Speltips: Dagens Dubbel Tips till Romme/Kalmar fredag 2/12

Francesco Zet

Äntligen fredag och två ganska roliga lopp på dagens dubbel där jag tycker mig hittat två väldigt spelvärda hästar i avslutningen som båda bara är streckade på runt 5%. I inledningen så ska kanske 2 Carroty vara favorit men det finns stor risk för svar invändigt så jag måste gardera. Åker dock med på lappen som gardering eftersom oddsen ändå blir bra med mina ideér i sista avdelningen. Tycker nog att största fynden i omgången är 4 Global Dubhe som kommer från en stark prestation på V75 och var bra även innan det. Bortglömd ikväll. Missa inte heller V75-videon som ligger ute där vi går igenom V75 med 43 miljoner i jackpot och det blev totalt fel i början så vi bjuder på lite skratt den här gången.

Lycka till och trevlig helg allez <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

2 Carroty har bra spår och kommer laddas mot ledningen. Går bara där så sårbar nu. Vann senast från spets och måste laddas då hon är otroligt stänkrädd så galopperar nästan alltid om hon ska gå i ryggar. Kruxet är bara att hon har ett ekipage invändigt som knappast är sugen på att släppa samt en del snabba även utvändigt. Skulle Kontio svara så har Bergh bara ett alternativ kvar och det är att försvara dödens och då kan det bli otroligt tufft att vinna. Har inte lyckats hitta något uttalande från Richter men eftersom Kontio brukar köra hennes hästar så tror jag inte hon lägger sig i någon taktik på förhand och senast Kontio släppte spets var innan färg-tv så jag räknar med svar. Tveksam favorit i så fall.

Motbuden :

9 Mr Carioca har perfekta startryggar men missgynnas aningen av bakspåret. Obesegrad i spets efter fem försök så hade nog hellre haft framspår men det kan nog lösa sig ändå eftersom det luktar lite tempo på loppet. Vann från liknande läge på Gävle i augusti men det var mot lättare motstånd än kvällens tycker jag. Ändå rejäl varje start och ska nog ha bra chans att vara starkast till slut här.

3 Ninepoints Yankee vill gärna med till spets men får bra lopp ändå. Kommer från två ganska bleka insatser på slutet men vill helst ha lite tätkänning i loppen. Skulle kunna krypa ner i rygg på Kontio här om Bergh försöker köra en bit. Alternativt håller man ryggen på Bergh i andraspår och får en vettig position men kommer i vilket fall behövas köras lite på chans så inte superhet men ska med vid gardering av loppet.

7 I Love You Sisu har höga toppar när han fungerar. Mats E Djuse upp. Alltid intressant när struliga hästar får ny kusk för första gången och med tanke på att tempot kan bli väldigt högt i loppet så kanske inte spåret är helt fel ändå. Har en stark avslutning om det klaffar lite men 16% kanske är aningen i högsta laget.

1 Billy Idol har vunnit samtliga tre segrar just från spets så man vill nog prova. Vill Kontio svara spets här så gör han det. Varit struken sen senast så kanske att man vill ha ett rygglopp ikväll men samtidigt har jag svårt att tro att Susanne Richter ger körorder till Jorma och det ligger inte i hans natur att släppa ifrån sig ledningen. Utgångsscenariot är därför att han provar i spets och då finns risken att det blir lite sega ben till slut så rankas ner en bit.

8 Campagne De Press har trist rad men gynnas av skotvång och helt ostreckad. Visst, spåret är helt iskallt och insatserna på slutet ytterst tveksamma så jag köper att han ratas helt av spelarna ikväll. Dock så finns det bra fart i hästen och han är väldigt kvick ut bakom bilen så Jimmi kanske kan hitta ner i ok slagläge och skulle sen innerspåren köra på tok för hårt i inledningen så är jag inne på att en skräll kan komma längst ut i banan så man ska nog kika lite på bortglömda spurtstarka hästar vid gardering och 0% är ändå för lite.

Skrällen :

11 Homeland Pellini har gjort två lopp i sin nya regi och uppåt på det. Lite samma här då han varit en riktig strulpelle i tidigare regi så att han har två felfria insatser bakom sig tycker jag är stort plus. Visat med att skor är inga problem och med tanke på avslutningarna senast loppen så kan det räcka långt även ikväll.

Vår Vinnare : 9 Mr Carioca

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

6 Game Brodde är en av tre från Untersteiner. Vingelrisk från spåret. Bra i semi och final av Breeders och helt annat motstånd här så klart men det är också medhängartider han sprang efter invändiga resor. Nu ska man i stället ta för sig i loppet för att vara vinstfarlig och jag är inte så säker på att det räcker hela vägen. Tror knappast han vinner loppet 4/10 ggr. Mycket jämnare lopp än så och med spår så långt ut på vingen känns det givet att gå emot.

Motbuden :

4 Global Dubhe fick tredje invändigt på V75 senast. Tog dödens frivilligt. Bra! Kom i väg ok senast på V75 och hamnade i tredje inner när hästarna la sig på innerspår. Tog sedan dödens frivilligt på Dynamite Sensation som spårade runt om men höll klart bra till andraplatsen där bakom. Körande Stefan Persson vann med honom näst senast på ett övertygande sätt och att han bara är streckad på 5% här ikväll är för mig ett riktigt fynd. Kul idé?

7 Combat Fighter har fungerat bättre med skor så plus med förbudet och ska laddas. Två övertygande spetssegrar med skor på slutet och här aviserar Anders full laddning från start för att se om han har övertag in i första sväng. Skulle han lyckas kubba sig till spets så svarar han sen bra i den positionen och då tror jag han kan bli svårslagen på nytt om han får ta upp lite på mellanvarvet. Men det finns en hel del starka hästar i loppet som vill ha tempo.

3 Platinium kommer från seger på bra sätt. Tufft emot igen men bra själv. Ingen skugga över segern senast men det blev förhållandevis enkelt efter att de två värst betrodda gjort bort sig med galopp och bakom dessa tre var det ganska långt till fjärdehästen i loppet. Dock varit bra på slutet och klaffar det även ikväll så är han helt klart vinstfarlig.

5 Pure Atlas har otroliga fartresurser men tycker formen är ytterst tveksam. Dels så galopperar han på tok för ofta men det loppet jag har färskast i minne som fick mig att reagera var det på Gävle för tre starter sen då han var klart tveksam och har följt upp den starten med två lika tveksamma insatser trots ny regi. Nu brukar Nordström vara offensiv med den här men det tycker jag öppnar upp loppet ännu mer. Skulle han vara tillbaka i form så tycker jag det är bästa hästen i fältet så man bör nog kanske kika lite på värmningarna innan man lämnar in men på förhand tycker jag formen är högst osäker.

8 Kaxig In är Johans val i loppet men spåret drar ner segerchansen rejält. Väldigt fin häst med framtiden för sig men från detta spår tror jag inte man har superhöga segerförhoppningar. Ska väl streckas om man garderar brett för ganska oöm i loppen och kan göra lite själv.

Skrällen :

2 Bellissimo Face har tävlat i tuffast tänkvara konkurrens för en treåring. Kan mycket. Tycker nog han är lite bortglömd här ikväll till låga 5% för är startsnabb och går bra i spets. Speciellt då jag finner att många av de betrodda har tveksam form alternativt svåra utgångslägen så är det inte otänkbart att Adrian leder det här loppet väldigt länge.

Vår Vinnare : 4 Global Dubhe

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 2-3-9-11

DD 2 : 2-4


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se