Speltips: Dagens Dubbel Tips till Skellefteå måndag 21/8

Vagnshjul

Veckan inleds i norr på Skellefteå där vi bjuds på ett rätt så fint kallblodslopp och ett mindre bra lopp över medeldistans som ser rätt så ojämnt ut på förhand. Jag streckar bara hästar på start i kallblodsloppet då jag tycker att de som är betrodda på tilläggen står stenhårt inne jämfört med de på start. 2 Fyrkrafs låter man väldigt uppåt på inför och är bara streckad på 3% just nu. Kul streck.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 1640m Voltstart

Favoriten :

9 Arkan är en finsk gäst som är lite svårbedömd. Nu kusk denna gång visserligen men det man kan utläsa av lopparkivet verkar vara att man vill köra hästen i ryggar så länge som möjligt. Så blev det näst senast vid segern då det med bara fem hästar i loppet löste sig perfekt. Andra ytter hela vägen i rygg på hårt pressande andrahandsfavoriten och man kunde vänta ända tills upploppet innan man gick till egen attack. Segade sig förbi och visst var insatsen bra men ska icke överskattas. Vid tredjeplatserna i raden har man kört på väntan och inte hunnit fram men bra avslutningar i samtliga. Vad som hände vid segern näst senast vet jag inte för det är fel lopp i lopparkivet men vid enda segern på svensk mark så satt man också kvar i kön bakom en mur av hästar men attackerade i sjättespår(!) i sista sväng och hann dit. Sammantaget en svårbedömd favorit men visst brukar hästar som stångas i finsk sällskap duga bra här men inte säkert man får rätta draghjälpen här heller och som favorit tycker jag han är oerhört sårbar på det man kan utläsa ur arkivet.

Motbuden :

3 Guli Orkan vann efter tidig ledning senast. Siktas dit återigen. Har dock haft svårt att tidigare räcka i dessa sällskap men från spets ska det kunna gå. Rätt spelvärd till bara 12% just nu i alla fall på främsta spetsbudet.

5 Ivarsviking var bra senast som delad fyra från dödens i hårt gäng. Bra i tre raka i början av sommaren innan man provade lite tuffare sällskap och gjorde inte bort sig där heller. Lite mitt emellan nu men bra läge då man står på start för första gången på länge och även om det är ett snävt femtespår så kanske man kan köra sig till spets i ett andra skede och där har man bra statistik. Kanske drömscenario då fler är intresserade av den positionen men hur som haver bör man hamna bra på det.

4 Stålviktor ska klara fjärdespåret och duger bra i klassen. En av Mats Gällerstedts hästar i loppet och har visat att han duger ända upp på rikstoton men kanske aningen lite för glest mellan segrarna för att streckas upp till andrahandare. Streckvärd om han sjunker lite på strecken.

13 Vännfors Stjärna står bra till för en snabbstart trots tillägg. Gällerstedts andra häst i loppet som gillar gå i högt tempo hela vägen och jag varnade lite för honom redan senast då han snabbstartade till spets och höll strålande bakom vinnande Ragnhild W.M. Svårt att nå ända dit nu och lite oroande att han återigen inte höll undan senast för även här är det lite glest mellan segrarna men 6% är väldigt lågt.

Skrällen :

2 Fyrkrafs är lite ojämn i prestationerna men bra spår och lite bortglömd. Bara 3% i nuläget trots att Jens Eriksson låter ganska uppåt angående chanserna. Man vill ladda från start och kommer man till spets så provar man nog där. Ovan vid distansen men går i gengäld väldigt bra i spets om man lyckas med den manövern. (Sex segrar och två andraplatser på nio försök).

Vår Vinnare : 3 Guli Orkan

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

12 Roller Coaster Ås verkar komma med full form men spåret? Tagit flesta segrarna från spets så missgynnas aningen av bakspåret men går bra med lopp på rulle också och det är inte tuffaste gänget han mött precis. Kan nog köras offensivt återigen och vettig favorit i loppet.

Motbuden :

6 Lennart Sjöhammar vann direkt för Hanna under sadeln. Inledde karriären hos Stig H men tävlat mest i monté på slutet. Mött rätt tuffa hästar under sin karriär och detta motstånd skrämmer inte nämnvärt. Ska vara långt framme och är en av två som jag tycker höjer sig kraftigt i loppet.

3 Anthem kan öppna bakom bilen och laddas för spets. Ove A Lindqvist vinner mycket när vi flyttar oss norrut och här finns nog läge för spets och sen testa där. Inte riktigt levt upp till förväntningarna i år men som vi redan varit inne på så är loppet inte vidare hårt så skulle man lyckas riva åt sig spets kan det hålla hela vägen. Sårbar annars tycker jag.

11 Just Celebration var tvåa bakom favoriten senast. Går bra i stort sett varje gång utan att vinna och det är väl det som är det största problemet nu när vi ska spela ett spel där bara segrarna räknas. Behöver bra klaff för att räcka hela vägen men rent tidsmässigt står han sig bra.

Skrällen :

4 Cemonroc De Coeur vann från rygg ledaren för tre starter sen. Lite den positionen jag tror man kan nå även ikväll för jag tror man släpper till de flesta då han är till åren och behöver smygas för att komma till sin rätt. 10% som det är just nu är lite i överkant men borde sjunka till dess att starten går. Skrällen i loppet.

Vår Vinnare : 12 Roller Coaster Ås

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 2-3-5

DD 2 : 6-12


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se