Speltips: Dagens Dubbel Tips till Romme fredag 4/3

Min spik blev struken igår och sen var den kvällen förstörd.
Tur det är fredag och loppen på Romme ser ganska intressanta ut på förhand.
Speciellt då vi verkar få ett bra spelvärde på 5 Herecomestheboom i inledningen.
Riktig hårding som bör ha bra chans att trycka sig till ledningen och sen bli svårslagen.
I avslutningen tror jag mest på 8 Xanthis Coktail och spelar mest med honom men även en slant på två skrällar.
Trevlig Helg Allez <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
5 Herecomestheboom var ute i stenhårda sällskap förra säsongen och återkommer här efter vintervila. Tränaren Mikael Cedergren låter meddela att man har gett honom ett par skarpa jobb inför detta och har försökt så gott det går att han ska vara redo för en bra prestation direkt.
Innanför finns dock 3 Sister Of Mercy som gärna vill köra i spets men hon har inte visat någon större form senare tid och nog borde David släppa om Kaj Widell trycker till ordentligt från start.
Jag vet att den här inte har någon rolig rad men kommer han väl till spets så borde han bli väldigt svårtuggad.
Motbuden :
11 Gladiator Mearas är nästan lika mycket streckad som favoriten från ett mycket svårare läge och har samtidigt inte riktigt mött så hårda hästar.
Jag har ingen direkt feeling för att han bara går runt fältet här och till dagens streckning tycker jag spelvärdet är väldigt lågt.
Dyker säkert upp på målfotot men vinst? Nja..
9 Midleton möter lite tuffare motstånd än normalt men har ett bra spår här och har avslutat bra i loppen från tuffare spår än detta. Lite tråkigt dock att man inte provar några ändringar än sommarskor runt om. Borde ändå räknas tidigt här.
1 O.P.'s Fantastic går oftast bra och har provar V75 ett par gånger men bara fått matlappar där.
Ner i klass nu och bra spår. Barfota runt om och jänkarvagn är den balansen man brukar föredra så inget extra på det. Däremot intressant med Djuse upp och garderar man favoriten är han tidig.
3 Sister Of Mercy är som sagt snabb bakom bilen och tar förmodligen ledningen initialt. Tycker man bör släppa och sen ska motståndet vara för tufft men med perfekt lucka så kanske kanske.
Lyxstreck på läge i så fall.
Skrällen :
7 Athos Dei Greppi har ett par galopper i raden men nu byter man till vanlig vagn och just Felicia har lyckats bäst med honom. Rent tidsmässigt finns det tider som duger och med maxklaff skulle han kunna skrälla till 3%
Vår Vinnare :
5 Herecomestheboom

Dagens Dubbel 2 – 2640m Voltstart
Favoriten :
8 Xanthis Coktail är en väldigt vettig favorit här. Galoppen senast är bara att glömma då Hanna blev påkörd in i första sväng. Mer passande distans nu med och är rätt kvick ut i volten så jag antar att man siktar in sig på en offensiv styrning här.
Har även en bra avslutning i långloppen så oavsett taktik borde segerchansen vara bra.
Klar försthäst.
Motbuden :
10 Global Bookmaker hade en omöjlig uppgift senast och man gav nog upp direkt och tog en lugn invändig resa. Bra vid segrarna innan men frågan är var han hamnar.
Barfota runt om är positivt men tycker nog han aningen överstreckad på läget.
5 Radetzky vet jag att man håller högt och Mika Forss brukar inte vila på hanen i dessa lopp. Däremot tycker tränaren att rygg ledaren skulle vara passande så det låter ju som att man vill släppa till just favoriten. Kanske ett smart drag för chansen är nog större att slå favoriten på speed än styrka.
Ändå värst emot.
6 Je T'Aime Explosiv har ett passande läge med innerspår i volten och är så pass kvick i volt att han ska hamna bra till. Får man bara luckan i tid så tycker tränaren man ska söka sig framåt och kommer man före favoriten i starten och Lövdal är påläst att man vill släppa där framme så kanske man kan vara ett kul streck till 7%
Skrällarna :
12 Super Santos ihop med 13 Ochongo Face är ensamma på 40m tillägg och båda är streckade på 1% i skrivande stund. Ingen av dom vinner så ofta längre men kapaciteten att skrälla i lopp som detta om en del hästar kommer bort på vägen.
Vår Vinnare :
8 Xanthis Coktail

Spelförslag dagens dubbel :
DD 1 : 5 Herecomestheboom
DD 2 : 5-7-8


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se