Speltips: Dagens Dubbel Tips till Romme måndag 9/5

Avslutade veckan med raka dubbeln 2-2 till 10ggr degen vilket kändes fint när Hail Mary var så bra som jag sa att Redén skulle vara ”chockad” över. Börjar bli tjatigt nu Danne.
Kvällens dubbellopp på Romme har återigen en Redénhäst som stor favorit men här har det varit lite mer tveksamt trots en seger senast.
Verkar ha lite problem att hushålla med krafterna och nog gick det allt lite på nålar senast över upploppet. Tror det kan bli jobbigt sista biten ikväll över full distans och hon blir ordentligt utmanad över upploppet. Jag garderar.
Spiken kommer i stället i avslutningen i form av 5 Zeroerosette.
Det är en chansning som heter duga men att luta sig på någon av favoriterna ikväll känns inte bra när det är så mycket frågetecken på båda två. Motiveringen finns att läsa längre ner.
Raka dd:n med 6 Zanella ger 25ggr och högre odds med de andra så jag skiktar insatserna men håller dom låga då det som sagt är en liten chansning.
Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
6 Zanella felade i debuten för Redén men bättre vid segern senast. Stor favorit trots spåret.
Galopperade som sagt i debuten och såg allmänt stressad ut. Senast tog Örjan en safety start och styrde på efter ett halvvarv och övertog ledningen varvet från mål.
Säkert undan även om det gick lite på nålar i sista sväng och över upploppet. Jag förstår varför hon blir stor favorit här efter alla uppvisningar från Redéns stall men den här är relativt osynad i loppen och har visat hetsiga tendenser så 500m längre är nog ingen fördel även om det så klart ska funka det med. Däremot gillade jag inte vad jag såg sista biten senast och även om hon säkert blir bättre för varje start så möter hon ett par riktigt vassa kompisar här.
Ska vara favorit men jag lägger ut en varningens finger när hon blir så pass stor då oddsen inte alls reflekterar vinstchansen.
Motbuden :
9 Hazyshadeofwinter är det givna motbudet till favoriten. Mer rutin och sviker sällan i loppen. Går riktigt bra varje gång och vid V75-vinsten senast fick hon visserligen perfekta loppet men avgjorde ändå på ett starkt sätt före Wingait Henke.
Bakspåret här oroar inte direkt då hon visat vid flertalet gånger att hon fungerar med lopp på rulle.
Intressant som motbud då hon har en hög lägstanivå och favoriten bör ha fått ordning på grejerna för att stå emot sista biten.
3 Graces Candy är Westholms andrahäst i loppet och skall testas för spets. Inte borta.
Enligt Westholm så är vinstchanserna på hans hästar likvärdiga och ska man ta honom på orden så innebär det att 3 Graces Candy till 6% i så fall är ett rejält fynd.
Har raden 4-2-1 på nio försök från ledningen och då ska man ha med sig att hon nio starter senaste året i V75-klass så lite lättare emot här än normalt.
Dock så var man tvungen att stryka henne inför tilltänka starten senast på V75 vilket var synd då hon var på väg upp i form men ska inte ha tappat allt för mycket enligt stallet.
Luring på läget och kan nog göra livet småsurt för favoriten.
10 R.K Queen skrällde stort på V75 senast till 156ggr. Påpassad nu istället på strecken.
Vann på en smaskig tid senast från smått omöjligt läge men jag tycker nog att det är ett rätt enkelt sto detta trots allt. Över 10% på henne från bakspår känns aningen överstreckat tycker jag och bara vid väldigt bred gardering blir hon aktuell.
Skrällen :
7 Smaragd Norrgård gynnas av en invändig strykning och kanske laddas för spets nu?
Kruxet är bara att hon ibland blir tokhet i ledningen om man laddar vilket var fallet nästa senast på Valla. Nu var det kort distans då så hon höll berömvärt till tredjeplatsen ändå men skulle bli väldigt mycket tuffare över full distans ikväll.
Därför kanske man hellre söker ett rygglopp men så pass rask i väg att hon bör hitta en vettig position tycker jag. Till 4% är hon en jätteskräll.
Vår Vinnare :
6 Zanella

Dagens Dubbel 2 – 2640m Voltstart
Favoriten :
14 Frodo S har fått två lopp i kroppen och vann från liknande läge senast. Repris ikväll?
Goops hästar brukar behöva ett par lopp i kroppen för att vara på topp och den här har presterat redan från årsdebuten och bör vara ännu bättre ikväll.
Senast var det tidigt avancemang, i kapp fältet på ett varv och attackera i spåren för att ta över varvet från mål. Tror liknande upplägg ikväll blir svårt då man har bakspår i tilläggsvolten och 20m extra tillägg att ta in.
Vettig favorit så klart på insatserna på slutet men det finns ett par som skulle kunna hinna före och förstöra festen för Goop från ett svårt utgångsläge och 20m extra tillägg och jag har en annan idé.
Motbuden :
5 Zeroerosette vann V86-lopp näst senast på bra sätt men galopperade senast. Distansgynnad.
Har ett passande tredjespår i volten och står 20m före de värsta konkurrenterna så kanske kan köra sig till front tidigt? Har i så fall tre segrar och ett andrapris på fyra försök i spets så räknas i så fall.
Dessutom rycker man framskorna till den här starten vilket har fallit väl ut tidigare.
Endast 8% är smaskigt på en häst med visad form. Jag chansspikar.
7 Zenone Bar var nära att hinna undan senast i liknande lopp. Första motbudet. Återigen stall Westholm som står för motbudet och den här mötte favoriten nästa senast och var inte långt efter i mål som fyra trots strul i sista sväng.
Det som är lite oroande är innerspåret på tilläggsvolten för jag är inte helt säker på att man kommer i väg så bra från start och då kan det bli lite krångel.
Skulle man kunna slinka ut och komma före Björn till ledningen så utmanar man nog om segern.
8 Euskara blir nog bortglömd på sin trista resultatrad men har hög kapacitet när det stämmer.
Totalt osynat kort givetvis då hon gör comeback här men passar på långa distansen och får Kontio i vagnen. Svår att sätta in men till bara 6% tycker jag hon är understreckad från ett ok läge på passande distans.
10 Busy Doin' Nothing gillar distansen och går ner rejält i klass men vinner sällan numer.
Den här hederskillen har jag sett nämnts i olika sammanhang till kvällens lopp och det är en häst jag följt lite extra sista åren då man har väntat på att det ska skrälla till.
Tror jag väntat förgäves dock för vinsterna ser väldigt långt bort även om han är jämn och säker för övrigt. Platsbud som bäst.
Skrällen :
2 O.F.V.Caboy går bara på längre distanser och får gratisledning här till en början.
Har bara gått i spets en gång tidigare och vann då. Ok näst senast från rygg ledaren men sämre senast. Lite ojämn i prestationerna men 40m försprång kan bli jobbigt för övriga på snabba sommarbanor. Ingen jätteidé som jag tror hårt på men likväl ett skrällbud till 4% för jag tror han vinner loppet i alla fall fem gånger på hundra försök från detta läge.
Vår Vinnare :
5 Zeroerosette

Spelförslag dagens dubbel :
DD 1 : 3-6-7-9
DD 2 : 5 Zeroerosette


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se