Speltips: Dagens Dubbel Tips till Romme fredag 27/1

Escobar FI

Usch, det har varit svåra lopp under veckan att hitta värde i då det ser ok ut på förhand men sen är loppen så pass ojämna att vissa hästar trendar kraftigt uppåt och det blir svårt att hitta bra spelvärde. Vi får se hur fredagen utvecklar sig men jag tycker jag har hittat en bra lösning då det är helt fel favorit i avslutningen. Första avdelningen så ska nog 13 Dream Creation ha väldigt bra chans mot ljummet motstånd men jag dubblar med intressante 4 Fire Of Noa då han blivit totalt bortglömd. Givetvis får man vikta insatserna aningen då alla kombinationer inte har samma vinstchans. Missa inte heller V75-videon som redan ligger ute inför Halmstad och 44 miljoner extra i potten denna vecka.

Lycka till och trevlig helg allez <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart

Favoriten :

13 Dream Creation går ner rejält i klass här men kommer få kämpa för segern. Passande uppgift och med Kontio i vagnen kan vi nog räkna med tidigt avancemang med den här starka herren. Jämnt spelad mot Born To Run i brons näst senast med då blev det galopp. Klart att motståndet är väldigt mycket lättare här men med springband är det inte alltid man får fart från start och blir han hängande alltför länge i spåren kan det bli jobbigt att gå runt hela gänget. Klar förstahäst men kommer fortsätta trenda kraftigt uppåt och alla % över 50 så börjar det bli aningen mycket.

Motbuden :

4 Fire Of Noa är väldigt bortglömd här till bara 2%. Pass upp. Krångligt spår i starten och vi vill gärna ha en strykning invändigt men travsäker så det ska nog gå bra. Behövde loppet senast efter sjukdom och bör vara bättre nu. Den här killen inledde väldigt lovande hos Westerholm och många med mig trodde nog han skulle ha mycket mer än 400k på kontot som sjuåring. Kommer Kevin bara i väg någorlunda tror jag han kommer vara offensiv och kanske kan till och med köra sig till spets. Intressant i vilket fall bakom favoriten och tidigt motbud.

14 Jaques Noir har nog gett Jennifer ett par gråa hår. Hög kapacitet men strulpelle. Absolut inte mycket sämre än favoriten i grunden och har hela tiden tävlat i stentuffa gäng men börjar komma till åren nu och det blir glesare och glesare mellan de riktigt bra prestationerna. Intressant dock att Mats E Djuse hoppar upp för första gången och skulle han få i väg honom bra från spåret kanske man kan rygga favoriten under slutvarvet ifall Kontio inte får pangstart. Vass avslutare i så fall och tänkbar skräll.

1 Turmalin Yankee är en startraket som älskar spets men varit ifrån. Inte startat sen maj så är knappast på topp och från stallet ligger man så klart väldigt lågt på förhand. Kruxet är att form eller ej så går hon bäst i spets och man vill nog ha en genomkörare här så inte otänkbart att man kör så länge lampan lyser. Inte något hett vinstbud denna gång för mig men släpper nog inte till vem som helst. Dock gärna till favoriten så klart.

5 Nice Knight går jämnt och bra hela tiden men vinner sällan. Ni vet nog vid det här laget vad jag tycker om hästar som inte vinner så ofta. Den här har blott en seger på femtio starter och hela tolv andraplatser. Nu blir det kanske aningen missvisande eftersom man ofta väljer invändiga resor med hästen men jag tycker även han går ner lite i klass den här gången så nu kanske man ger honom chansen i loppet med Jansson upp och allt? Dock bör han nog trenda nedåt under fredagen i så fall för 18% är på tok för högt.

9 Aramis Amok står tufft inne i loppet och är inte som förr men Susanne uppåt. Streckad på någon enstaka procent men kommer faktiskt från en av de bättre insatserna på länge. Det blir så klart tufft att vinna kanske men garderar man loppet väldigt brett tycker jag man ska fundera på denna ändå.

Skrällen :

8 Balotelli Crown gjorde en del bra lopp för Hanna Forslin, bra smygläge nu. Lite samma sak här att det var länge sen man såg en vass prestation men ner lite i klass nu bortsett från ett par ekipage så med tanke på smygläget och att han faktiskt har dugt ändå upp i V75 förr så tycker jag 1% är hårt. Får skrällnicken.

Vår Vinnare : 13 Dream Creation

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

6 Kate River har hållit bra form en längre tid och jobbat ihop till favoritskapet. Om det räcker till seger vill jag dock vara osagt då det är en spårtrappa så står småhårt inne i loppet men formen kanske väger upp den biten. Mats E Djuse har två försök med hästen och en andra och en tredjeplats som resultat. Spurtade storstilat från svårt läge senast men som favorit tycker jag spelvärdet är ganska svagt. Pass.

Motbuden :

5 Nuage D'Inverne har ”bara” två segrar men är kraftigt kuskförstärkt nu. Har trots allt nio pallplaceringar på tjugo starter och med Magnus A Djuse upp trodde jag nog den här skulle vara favorit från perfekt startspår? Snabb ut och har en seger och två andraplatser från ledningen och jag ser ingen som svarar invändigt eller som ska plocka en längd utvändigt och från ledningen måste det vara toppchans? Speciellt då hästen visat bra form trots en del tuffare lopp på slutet och med Magnus upp är detta klart första strecket för mig i loppet. Tänkbar Spik!

7 Beau LeVallo har vingelläge men Salmela har bra snurr på stallet. Inte så snabb ut bakom bilen så visst vingelläge men det där löser nog Uffe om han är på humör den här gången. Salmela har som sagt bra snurr på stallet med en segerprocent på 21% senaste månaden och vintern är väl hans årstid. Behöver lite tur men ska nog inte nonchaleras här.

13 Tip Top Southwind kör ofta Mattias själv och vann med honom senast. Låt vara i enklare gäng förvisso men insatsen var bra och även här har man bra form på stallet. Det blir så klart lite extra fokus på Djuse-bröderna när alla tre startar i samma lopp och den här har ju sämst förutsättningar men ibland visar storebror vart skåpet ska stå. Vid gardering.

9 No Mare Z.A.R. är alltid tränarkörd men gör bra insatser emellanåt. Så var det senast då man tappade ledarryggen så man fick backa sig loss och levererade en riktigt bra avslutning fram till andraplatsen. Ekipaget känner varandra utan och innan vilket är positivt och klaffar det under vägen så kanske man kan ta en framskjuten placering återigen men för att vinna måste det nog strula för några av de betrodda.

Skrällen :

3 Diamant Vendil var bra vid segern för tre starter sen och godkänd efter det. Två senaste starterna har dels varit mot tuffare motstånd men även från bakspår vilket missgynnar den här herren. Gillar att vara med där framme, ledningen eller dödens spelar inte så stor roll och jag tycker han är aningen intressant från bra spår här.

Vår Vinnare : 5 Nuage D'Inverne

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 4-13

DD 2 :3-5-7


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se