Speltips: Dagens Dubbel Tips till Romme/Umåker fredag 15/12

Axevalla travhäst

Skrällen satt under gårdagen när 1 That's It hann dit i sista stegen igår. Tyvärr så svek storfavoriten 6 Be My Baby och visst sved oddset 172ggr lite när min andrarankade 4 Cascabella vann i stället och man bara hade tre kombinationer.
Sista chansen nu denna vecka att bättra på julklappskassan när Romme och Umåker delar på omgången. Jag spelar med två hästar i varje avdelning.
Missa inte heller V75-podden som ligger ute när det är 41-miljoner i jackpott denna vecka.

Trevlig helg allez och lycka till med spelen <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

9 With Wings kommer från seger senast på bra sätt. Beskedligt mot nu.
Levererar alltid i loppen felfri och har tre bra insatser i rad bakom sig nu trots svåra startspår. Går ner i klass mot normalt och ska ha väldigt bra chans bara det klaffar någorlunda.

Motbuden :

6 Delon Grif har gjort tre starter för färska tränaren Andreas Lövdal. Ofta påpassad.
Galopperade senast på opassande balans som stor favorit. Nu har man lagt om träningen inför detta och dessutom ska man testa goggles i stället för norskt för att skärpa till honom en aning. Tycker han har haft lite marginalerna mot sig sen han kom till Andreas. Jättebra i debuten trots tungt lopp, fast därefter och nu senast fick han inget fäste för man skippade brodd. Stallet har en bra magkänsla och jag likaså. Han får en chans till att motbevisa mig för jag tror han är väldigt bra för nuvarande

3 Pennywise är Oskar uppåt med. Vill gärna till spets nu.
Skulle den manövern lyckas så har han fyra segrar där på fem försök. Testade V75 senast utan framgång men hade svårt spår. Nog bäst med tätkänning i loppen så rätt spår nu.

5 Gino D.E har två raka segrar nu och gör sista starten på svensk mark.
Kom med ganska bra vitsord från Tyskland men hade lite svårt i början hos Sibylle Tinter men har två raka från spets nu och ska väl laddas återigen. Tuffare emot nu men ska tillbaka till Tyskland efter denna start så man lär inte spara på krutet. Nja. klass.

Skrällen :

8 Vinci Love har gjort en start för Catarina som slutade i galopp. Skor?
Den här tjejen inledde karriären hos Untersteiners och spåddes en rätt ljus framtid men något hände för man kunde inte hitta rätt helt enkelt. Vidare till Westholm som lyckades något bättre men till slut fick man nog där med och nu har hon gjort en start för Catarina Westlund Grahn och även om det var längesen hon levererade och spåret är snudd på omöjligt här så är det ett par faktorer här som ändå är annorlunda och med tanke på hur fort hon HAR gått tidigare i karriären och är i princip ostreckad så väntar man ju på ett fall framåt och kanske kan det komma redan nu. Går ju trots allt ner rätt mycket i klass till den här starten mot vad hon har sprungit i.

Vår Vinnare : 6 Delon Grif

Dagens Dubbel 2 – 2640m Voltstart

Favoriten :

4 Itso Sisu startade så sent som i tisdags på lunchen men bättre distans nu.
Verkar hålla ganska bra form men det var länge sen senaste segern och var klart slagen även vid andraplatserna på slutet. Gillar distansen och har toppkusk i vagnen men i skrivande stund är han över 50% vilket känns kolossalt överstreckat. Visst kan segern komma nu mot enklare motstånd än normalt men svårt att se han ska vinna varannan gång så jag provar att fälla.

Motbuden :

3 Polar Operation verkar gilla isbanan. Tvåa senast trots galopp.
Förra året gjorde hon två starter på isen som slutade med en seger och en tredjeplats. Rutinerade Jens Eriksson Tränar och kör. Sitter direkt i andraspår och kan köra rakt fram för en bra position. Kanske till och men kan vara första framme att ta över? Väldigt streckvärd till 10%

7 Muscle Man Boko har ensamt springspår nu men inte så startsnabb.
Fick testa på isen för första gången senast och det var lite ovant men flöt på efter ett tag och kommer nog ha nytta av det nu. Även om man inte snabbstartar så är det bara en häst på start som förmodligen inte vill köra i spets så bara man kommer i väg hyffsat så kanske man kan köra till efter en bit. Intressant i så fall.

2 Boke Palema var påpassad senast i samma lopp som Polar Operation.
Avslutade bra då men det syntes också att han inte var så van vid isbana. Ändå ett litet fall framåt och normalt vinstrik så kanske men 17% känns ganska korrekt streckat.

Skrällen :

10 Waffle står tufft till med 40m tillägg men kommer från seger.
Hade pausat kort inför senast så säkert bättre med det loppet i kroppen och är det någon häst på 40m fållan som jag skulle kunna tänka mig att strecka så är det ”Våfflan”. 1% på en så pass kapabel häst är väldigt lågt.

Vår Vinnare : 3 Polar Operation

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 6-9
DD 2 : 3-7


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se