Speltips: Dagens Dubbel Tips till Romme fredag 25/2

För mycket luft i piporna är tydligen inte bra för karman när jag toksågade Ornello i inledningen igår och det såg så väldigt bra ut med galopp i starten samtidigt som Hanna kom ner i rygg på ledande Untersteiner. Sen såg det nog i och för sig väldigt mycket bättre ut än vad det var då Ornello vann på 1.15.4 vilket inte är en märkvärdig tid men Hanna var nog den enda med krafter kvar och hon fastnade bakom en usel Kick The Dust Ås och körde upp i vagn så vips fanns det ingen häst kvar med krafter. Riktigt usel dag som helhet igår och man ska erkänna när man är totalfel på det vilket jag var igår men även solen har sina fläckar och som tur är så är det ju löningshelg.
Till kvällens tävlingar på Romme känns inledande avdelningen svårast då det är en hel del frågetecken som ska rätas ut men landar i att 4 och 5 bör ha bäst vinstchans.
Kryddar med 2 Mellby Ess som var väldigt förbättrad vid segern senast och har dessutom bra läge bakom bilen för första gången sen Gson var ödmjuk.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
4 Helluva Am mötte värsta konkurrenten 5 Jaguar Hill i november och slog då denne från utvändigt ledaren men då var det full distans och Jaguar Hill fick öppna stenhårt för spets där varvet gick på 1.14.7 efter ännu snabbare första femhundring. In på upploppet tog bensinen slut för Jaguaren ca 50m före mål och Helluva Am gick förbi.
Lite annorlunda förutsättningar ikväll där favoriten inte startat i år ännu och kan knappast svara spets heller. Visade dock bra form innan uppehållet och kan segerstrida det till trots.
Vettig favorit.
Motbuden :
5 Jaguar Hill är väldigt snabb bakom bilen och tog ledningen senast men släppte tillbaka till Xantis Cocktail och tog rygg ledaren. Tappade sen i sista sväng och kunde inte hålla rygg men kom tillbaka lite över upploppet men var fortfarande ingen bra insats. Kan behövt loppet kanske?
Nu åker jänkarvagnen på och kortare distans passar bättre men jag tror det blir tuff inledning igen och jag tvekar på insatsen senast och hästar brukar inte vara lika startsnabba om dom inte är i form vilket jag oroar mig lite för men normalt sett ska nog 4 och 5 göra upp om segern.
2 Mellby Ess trodde jag inget på senast men vann på ett riktigt bra sätt och jag sa då att han gör sina bästa lopp när han är med där framme. Startar lika ofta i volt som bakom bilen men vi får leta ända till sep -20 innan vi hittar ett 1-4 spår bakom bilen och då snabbstartade man och tog över ledningen in i första sväng och svarade ut favoriten hela vägen in på linjen på ett riktigt ärligt sätt.
Från spets har man raden 5-1-1 på åtta försök.
Tar nog ingen längd på invändige men bör vara med där framme denna gång och med insatsen senast på näthinnan känns 6% väldigt spelbart.
1 Digital Pro har tagit hand om ledningen från både spår fem och sex de två senaste starterna och näst senast vann han på en bra tid över distansen och chansen att hålla upp ledningen här måste vara bra. Provar man i spets kan dock inledningstempot bli hårt och jag tror man släpper om en betrodd kommer upp tidigt. Kan vinna oavsett men lurigt trots bra spår.
9 Ara har ingen rolig rad men det har varit idel V75 på slutet och man har inte precis haft marginalerna med sig i loppen så jag tar inte så hårt på det. Bra startryggar och eftersom det luktar bra fart på loppet kan hans hårdhet visa sig fälla avgörandet till slut.
10 Porthos Race är en riktig klasshäst men har inte startat på 2,5 år efter gaffelbandsskada och det vore konstigt om man inte behöver lopp i kroppen. Pass.
Skrällen :
7 Surf'n Turf hade jag ögonen på näst senast på V86 då en tittare på streamen hade bra info på den och då snabbstartade Jansson till spets från spår 5 men föll över i galopp.
Såg fin ut då och felfria starterna i dec/jan visade bra form så jag vill ändå nämna honom för dom som vill strecka väldigt brett då han bara är 5% ikväll.
Vår Vinnare :
4 Helluva Am (men svårt då hon inte startat och distansen gynnar andra mer.)
Platskampen :
4 Helluva Am 22M (Trolig)
2 Mellby Ess 7M (Rolig)

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
10 Oskar Of Sand är kanske inget passande namn för en häst som inleder karriären med sju raka segrar men på slutet har segrarna uteblivit. Det finns dock förklaringar/ursäkter och om vi startar med tredjeplatsen som spräckte segerraden så avancerade man upp tidigt i dödens på en så pass bra häst som I Can Steel och det var lite väl tufft att knäcka den från utvändigt.
Starten efter var det återigen bakspår och då tog man dödens igen och höll starkt ända in i mål för att sedan galoppera direkt i finalen.
Ser inte riktigt att det ska vara en så tuff häst i ledningen denna gång och om Uffe bara har koll på grejerna och går först kan han säkert t o m få ta över men i värsta fall har han ju visat att dödens funkar bra. Vettig favorit då värsta motbuden har liknande lägen.
Motbuden :
11 Eagle In The Sky vann från spets senast och får anfalla bakifrån nu vilket så klart är annorlunda men då procenten bara är ensiffriga och en av få i loppet med visad form så är han nog en av de värsta motbuden för favoriten.
1 Irma Sisu har tre segrar på fyra försök från ledningen och ett perfekt spår här.
Oavsett om man lyckas hålla upp innerspåret eller inte så får man ju en bra resa och tänkbart motbud om man vill gardera.
9 Gitan De Touchyvon är mestadels stark och skulle gynnas av tempo på loppet men det kan nog vara i kortaste laget ändå och känslan är att det tar mer än ett varv innan alla intagit positioner och Mats kan komma fram utvändigt. Skulle samtidigt loppet vara låst med favoriten i dödens kanske man till och med får vänta med anfallsorder tills 6-700 kvar och då blir det nog svårt att räcka till vinst.
Med tanke på läget och att hästen inte är så speedig tycker jag han är något överspelad som andrahandare.
4 Mästarnas Mästare är spetsbud i mångas bok och så må vara fallet men att man ska kunna stå emot favoriten hela vägen i en årsdebut tycker jag låter ytterst långsökt. Nja..
Skrällen :
8 Beach Girl var lite sämre senast men gör bra prestationer emellanåt och har blivit nedstruken ett hack i banan här. Mika Forss upp är alltid intressant, speciellt till 1%.
Vår Vinnare :
10 Oskar Of Sand
Platskampen :
10 Oskar Of Sand 37M (Trolig)
8 Beach Girl 1M (Rolig)

Spelförslag dagens dubbel :
DD 1 : 2-4-5
DD 2 : 10 Oskar Of Sand

Spelförslag Platskampen :
Romme lopp 8 :
2 Mellby Ess 7M
Romme lopp 9 :
10 Oskar Of Sand 37M


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se