Speltips: Dagens Dubbel Tips till Romme/Umåker fredag 10/11

Häst 13

Fin spik till 13.34 och en DD till 63ggr när 8 Wingait Henke hann dit under gårdagen vilket var otroligt skönt. Grattis ni som ryggade. Det satt riktigt fint faktiskt.
Till kvällens tävlingar kanske jag inte tror på lika bra odds för tycker till skillnad från igår att favoriterna har ganska vettiga uppgifter men att 5 Blauer Max ska vara favorit på DD-spelet i första köper jag inte.
Spelar två kombinationer och en extra lillpeng med mitt skrällbud. Missa inte heller V75-podden som redan ligger ute på våra sociala kanaler samt Youtube.

Trevlig helg allez och lycka till med spelet <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

8 Jax Journey slog i vingen senast och galopperade. Bättre emot nu.
Ute i stenhård kval till Breeders senast men var ändå påpassad på toton mot hästar som Keep Gamble och Working Class Hero. Mycket enklare emot nu men det står det fel i programmet för det blir skor på nu i form av aluminium och lätta järn igen som i starterna innan men det har ju fungerat bra tidigare. Final i lärlingsserie nu så ny, orutinerad kusk tycker jag är kraftigt minus från så svårt spår så trots att jag tror det är klart bästa hästen så vågar jag inte spika med dessa förutsättningar.

Motbuden :

6 Icicle Am var bra senast från ledningen. Svårare spår nu.
Har gjort det bra över lag på slutet i delvis tuffa gäng och visade senast efter tidig ledning att formen är på topp. Ett par startsnabba invändigt nu så blir svårt att nå dit men man kommer nog göra ett allvarligt försök. Tycker hon tillhör de tuffare i loppet men spåret kan ställa till det när invändiga gärna vill prova i spets. Ändå ganska tidig.

5 Blauer Max går bra varje gång och varit ute i tuffa gäng på slutet.
Plockat pengar i alla årets åtta starter och faktiskt vunnit ett klass-II försök i maj månad. Slutet på säsongen så kanske börjar bli aningen sliten men går ändå ner lite klass nu tycker jag och går bra tider hela tiden. Från bra spår är han inte borta från segerstriden heller men då krävs ett par streck.

4 Kate River låter man påställd med inför detta men jag tvivlar.
Läge för spets här vilket så klart är positivt då hon trivs allra bäst där men jag håller inte riktigt med om att senast var ett fall framåt. Tycker hon har varit blek i senaste starterna och att man då ska ta en ”spets-och-slut” seger i ett lärlingslopp där det brukar köras friskt köper jag inte. Snarare kraftigt överstreckad till 20%. Pass från mig.

Skrällen :

3 Oh Cean var sämre senast men bra innan det och aningen bortglömd nu.
Galoppen kom i slutskedet senast och enligt Jimmy var det inget tryck i honom den dagen men han har tydligen gjort så tidigare men studsat tillbaka. My Eriksson är duktig i vagnen och har bra siffror under året med 26 starter och raden 5-4-3. Från bra spår och till låga 3% kan jag ta chansen att senast bara var en tillfällighet.

Vår Vinnare : 8 Jax Journey

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart

Favoriten :

6 Zargo galopperade dubbelt senast men hämtade upp bra.
Ordinarie kusk nu vagnen och var ju smällfin i två raka på V75 innan det så formen ska det nog inte vara något fel på trots galopp senast. Enligt Marine blev det trångt i en sidoförflyttning och sen efter det brukar han spänna sig i loppen så att andra galoppen kom var ingen chock. Läget ska passa bra med innerspår på tillägg, han öppnade bra från innerspåret på V75 för tre starter sen och eftersom det bara är 11 Björlifanner från springspår så är känslan att han tidigt ska komma ut och kunna köra framåt direkt. Det skulle innebära i så fall att han får väldigt många meters försprång på de allra värsta motståndarna och på det är han ett vettigt singelstreck.

Motbuden :

11 Björlifanner har verkligen etablerat sig bland toppen senaste åren.
Numera säkerheten själv. Galopperade väldigt mycket i början av karriären och har totalt 32 galopper på sina 116 starter men enbart fem på de senaste 40 starterna två senaste åren. Radar kanske inte upp segrarna heller men vinner tillräckligt ofta för att han ska gälla tidigt här. Springspåret borde innebära att han hamnar bra på det direkt och kanske är framme hos starthästarna redan in i första sväng och får lite försprång även han likt favoriten. Tidig vid gardering.

9 Storspjuver verkar hålla absolut toppform och kommer från seger.
Enklare emot senast men segern togs på ett imponerande sätt från utvändigt om ledaren. Inte riktigt lika van att möta de tuffaste men att form slår klass har vi sett många gånger och att han håller toppform har han visat inte bara senast utan även starterna innan.

15 Tekno Jerven gör comeback nu efter ganska lång bortavaro. Ingen toppform.
Står sig så klart normalt sett väldigt bra i denna klass men har varit borta från tävlandet över ett halvår för avelsarbete och det är svårt att veta om det påverkar. I vilket fall så är man öppen med att det knappast är toppform här och att man vill starta i gång inför vintern. Kan så klart duga ändå på ren grundkapacitet men jag står över.

10 Trö Kasper vinner inte så ofta men är jämn och säker.
Öystein kör själv den här gången och han vet så klart vad som gäller. Senaste två segrarna kom för ganska exakt två år sen så var ju ett tag sen men rätt årstid verkar det ju som i alla fall. Ändå tävlat i tuffa sällskap hela tiden och gjort det bra. Låga 2% om man letar riktiga skrällar.

Skrällen :

8 Månremus inledde karriären strålande men glest mellan segrarna nu.
Även här brukar man möta de bästa så att det är glest mellan segrarna nu när man börjar komma upp i åren är kanske lite förlåtet. Mats E Djuse upp nu är en kraftig förbättring då jag håller honom som vår bästa kallblodskusk trots sin ringa ålder. Bra spår med och kan nog skrälla med rätta ryggarna.

Vår Vinnare : 6 Zargo

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 6-8 (+3)
DD 2 : 6 Zargo


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se