Speltips: Dagens Dubbel Tips till Romme/Boden fredag 9/6

Häst 27

Det svängde rejält sista dagen på spelet under gårdagen. Min spik 2 Suarez var det grovt avslag på innan då han stått över massa jobb inför detta. Den informationen borde man kanske få lite tidigare än ett par timmar innan start på en betrodd häst. Min ”skräll” 8 Donizetti vann knappt men säkert trots en riktigt tuff resa men trendade kraftigt uppåt till 24% så ingen skräll direkt.

Till kvällens tävlingar låter det bra på båda favoriterna men kanske allra bäst på 15 Grit Brodda i avslutningen. Har verkligen funkat att träna i gång henne på sandbanan och Sandra låter behagligt uppåt inför uppgiften. Var länge sugen på att dubbla loppet med 3 Mellby Image då Petri låter uppåt även här men det kändes lite dyrt när man ville ha med ett par värdestreck i första avdelningen. Missa inte heller V75-videon till lördagen som du hittar på hemsidan.

Trevlig Helg allez och lycka till!! <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

11 Bugatti Miles står för klassen i loppet men fungerade inte alls senast i årsdebuten. Värmde fint inför senast så till och med Redén var förvånad över att han inte presterade i loppet. Därför slår man på skor till den här starten och hänger på jänkarvagn i stället och med tanke på att det är lika mycket frågetecken på värsta motbudet så känns det som en vettig favorit. Fick i alla fall lite tempo i kroppen senast och efter det har man tränat på hårt och allt verkar som det ska så det låter logiskt med bättre insats nu och då ska det räcka långt. Tycker dock det är hårt att spika från läget med insatsen senast på näthinnan och man får väldigt bra värde på en del andra streck i loppet.

Motbuden :

9 Dollar Doc en av få med en ok årsdebut och kanske uppåt i form nu? V75-härdad och får Torbjörn Jansson i vagnen den här gången. Inget jätteplus kanske för inget fel på Jörgen S Erikssons köregenskaper men alltid intressant när en häst inte är tränarkörd. Det syns inte i raden men det var barfota fram senast men nu blir det optimala barfota runt vilket är väldigt positivt. Bara 3% just nu är fantastiskt lågt och Jörgen är uppåt. Kul streck!

6 Xanthis Coktail blandar o ger lite men fin näst senast och vann V75 i januari. Inget extra i finalen senast men svårt spår och tufft emot då. Starten innan var hon riktigt fin som tvåa bakom Frodo S och slog då av LL Royal och Santos De Castella efter att ha liftat med i andra ytter hela vägen. Hade inte Frodo S fått luckan hade man tagit ytterligare en V75-seger. Ok spår nu med och kan nog få en resa rätt långt fram återigen.

4 Mas Capacity har fått två lopp i kroppen efter vila men varit minst sagt tveksam. Snabb ut bakom bilen och är obesegrad i spets efter nio (!) försök men ingen i loppet kan nog svara 7 Vacqueyras om den laddas. Kontio upp nu i stället som sällan lägger fingrar emellan men stannade betänkligt i årsdebuten och galopp senast så ytterst tveksam form. Kanske övermäktigt att tro på topprestation redan nu även om Katja Melkkos stall höjs sig på slutet men det ÄR en bra häst i grunden.

8 Mr Mah Can kan öppna bakom bilen så kan komma till trots spåret. Backade senast från samma spår men avslutade riktigt vasst i spåren då. Måste så klart ha tur nu men klaffar det och man vill gardera brett så är han tänkbar.

2 Kimi Di Quattro drar lite streck men inte räckt i nuvarande klass på länge. Inget för mig alls ikväll trots fint startspår. Åter efter vila och skor på. Vinsterna på slutet i väldigt mycket enklare sällskap än detta och får visa något först innan jag kan tro helhjärtat.

Skrällen :

5 Beauty Wind gör comeback efter en vinter i Frankrike. Bra läge och bara 2% Goops hästar brukar visserligen behöva något lopp i kroppen för att vara som bäst men spåret är bra och skulle man komma ner på innerspår finns chansen för optimal resa. Borde vinna loppet oftare än 2/100 från så bra läge för grundkapaciteten finns där och det är frågetecken som sagt på flera betrodda.

Vår Vinnare : 11 Bugatti Miles

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart

Favoriten :

15 Grit Brodda vann direkt efter vila senast på barfotabalans. Skor nu? Intrycket senast var riktigt bra och Sandra var också väldigt nöjd med henne efteråt. Bättre tryck i henne under loppet men nu sparar man hovarna till tuffare lopp framöver. Går dock bra även med skor så inget jätteminus men ska ändå nämnas. Har gått bra för Sandra hela tiden och är van att starta med tillägg i loppen så klar förstahäst och ok chansspik i öppet lopp bakom.

Motbuden :

11 Bag In Box var förbättrad på barfota senast och samma balans nu. Intressant läge med innerspår på tillägg vilket så klart är lite av en chansning men löser det sig så kan man spara många meter under loppets gång. Hanna Olofsson är duktig och förra året vid samma tidpunkt tog hon tre raka på just barfota runt om. 8% bara.

12 Icegirl L.A. vann från spets näst senast och bra avslutning senast i vida spår. Mötte favoriten senast och var riktigt bra som trea bakom henne då för fick ganska otacksamt lopp av Gunnel. Barfota runt om nu vilket blir första gången på ett tag och 3% är väldigt lite.

5 Millie De Veluwe felade senast i comebacken på svensk mark. Ska nog duga rätt bra i denna omgivning för var tidigare i träning hos Timo Nurmos och var då ute i rätt så tuffa lopp som Breeders och Oaks-kval. Gjort det ok i Finland efter det men borde räcka en bit på ren grundkapacitet även om 12% kanske är i överkant just nu.

Skrällen :

3 Mellby Image låter Petri uppåt på nu från bra startspår. Trivs i spets. Har testats på barfotabalans på slutet men det har inte fallit väl ut så nu återgår man till skor runt om och enligt tränaren känns han väldigt fin i jobben. Skulle nog kunna riva åt sig spets här efter en bit och i så fall har man tre segrar och ett andrapris på fyra försök. Brukar vara med där framme annars felfri och står bra inne i loppet.

Vår Vinnare : 15 Grit Brodda

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 4-6-9-11

DD 2 : 15 Grit Brodda


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se