Speltips: Dagens Dubbel Tips till Romme måndag 17/1

Ny vecka som inleds på Romme och jag tycker jag har en riktigt intressant idé i första avdelningen.
3 Radetzky till bara 9% med den kapaciteten i hästen känns som ett fynd.
Vill även pusha för att vi kommer starta med trav på twitch.tv två gånger i veckan med start på onsdag kl 18:30 där V86 givetvis kommer vara i fokus.
Andra sändningen kommer vara på söndagar och GS75 vilket vi hoppas uppskattas då det är sparsamt med genomgångar av den underskattade spelformen.
Missa inte det om ni vill ha tips till omgångarna.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
2 Master Of Zon har verkligen utvecklats fint under förra säsongen och matchats klokt av Joakim Eskilsson. Två senaste loppen var rikstoton och trots svåra utgångslägen har det slutat med en tredjeplats och senast seger på självaste V75 trots trafikproblem halvvarvet från mål.
Trots att han vann från ledningen för tre starter sen och kan bevisligen öppna bakom bilen är känslan att Uffe inte kommer ladda mer än för att få en bra position då jag tycker han går allra bäst i ryggar.
Rimlig favorit men han möter ganska tuffa kamrater och står ganska hårt inne i loppet trots framgångarna på slutet så värdet är ganska uselt om man ska vara ärlig.
Motbuden :
3 Radetzky till bara 9% får det att vattnas lite i munnen faktiskt. Riktigt kapabel herre som vet hur man sätter nosen först. Fått ett par lopp i kroppen och Mika Forss har fått köra på slutet.
Här tror jag att Mika kommer ladda vad som går för att få ledningen och skulle det lyckas tror jag han kommer hålla länge. Förhoppningsvis hela vägen.
Van att gå med skor och klart intressantast i loppet till rådande procent.
7 Capital Gain C.C gjorde loppet helt på egen hand senast och var kraftigt förbättrad.
Har höga toppar när han fungerar och det är inte många i loppet som kan gå så snabba tider som den här herren. Väldigt tidigt streck.
9 Graces Candy kommer från formstallet Westholm och vann senast på GS75 på lätta fötter.
Har rygg på favoriten i starten så lär försöka söka den ryggen under loppets gång och visade näst senast att styrkan för att vinna ett sådant här lopp finns där.
4 Casanova Majo är också startsnabb om man laddar som man gjorde senast. Blev dock pigg på kuppen så man söker nog ryggar denna gång som näst senast vid vinsten då man fick luckan perfekt.
Kan gå.
Skrällen :
11 Brunello Hall har fått lopp i kroppen nu och det var ett passande sådant på innerspår. Har nog gått framåt med det i kroppen och är van att möta ganska tuffa hästar.
Läget är vad det är men till 3% är han streckvärd vid gardering.
Vår Vinnare :
3 Radetzky

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
3 Like A Monster gick bra senast utan att få vinna. Fått några lopp i kroppen och Djuse i vagnen är ju alltid respektingivande. Kommer nog inte ge sig in i någon spetskörning men har visat att han har en bra avslutning och borde ju hamna vettigt till från spåret.
Motbuden :
6 Izor Sisu tävlar mest mot sig själv då han galopperar oftare än inte. Inbillar mig dock att spår en bit ut i banan är fördelaktigt då han kan trava in sig på egen hand.
Får man bara honom att hålla sig första 2-300m brukar det lösa sig.
Skulle så bli fallet så tror jag man fortsätter framåt och den som vill svara får nog sina servetter varma. Trots alla galopper har jag en bra känsla för fartmässigt är det ingen som kan mäta sig med honom i loppet. Får tipset.
10 Hula Hula Sisu testade V75 senast men fick lite för tuff resa utan rygg och kroknade rätt så tidigt. Annars ett rätt så tufft sto och missar sällan pengar i loppen vilket vittnar om att hon har rätt inställning. Bara fem år och verkar utvecklas i rätt takt.
5 Flashing Smart vann senast trots galopp. Dock mot mycket blekare motstånd än till kvällens lopp och här har man inte råd med att lägga bort några meter.
Det är lite samma som med 6 Izor Sisu men kapaciteten är inte riktigt lika hög.
Räknas felfri dock.
2 Scarybeary Lixarve vann senast efter en invändig resa och det var andra segern på 24 starter.
Snabb ut och får passande resa här men sju andrapris säger mig att han sitter fast lite väl ofta för att motivera känslan av att rekommendera vinnarspelet.
Men skrällbud absolut.
Skrällen :
11 Dacore återkommer från lite vila så kanske behöver något lopp för att vara på topp men det finns fart i henne och att såga henne helt när man ser 1% känns hårt.
För fyra starter sen satt hon till exempel fast med krafter kvar på en 13-tid.
Det skulle räcka långt här.
Vår Vinnare :
6 Izor Sisu

Spelförslag :
DD 1 : 3-7
DD 2 : 3-6-10-11


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se