Speltips: Dagens Dubbel Tips till Romme/Umåker fredag 8/3

Häst 13

Väldigt svårlöst dagens dubbel i delade omgången mellan Romme och Umåker avslutar veckan med orutinerade hästar i en spårtrappa och ett avslutande stolopp. Känner mig inte alls bekväm med att lämna ett spelförslag då det blir att man lutar åt favoriterna i båda avdelningarna men oddsen blir på tok för lågt för risken på så orutinerade hästar. Jag kommer nog spela en liten DD med skrällar och en av favoriterna för att få tillbaka insatsen på den men att avstå spel denna fredag för att lägga krutet under lördagen känns vettigt. Vi har släppt genomgången av V75 på våra kanaler så bara att hugga in.

Trevlig helg allez och lycka till med spelet <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

2 FriendofthePhantom – obesegrad som treåring efter två starter.
Välstammad tjej som inlett karriären på bästa sätt med två väldigt enkla segrar. Bra spår nu i debuten bakom bilen så det ska säkert gå bra men inte startat på länge och väldigt svårt att sätta in henne i kvällens omgivning. Hög vinstchans men man får ju odds därefter.

Motbuden :

6 Queen Of The Night – ny i Djuses träning. Väl förberedd.
Kommer från just Lugauer så vi får anta att han har bra koll på den här men har varit hos Djuse sen i höstas och vi får se hur stora kliv framåt man har tagit. Spår en bit ut bakom bilen men Magnus löser nog den biten. Klart att dessa två höjer sig en bit över övriga men det är som sagt orutinerade hästar.

1 Epernay Vendil – kan öppna men innerspåret är lurigt.
Tror man siktar på en invändig resa här och hoppas på det bästa. Verkar trots allt ha skärpt till sig då debutsäsongen enbart innehöll galopper. Om klaff kanske.

3 Global Excitement och 4 Florence Eagra är kanske inte lika talangfulla som ovan nämnda men här är enda två ekipagen där vi får lite lättningar i balansen och annan ny utrustning som kan innebära skräll om det faller väl ut.

Skrällen :

8 Danceinthedark F. – svåraste spåret men tävlat i tuffast konkurrens.
Fortfarande segerlös efter fjorton starter men har härdats på V75 och i Solvallaserien och har trots allt tjänat mest pengar i spårtrappan och har viss erfarenhet som nog ska kunna falla väl ut här med lite klaff. Oavsett är 1% väldigt lågt.

Vår Vinnare : 6 Queen Of The Night

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart

Favoriten :

1 Soccerbox – har visat väldigt fin form i vinter.
Var väldigt nära att hålla undan från spets på V75 i december men blev upphunnen sista biten. Idel bra insatser efter det och håller man upp innerspåret här måste vinstchansen vara väldigt bra. Även om man måste gå ut och ta över i värsta fall så har man visat att man tål det också.

Motbuden :

3 Staro Playmate – ofta påpassad på toton och gör sällan bort sig.
Gillar spets men det kan nog bli svårt att nå dit nu och har svikit lite på slutet så aningen svårbedömd men kan mycket i grunden. Står nog ganska korrekt ikväll och tidig om man vill gardera favoriten.

6 Priscilla Håleryd – första motbud i spetsstriden och kan nog hålla en bit.
Även den här tjejen har härdats på V75 men gör årsdebut nu och jag tror man kan tänka sig att släppa spets även om man skulle lyckas nå dit. Ändå en faktor i löpningsförhållandet men man kommer vänta med att lätta på balansen vilket gör att hon känns inte riktigt aktuell redan nu. Bara vid bredare gardering i kväll.

2 Global Daylight – svek senast från spets så man siktar på rygglopp nu.
Blev aningen het i spets senast men har heller inte levererat i spets tidigare så var ingen superchock. Dock varit struken för hovböld efter det så lite osäker vart formen står från stallet och man siktar på ett rygglopp i kväll. Ganska spelvärd om man vill gardera loppet.

Skrällen :

8 Al's Successor – smygintressant läge Ove A Lindqvist upp.
Gått bra på isen i vinter men ska gynnas av att växla till grus tror Hanna och det ser ju verkligen ut som att man kan lifta med i rygg på favoriten här hela vägen och lyckas Långben tråckla sig ut i tid är 5% helt klart skrällvärt.

Vår Vinnare : 1 Soccerbox

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 3-4-6-8
DD 2 : 1 Soccerbox


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se