder så ett par veckor till behåller man isen. Hon felade visserligen senast men bakspår tror man ska underlätta en felfri avgång. Ser man till loppet så är hon någon sekund snabbare än övriga och bör bli ganska svårslagen känns det som. Väldigt öppet bakom.

Motbuden :

4 Herkules L.A. – rätt duglig häst som också går bra på isen.
Försökte ge favoriten en match i början av januari men det tog en stund innan man nådde spets och sen fick men press hela vägen av favoriten och var chanslös att haka på sista halvvarvet. Skulle man få bestämma en bit i spets i kväll innan favoriten kommer och man har utvecklats åt rätt håll så skulle man kunna utmana om segern. Första motbudet på läget.

12 Västerbo LaCamilla – bra vid segern mot lättare motstånd. Tuffare emot nu.
Har ett par galopper i raden men från detta spår bör man nog komma i väg. Ganska enkel häst trots allt och lite svårt att se henne runda allt från spår 12 men det är ju en spårtrappa så kapacitetsmässigt ska hon väl vara ganska långt framme. Känslan är dock att favoriten måste underprestera om det ska räcka hela vägen.

13 Radiographicimage – har visat bra form på slutet och inte så tokigt spår.
Missgynnas väl aningen av spåret då hon är startsnabb men i gengäld kanske man kan kryssa sig igenom till en ok position. Rent tidsmässigt är väl hon den förutom favoriten som sticker ut en aning men det är trots att bara en seger på tjugotre starter. Vid gardering.

Skrällen :

7 Jackson S.T. – har gjort fyra starter i nya regin. En seger.
Efter seger i debuten så svek man efter press i spets och sen två raka galopper så formen är kanske en aning tveksam. Dock startsnabb och kanske kan nå rygg ledaren trots spåret och lyckas man med den manövern och sen favoriten pressar utvändigt så kan man få perfekt lucka på open stretch över upploppet. Lite långsökt kanske men ospelad häst till 0% som är startsnabb?

Vår Vinnare : 9 Fructose

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart

Favoriten :

6 Loulou Web – har visat ok form på slutet trots att segrarna uteblivit.
Jag skriver ok för jag tycker nog det borde varit någon etta i raden om man skulle pratat toppform. Båda segrarna är tagna från spets men har också gett sig lika många gånger så svårtolkat. Bra för klassen men då vi har en trolig favorit i första och det finns en del frågetecken här plus spår en bit ut så känns det naturligt att gå emot.

Motbuden :

5 Melrose Draviet – jämn och säker häst som gynnas av skorycket.
Har brottats med lite balansproblem under skotvånget och gynnas kraftigt av att kunna gå barfota som det blir nu. Mats E Djuse har kört henne tre gånger tidigare vilket resulterat i två segrar och en femteplats. Kan öppna bakom bilen och hästen att slå. Första strecket.

9 Exactement – valde fel rygg i sista sväng senast på V75 så hade krafter kvar.
Lyckades slugga sig ner i rygg ledaren senast på Olivia C.H och såg lite seg ut i sista sväng så Tomas valde att gå ut i rygg på dödenshästen vilket visade sig vara fel drag. Hittade nya krafter mitt på upploppet och fick luckan sent. Sjätteplatsen kunde nog lika gärna varit tvåa/trea med rätt lucka. Nu återgår man till jänkarvagn vilket är plus samt att man funderar på att prova helstängt i stället för norskt. Kanske kan förändringarna ge lite mer skärpa. Tycker han ska duga bra nu mot enklare motstånd.

4 Anastacia Broline – kommer från seger på bra sätt. Tuffare nu.
Höll upp innerspåret senast men släppte efter en bit. Perfekt ut utvändigt om ledaren i sista sväng och avgjorde ganska enkelt över upploppet. Aningen tuffare emot nu men brukar placera sig där framme från lägen som dessa. Tänkbar.

Skrällen :

11 Molly Avant – kraftigt missgynnad av bakspåret men bra form.
Går allra bäst i front eller i alla fall med där framme någonstans så bakspåret gör att det kanske är långsökt att tro på seger men barfota är plus och kusken vann med henne näst senast. Avslutade ändå ok från kön senast som fyra så kanske med maxklaff. Vår Vinnare : 5 Melrose Draviet

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 9 Fructose
DD 2 : 5-9


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se