Speltips: Dagens Dubbel Tips till Romme tisdag 9/11

Gårdagen var lite småsur då den förstördes av strykningarna men efter att Goops favorit galopperat i spets så var Paw Mahony vaken och körde till med 8 Prima Kaiser och sen var segern aldrig i fara till dryga 8ggr pengarna.
Bara en häst kvar på mitt system i sista avdelningen efter strykningarna och det var 7 Golden Opportunity men där var inte Troels Andersen lika vaken kan man minst säga. Inte med från start och styrde heller inte på in i första sväng utan lät Jepson ta över i stället. Hästen höll dock strålande från dödens och plockade ner ledaren men kunde inte hålla undan för smygkörda 6 Ninja´s Queen.
Synd men vi tar nya tag.
Kvällens dubbel innehåller två rätt bra lopp från Romme och det är främst två hästar som sticker ut i inledningen. Jag tar ställning och spikar 10 Tekno Viking.
I avslutningen tycker jag det är två tveksamma favoriter i 4 Valley Brodde och 3 Young Da Vici.
Bra lägen bakom bilen men båda två är lite för ojämna för att streckas upp så.
Jag förordar istället 6 Malkin som är startsnabb bakom bilen och borde kunna trycka sig till ledningen in i första sväng.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
9 Nårje blir en av två som sticker ut lite i fältet bland hästarna och dom är ganska svåra att sära på men sett till förberedelserna så blir nog Nårje favorit.
Laddades för ledningen senast och blev het på kuppen och orkade inte alls. Vid segrarna tidigare på svensk mark har han gått bra från kön och kanske passar det bättre?
Enda orosmolnet är väl om han skulle fastna på innerspåret då värsta konkurrenten utvändigt lär försöka allt vad som går för att han inte ska hitta ut i starten.
Motbuden :
10 Tekno Viking kommer från stall J-O Persson och jag tycker nog han är strået vassare än favoriten om man ska se häst mot häst. Litet frågetecken dock då han inte alls var bra senast och har varit struken efter det. Brukar dock gå bra efter litet uppehåll och har vunnit nästan hälften av alla sina starter. Väldigt allround och kan nog vinna detta med alla möjliga scenarion.
Jag tror Persson har det väl förberett och spikar utan att darra alltför mycket.
1 Spang Ole har två lopp i kroppen efter vila och för Jorma Kontio i sulkyn här. Bra spår för att försöka leda loppet runt om. Kan gå om det strular lite för favoriterna.
3 S.K.'s Ariel har lite samma förutsättningar som Spang Ole. Gillar tät (4/6) men går från alla positioner utom dödens. Hög segerprocent och räknas bakom favoriterna.
Skrällen :
14 Jokke Ålj och 15 Löv Teddy känns som naturliga skrällbuden. Ska man leta skräll i detta lopp ska man nog leta på 20m tillägg där flertalet av hästarna har kapacitet men visar det inte alltid.
Båda dessa herrar har bra läge på bakre volten och kan komma bra på det direkt för att kunna få den där optimala resan.
Vår Vinnare :
10 Tekno Viking

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
3 Young Da Vici gillade inte voltstart senast och överraskade med att galoppera. Normalt sett väldigt travsäker så inget som oroar. Riktigt bra häst och jag köper att han blir favorit för har verkligen jobbat ihop till en seger. Dock så har jag sagt det tidigare när det gäller den här herren att jag tycker han inte tar i riktigt i slutstriderna vilket kanske är orättvist mot en häst som har 11 segrar på 60 starter. Men som sagt, bara min personliga uppfattning.
Visst kan han vinna detta lopp.
Motbuden :
6 Malkin hade varit struken inför senast och därför var formen lite svårbedömd men efter en bra resa backades han ut i andra ytter och såg ut att gå mot en enkel seger när Dats So Cool hittade nya krafter inför upploppet. Plockade dock enkelt ner favoriten i ledningen och såg fin ut som tvåa.
Snabbare ut bakom bilen från ett spår som detta än innerspår och sen beror nog det mesta på om 1 Vacqueyras är villig och släppa ledningen eller inte. Då det är full distans är känslan att så kommer vara fallet men kan vara vettigt att kolla intervjuerna under kvällen för blir han släppt till spets tror jag han vinner enkelt. Kan gå ändå men mer sårbar i så fall.
4 Valley Brodde har ju väldigt hög kapacitet och fart inombords men går nog bäst med ett lopp i ryggar och då är det ju lite som ska stämma på vägen för att man ska segerstrida.
Klart att han räknas tidigt här men har varit mer ojämn på slutet än tidigare.
5 Jaques Noir har gjort det helt ok hos Jennifer men har fortfarande svårt att hålla sig till trav emellanåt. När han återfanns hos Timo Nurmos så dög han väldigt gott på V75 och felfri kan han nog skrälla till här.
Skrällen :
7 My Dream Art har fått två lopp i kroppen efter vila och varit fin direkt. Möter inte tuffare hästar här men spåret kan ju vålla vissa bekymmer i stället. Till 4% finns det dock väldigt mycket värde.
Klarar av att göra lite själv i loppen och höll bra från dödens senast.
Vår Vinnare :
6 Malkin

Spelförslag :
DD 1 : 10 Tekno Viking
DD 2 : 4-5-6-7


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se