Speltips: Dagens Dubbel Tips till Romme fredagen 12/6

Först vill jag be om ursäkt för att jag tog fel på distansen i andra avdelningen igår. Den sprangs över medeldistans och jag vet inte varför jag fick för mig att det var kort distans även där?
Min vinnare Tengil Face får godkänt för tredjeplatsen då han fick tredje och fjärdespår första halvvarvet fram i dödens och satt sen kvar när angreppet kom bakifrån och kom loss sent invändigt fram till tredjeplatsen. Tror ingen hade rört vinnande 4 Taiga Woodland ändå och jag var smått chockad över vinnaroddset över 20ggr på en spetshäst som släpper och har tillgång till open stretch.
DD:n gav 97ggr och hoppas någon spelade mitt skrällbud. Jag gjorde det inte men gladdes åt vinnaren ändå.
Körande Christian Fiore förlorade i slutet av april sin sambo Laura Myllymaa endast 37år gammal.
Igår var första segern sen tragedin och vid målgång hedrade han sin bortgångna livskamrat genom att kyssa sin hand och lyfte den samt blicken mot skyn.
Det var starka känslor i vinnarcirkeln och ibland finns det saker som går före att sätta en vinnare.
Grattis Christian och välförtjänt.

Kvällens dubbel körs på Rommetravet och nu har jag full koll på distanserna. Ett långlopp och ett snabblopp. Kör en liten fegisdubbel denna fredag för lite extraslantar till V75 på lördag men sågar favoriten i inledningen för att hitta lite odds.
Tvingar ni mig att ge en spik på dubbeln skulle jag spela 5 In Line Tooma i avslutningen då jag tror han kommer svara bra på kuskbyte och ledningen.

Dagens Dubbel 1 – 3140m Voltstart
Favoriten :
9 Indy D blir är favorit på förhand här och jag behöver knappast gå in djupare på vad jag tycker om kombon Wahlmann/Kihlström. Allt som oftast körs det alldeles för passivt vilket hästägarna gillar men jag som spelare kräks lite på. Hästen är annars fin och passar över distansen samt verkar ha utvecklats en del sen förra säsongen. Borde hitta en bra position från första tillägget men över lång distans kan det lika gärna bli fjärde inner. Omöjlig att räkna på men räknas på fin form om det klaffar.
Motbuden :
14 Sir Henry P.Hill spelade jag en lillpeng på under Harpers då jag tyckte han hade varit så fin två starter i rad innan. Var helt godkänd mot stenhårt motstånd senast med så formen håller nog i sig. Verkar gilla bäst att ha tätkänning direkt så jag hoppas Jörgen söker sig framåt direkt.
Tål att göra en hel del själv och den jag har mest feeling för i loppet.
8 Master Blaster viskades det om skulle bli norrlands nya Scandal Play och han inledde också karriären strålande men i år har det strulat lite i inledningen.
Väldigt bra som tvåa bakom Van Gogh Z.S på Umåker men har dummat sig med galopp två starter i rad nu. Styrkan finns för att vinna om han sköter sig.
11 Young Da Vinci bör man väl nämna något om i alla fall. Gillar distansen och glimtar till ibland men jag tycker han är lite för entaktad så blir ofta nerspeedad av någon med bättre resa.
Duger annars i sammanhanget men behöver lite tur för att räcka till vinst. Trea?
15 Perfect Dynamite ska ju kanske egentligen vara favorit i ett lopp som detta men har varit väldigt ojämn i år och har verkligen varvat bländande prestationer med riktigt uddlösa.
Delvis ursäktad av att han allt som oftast står med tuffa tillägg som idag så det är klart att ibland får man mycket konstiga ryggar på vägen som kan strula och vara ivägen.
Gynnas lite av att stå ensam på sitt tillägg. Kan gå.
1 Bikla tog hand om ledningen senast och gjorde sitt eget lopp i spets och gick undan til len säker vinst. Mycket tuffare emot nu och jag skulle bli förvånad om han vinner igen faktiskt. Överspelad och pass från mig.
Skrällen :
10 J.S Apollo har inte riktigt visat toppform det sista men i grunden finns en bra häst som kan hävda sig upp i V75 t o m. Nu hoppar Ulf Ohlsson upp i sulkyn och han lyckas ju med det mesta.
Småintressant faktiskt.
Vår Vinnare :
14 Sir Henry P.Hill

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
4 Opalis blir nog stor favorit här och det är befogat. Visserligen lite enklare motstånd på slutet men har avgjort på ett imponerande sätt. Vunnit båda segrarna busenkelt och känslan var att hon kunde kört hur som helst och ändå vunnit. Risk för dödens återigen men klarar det.
Vettig favorit men ta med er att det är lite hårdare emot denna gång så gardering är inte alls fel.
Motbuden :
5 In Line Tooma är en utpräglad sprinter och vass ut. Startade i jippoloppet ”speedrace” på valla under elitloppshelgen men kom inte förbi Untersteiners Jefferson Dot Com som sedemera vann hela klabbet. Såg i alla fall ut att ta tag i grejerna hela vägen och nu är vi där igen. Uffe Ohlsson upp bakom tömmarna. Från ledningen säljer den här herren sig dyrt. Klart spelvärd.
8 Volare Gar är nog den som gynnas mest av om 4 och 5 kör mot varann och drar nog tåget igen 800 kvar. Kan bli livsfarlig för har en tung långspurt.
9 Quarcia Verkar trivas med Kim Moberg och svarade för en riktigt bra insats på Romme där hon resolut mosade allt från utvändigt ledaren. Borde få en vettig resa här. Kanske. 4-5e hästen.
Skrällen :
1 D'Laina från innerspår och rejält kuskförstärkt med Örjan måste ju räknas med chans.
Halvdålig koll på den här hästen ska jag erkänna så fick kolla lopparkivet och visst var hon kantig och seg senast men helt ok innan det. Säkert 20m bättre med Örjan också.
Vår Vinnare :
5 In Line Tooma

Spelförslag :
DD 1 : 8-14
DD 2 : 4-5-8


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se