Speltips: Dagens Dubbel Tips till Romme/Boden fredag 2/2

Axevalla travhäst

Delad omgång denna fredag mellan Romme och Boden där jag tror klart mest på 8 Babaris i första avdelningen som skulle kunna vara en rolig chansspik för andra avdelningen är rejält öppen. Tycker vi får väldigt bra odds med min vinnare så det kan vara värt att spela en liten slant med några riktigt konstiga kantbollar. (Skrivs i parantes i spelförslaget.) Missa inte heller V75-podden som redan ligger ute på hemsidan och Youtube om du söker på Trav.se. Denna vecka är det ju finaler på Solvalla så fina lopp bjuds det på.

Lycka till med spelet och trevlig helg allez <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

11 Wings Level – knep en fjärdeplats på V75 senast bakom Esposito Hade bara riktiga topphästar före sig senast men slog till exempel Jewilla i spurten trots att den fick lifta med i rygg på ledaren. Faktum är att man gick klart fortast över upploppet. Nu var det nästan exakt ett år sen senaste segern men det har varit mycket svåra spår bakom bilen och starter med tillägg och man har varit med på top 5 i stort sett hela tiden oavsett motstånd. Borde göra upp om segern med minsta klaff. En av två?

Motbuden :

8 Babaris – kommer från seger i lite billigare gäng men håller toppform.
Verkar hålla toppform för vann enkelt senast och starten innan fick man nästan fatt på ledande Solöns Skrammel på V75 så ska nog inte nonchaleras här bara för han har svårt spår. Behöver lite klaff men plus med Mats E Djuse upp återigen och på visat form tycker jag han är första strecket i loppet på rent spelvärde och jag väljer att ta ställning. Tjänat näst mest i loppet så man visste ju att spåret skulle bli dåligt när man anmälde men är så pass startsnabb att jag tror Mats kommer bra till trots spåret. Borde hamna ett par hack framför favoriten och kan bli svårfångad om Mats passar lite på brorsan och går före så han får vida svängar sista biten.

3 Gordon Brodde – var blek i comebacken men spetsgaranti från detta spår.
Gjorde första starten sen i somras senast och spetsade i ett nafs men släppte välvilligt och stannade sen betänkligt i ryggen så väldigt blek. Kan dock mycket i grunden och har på tok för lite pengar på sig och har faktiskt vunnit V75 bland annat tidigare i karriären. Alltid aktuell på sin startsnabbhet men måste givetvis bättra sig. Kanske går framåt med loppet i kroppen? I vilket fall, 2%?

4 Extremely Sweet – öppnar snabbt bakom bilen men glest mellan segrarna.
Har gjort det bra i stenhård konkurrens från svåra spår och är naturliga spetsbudet. Har dock bara två segrar på tio försök i spets och det är dom två segrarna man tagit. Hela nio andraplatser talar sitt tydliga språk tycker jag och frågan är om man inte hellre tar en rygg nu som på slutet?

5 Like A Monster – är också startsnabb och vill till tät. Om Gordon vill släppa till honom?
Höll ok från spets senast som tvåa men borde kanske runnit undan för att få helt godkänt. Ändå ett fall framåt men svårt att se att det ska räcka hela vägen? Ska ändå nämnas då loppet öppnar upp sig för spurtstarka hästar om vi har en ledare som inte riktigt står till mål.

Skrällen :

12 Global Destination – bra i comebacken senast men vanlig vagn nu?
Går ”alltid” i jänkarvagn så lite märkligt att man växlar ner till vanlig vagn men kan också vara fel i anmälan så håll koll närmare start. Får sämsta spåret då han tjänat mest pengar i loppet men med det också hög grundkapacitet. Om jänkarvagnen är på och det klaffar så är han en tänkbar skräll då det finns bra ryggar under slutvarvet att gå i.

Vår Vinnare : 8 Babaris

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

6 Mas Gunnar – får bära favoritskapet i ett öppet lopp. Lite av en vinna eller försvinna typ hittills i karriären men gjorde ett bra lopp på isen senast men ändå lite förvånande att han blir spelad till favorit på tidiga systemen då han är väldigt sölig ut bakom bilen så vingelrisken är överhängande men avslutar starkt i loppen felfri.

Motbuden :

11 Donna Guerriera – har en skyhög kapacitet för klassen men felar för ofta. Inte alls fungerat för Sandra på slutet men gått felfritt för Petter Lundberg så därför väljer man att sätta upp lånekusk i form av Mika Forss. Dessutom ska man byta vagn den här gången till en bredare för att hon inte ska slå i när hon springer och faller det väl ut har hon nog få övermän här i spurten. Dock är det lite av en chansning att tippa etta så man vill nog strecka någon mer men måste nog med på lappen.

9 Maroon Five – stod för en bra avslutning senast. Bättre nu med två lopp i kroppen tro? Har körts spårsnålt sen comebacken så nu är man nog redo för att testa av honom lite grann. Roger ångrade sig bittert att han släppte ledningen senast för det var nog segern som rök där då man fick chansen för sent och gick i mål med mycket sparat. Så man vill nog ge honom chansen den här gången. Tidig.

8 Perfect Sense H.C. – kommer från seger men svårt spår nu. Trivs på isen den här med men har inte riktigt räckt till från så här svåra spår tidigare. Tränaren är dock uppåt så formen ska nog vara bra. Verkar dock bli aningen överstreckad.

Skrällen :

4 Västerbo Kid – har två tredjeplatser på isen och verkar funka på det. Hemmahäst som höll bra från dödens senast och gillar allra bäst framspår och att få vara med i främre träffen. Tilda hälsar att man kan absolut tänka sig att testa i front denna gång men rygg ledaren fungerar det med. Man byter huvudlag nu till open eye i stället för helstängt så han ska se hästarna sista biten. Ska nog streckas vid gardering.

Vår Vinnare : 11 Donna Guerriera

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 8 Babaris
DD 2 : 6-9-11 +(2-4-7-10-12)


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se