Speltips: Dagens Dubbel Tips till Romme/Umåker fredag 18/11

Häst 20

Gårdagen gick i dur då man äntligen fick utdelning på att sätta en skräll. 8 Capriccio D'Amore var precis så bra som jag trodde felfri och när min första häst i loppet galopperade mitt på upploppet blev han helt ensam. Gustav Johansson levererar igen. 47ggr på dd:n satt fint. En del frågade vad jag menade med ”mindre insats” och det är egentligen bara helt enkelt att du inte kan spela samma insats på alla kombinationer då de har olika värde. Det blir väldigt dyrt om du ska spela samma insats på de kombinationer du inte tror lika mycket på och med dagens internet går det ju vikta hur man vill jämfört med papperskupongernas tid. Kvällens dubbel ser tyvärr väldigt tråkig och favoritbetonad ut till och med för mig som brukar försöka fälla. Som vanligt tycker jag inte man ska spela under 5ggr pengarna men då båda ser ut att komma till spets skulle jag kunna tänka mig ett spel ända ner till 4ggr. Men inget jag kommer spela hårt utan snarare för att kanske få gratis insats på V75 på lördag.

Lycka till och trevlig helg allez <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

4 Global Crossover möter väldigt mycket enklare motstånd än normalt. En rätt så stor favorit som endast vunnit två segrar på tjugo starter skulle man ju vilja försöka fälla och jag önskar att jag hade något roligare att komma med men det ser väldigt bra ut på förhand. Stött på hästar som Roll Control och senast Francesco Zet i Breeders Crown semi och de tiderna han sprungit är ett par sekunder snabbare än övriga och trots ”bara” två segrar så har han inte varit dålig de övriga starterna utom tvärt om sviker sällan. Bra favorit.

Motbuden :

8 Ninja's Kiss har lottats till uselt startspår men ändå värst emot favoriten. Det säger en del om favoriten när man kan vara värsta hotet trots spår 8 bakom bilen. Inte riktigt tävlat i samma konkurrens men hon har gjort det riktigt bra på slutet och det lyser allt lite form om henne. Skulle det strula för favoriten så tycker jag hon är först att hugga om segern då man trots läget inte växlar ner med balans och vagn. Tål lite på vägen med.

6 Jaguar C.Boko är rätt så snabb ut och kanske kan slugga sig till spets och släppa. Sett till raden så och insatserna på slutet så verkar han tappat formen helt då han verkligen stannat till slut. Gillar dock front och skulle han komma till ledningen och släppa till favoriten så kanske han repar mod återigen.

2 East Doris kommer från två bra insatser men tuffare emot nu. Det vill nog kanske till att ett par av de mest betrodda gör bort sig för att hon ska kunna duga ända till seger men har visat toppform på slutet så till 3% är det tänkbart om man vill gardera loppet.

10 Sister Of Mercy är ganska segerrik och mött tuffa på slutet. Inte visat någon vidare form på slutet men det återspeglas också den enda procenten han är streckad på. Står bra inne i loppet på pengarna och har höga toppar när allt stämmer. Men ganska långsökt trots allt.

Skrällen :

5 Shehuntyoudown kommer med två raka segrar på bra sätt. Näst senast fick man dödens efter ett tag men vann säkert i väldigt enkelt sällskap men ändå på bra sätt. Senast var det tuffare men fick perfekt resa invändigt och lucka. Vann säkert efter snabb avslutning och man ska nog inte nonchalera en häst med två raka segrar om man vill gardera loppet.

Vår Vinnare : 4 Global Crossover

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

6 Mellby Ironman kommer med tre bra insatser i lite enklare gäng. Svårstoppad även nu. Pappa Olle låter dock inte så uppåt som man kanske hade önskat och pratar om ”platschans” men det är nog bara snack för visst ska han ha toppchans i det här gänget. Senast höll han spets utan problem men blev lite vass och förlorade sista biten mot stallkamraten Trumpie. Ser inte vem som ska svara honom första biten här heller trots spår lite långt ut på vingen och med raden 6-1-2 på 10 starter i spets känns vinstchansen nästan befogad till 65%. Har man vunnit sex av sina åtta segrar i spets måste chansen att hålla undan här vara väldigt stor.

Motbuden :

9 Albert Zonett är säkert bästa hästen i loppet och säkerligen värst emot favoriten. Dock så har han mest galopperat på slutet men senast fick Magnus iväg honom och kunde hitta ut och spurta till säker seger. Ingen skugga över Stefan Edin men klart det är kuskminus jämfört med Magnus A Djuse. Dessutom bakspår som det kan strula lite ifrån. Felfri kommer han garanterat utmana favoriten om segern så visst kan man luta över på denna om värdet med favoriten inte finns där när starten går.

3 Deliver har visat att han hänger med i alla tempon och kan skrälla med rätt resa. Behöver en invändig resa med lucka för att kunna räcka hela vägen till vinst men har en vass kortspeed i så fall. Det är få motbud i loppet för de som vill gardera men detta är ett av dom i så fall.

10 Rudisha vinner inte så ofta men har visat ok form på slutet. Avslutat bra från liknande lägen varje gång på slutet och skulle kunna få en bra resa i rygg på 9 Albert Zonett under slutvarvet. 5% är kanske inget supervärde utan ganska korrekt. Speciellt när det blir skor denna gång.

Skrällen :

2 Cemonroc De Coeur är en tioåring valack som dock visat lite form på slutet. Barfota runt om vet jag inte om det är något superplus direkt men har däremot visat ok form och har ett bra startspår. Vass avslutning senast. 1% måste vara ok som skräll.

Vår Vinnare : 6 Mellby Ironman

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 4 Global Crossover

DD 2 : 6 Mellby Ironman


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se