Speltips: Dagens Dubbel Tips till Romme/Solvalla

Häst 23

Till fredagens tävlingar som delas mellan Romme och Solvalla där 9 Courage måste ha en lämplig uppgift i inledningen men bakspår på kort distans är alltid lurigt. 1 Asteriod har bra chans att spetsa i avslutningen men så som 10 Sourire Frö sett ut på slutet tror jag han faktiskt plockar ner samtliga sista biten och spelvärdet är riktigt bra tycker jag. Bakom dessa två är det svårt att tro helhjärtat på en skräll så det är läge att ta ställning. Missa heller inte V75 videon som kommer ut under fredagen. Grabbarna var riktigt bra på det senast och levererade riktigt fina drag. Men nära räcker inte så på lördag tar vi betalt. Efter DD:n ikväll så klart :)

Lycka till och trevlig helg allez <3

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart

Favoriten :

9 Courage har gjort fem starter för Sybille Tinter och varit bra varje gång. Inte sämre än fyra och har startat på i rätt så hårda gäng. Spåret är nog ok för har visat att hon går bra när hon får anfalla bakifrån och har vettiga startryggar här. Känns som det bör klaffa något sånär och en vettig favorit med sin tunga slutspurt.

Motbuden :

2 M.T.Penelope gasade på i spets senast men tröttnade sista biten. Bättre distans nu? Vunnit sina två segrar från spets och man brukar provas där från framspår. Liknande motstånd nu som senast, nästan aningen enklare och bättre distans. Andra strecket.

3 Furiosa spetsade senast från innern men var riktigt kall från rygg ledaren. Man tror att det kan berott på barfotabalansen för hon känns fortsatt fin i träning och nu återgår man till skor runt om. Startsnabb och vann sin enda seger just från spets, men det är ju just det att det bara har blivit en seger och nu vankas det svar invändigt så kan bli körning. Insatserna på slutet är inget som imponerar heller samt struken sen senast så känns det som det kan bli tufft att räcka till seger men går ner ganska rejält i klass och tränaren är uppåt så jag streckar.

1 Somethingroyal kan öppna om man laddar men vilat kort. Gooptränat som återkommer efter lite vila och man är säkert nöjd med rygg ledaren här i comebacken. Duger annars bra i klassen och med lucka kan hon nog segerstrida direkt.

12 Mellby Invest har höjt sig markant på barfota runt om. Men spåret? Varit bättre två senaste och sista chansen att köra barfota nu så man kommer säkert köra för det trots spår 12. Sen är det ju vad det är men hästen är rätt ok och Oskar J upp är intressant ändring. Kanske om man garderar.

Skrällen :

4 Last Gift C.G. är segerlös på tjugo starter men streckas upp ändå. Märkligt. Faktiskt tredjehandare på strecken i skrivande stund trots att hon saknar seger i livet. Var väl bra senast men i väldigt enkelt gäng och enda positiva jag hittar är att det är bra spår den här gången jämfört med på slutet. Ändå kolossalt överstreckad och inget för mig om hon inte droppar under 5%. Får skrällnicken bara trots streckprocenten då spelvärdet är lågt.

Vår Vinnare : 9 Courage

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

1 Asteroid är väldigt startsnabb och höll ledningen från innern näst senast. Vinstrik herre som sällan sviker i loppen och Frode håller så klart den här högt i loppet. I spets har hästen åtta segrar och en andraplats på nio försök så lyckas man hålla upp den så ska så klart vinstchansen vara hög. Ska vara favorit på läget men kan häxa från innern och man såg senast att han är sårbar om han får lite mothugg så jag går på en annan i tokform som jag tror bara är bäst. Man kan välja att gå på favoriten som spik med om man inte gillar min idé. Har så klart ok vinstchans men jag tror inte hon vinner ett sånt här tufft lopp så här ofta som strecken antyder.

Motbuden :

10 Sourire Frö kan man inte nog hylla på slutet. Verkar bara bli bättre. Jag ska erkänna att jag inte riktigt trodde han var så här bra som han visat på slutet. Speciellt näst senast i semin på Breeders imponerade han storligen på mig från svårt läge. I finalen sen gick han med i rygg på omöjlige Frasse men var smällfin som tvåa bakom och slog riktigt bra hästar. Jag förstår att läget är svårt och att loppet är oerhört jämnt med många om budet men jag tycker han går från klarhet till klarhet och väljer att spika trots bakspåret. Sista starten barfota runt om och 400K i förstapris så finns inget att spara på ikväll. Magnus A Djuse i vagnen är det rätta med. Kommer vara riktigt tuff sista biten utan strul.

4 Edibear var trea i Derbyt bakom de två giganterna. Tufft lopp senast. Han kan mycket den här fina fyraåringen som tränas av Stefan Perssons familj. Vi var på plats och intervjuade sambon Linda inför Derbyfinalen så det var extra kul med tredjeplatsen som man ändå får säga var max med tanke på vad han mötte. Blev också stor favorit senast men det mesta blev fel. Hamnade långt bak trots spåret och fick sen tuffa på i tredje hela sista varvet. Glöm. Skulle Stefan hitta rätta ryggar kommer Edibear vara med och slåss om segern.

8 Karat River var trea bakom Frasse och 10 Sourire Frö senast. Annat läge nu. Tål visserligen att göra lite själv i loppen men från spår 8 blir det nog ganska tufft att segerstrida. Krävs nog att ett par gör bort sig eller att det maxklaffar samtidigt som det strular med positionerna för de mest betrodda. Men visst, farten finns och inte otänkbart. Vann loppet senast som Edibear och Kagan var med i.

7 Type A. slog stallkamraten och kvällens favorit senast. Frode låter inte lika uppåt. Får nog svårt att upprepa segern ikväll trots Örjan men värre skrällar har skett. Man får trots allt 3% på en häst som slog favoriten senast och Örjan upp. Kanske?

2 Robthebank har imponerat så smått på V75 på slutet. Tuffare emot nu. Har visat kanonform på slutet och levererat sylvassa avslutningar i loppen. Haft lite oflyt två senaste loppen så tror inte det är någon fara med formen. Däremot är motståndet mycket tuffare nu än vid segrarna och för att jämföra lite så vann han Klass I finalen i slutet på september medan t ex 10 Sourire Frö sprang i brons redan i somras. Tror det blir väldigt tufft att vinna trots fint spår och ville nämna det då många säkert känner igen hästen från V75 och kanske inte tänker på att motståndet är värre ikväll. Strecka som kul skräll om du vill ha många. Mer än så är det nog inte.

Skrällen :

5 Kagan var mycket fin i kval till Breeders näst senast. Aningen sämre i semin. Dock startsnabb och skulle favoriten göra bort sig eller snubbla till så lär Bergh trycka av ordentligt in i första sväng. Skulle han komma till spets så är han obesegrad där efter fyra försök och då skulle han kunna skrälla. Även om Bergh lyckas krypa ner i rygg på favoriten. Bara 2%.

Vår Vinnare : 10 Sourire Frö

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 2-3-9

DD 2 : 10 Sourire Frö


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se