Speltips: Dagens Dubbel Tips till Romme fredag 19/2

Inga framgångar igår när vi sprack i inledningen då Tony Afrika slängde sig i galopp och 6 Högstenastalldräng fick ett opassande lopp. 3 Echelon var i alla fall ett vettigt avslag som stor favorit.
Kvällens dubbel går på Romme och jag tycker jag har en riktigt intressant vinnare i första avdelningen.
Jag köper att Malkin är favorit men jag tror 7 Lyx Håleryd vinner loppet minst lika många gånger om inte fler än favoriten varpå värdet är riktigt bra. Jag spikar!

Dagens Dubbel 1 – 1640m Voltstart
Favoriten :
6 Malkin imponerade senast på V75 vid vinsten även om det blev lite stumma ben till slut.
Enligt tränaren så var han ursäktad då det gick ruskigt fort en bit men faktum är att han stumnade sista biten även loppet innan så en liten varningsflagg vill jag hissa då det finns en riktigt speedig formstark häst i loppet.
Lilla fältet är ju annars en plusfaktor givetvis men han ska ut i spåren återigen och runda fältet från 20m tillägg. Fin häst men jag tvekar lite och går på en annan med bättre värde.
Motbuden :
7 Lyx Håleryd är givetvis hästen jag tänker på. Tycker hon har en riktigt passande uppgift framför sig och hon har verkligen skrapat ihop till den här segern nu.
Rätt snabb ut i volten och borde hitta en fin position direkt här. Van vid riktigt hårda gäng och har avslutat strålande från just 20m tillägg varje gång.
Att distansen är 500m kortare nu är bara positivt och eventuellt byter man från norskt till stängt huvudlag och tränaren är inte främmande för att syna dödens.
Så länge hon inte ens är favorit så gapar jag bara och låter dom stekta sparvarna flyga rakt in.
Det är dags nu.
2 Choco Garline är den som kommer försöka utmana favoriterna från tillägg om han kommer till spets. Rätt fin individ som passar över kortare distanser och skulle favoriterna passa på varann för länge kan det hålla en bra bit. Dock så tycker jag tilläggshästarna står riktigt bra inne i loppet.
Men klart vassast på start.
Skrällen :
Avstår skrällbud då ingen av de kvarvarande fem ekipagen har ens vettig vinstchans sett till procenten.
Vår Vinnare :
7 Lyx Håleryd

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
4 Kenzoki Boko verkar vara en lovande valack hos succétränaren Katja Melkko. Vann senast säkert efter tidig ledning men nu är det ett knepigt fjärdespår i volten som är lite oroande för en orutinerad fyraåring. Kontio är dock vass så han löser nog det men en tappstart är att vänta vilket gör att som favorit är han ganska överstreckad tycker jag när det börjar dra sig mot nästan 70%.
Möter ganska billigt motstånd men bör ändå garderas.
Motbuden :
1 Excalibur Zet har inte alls rosat marknaden för sin tränare Daniel Redén men senast var i alla fall ett stort fall framåt tycker jag. Var med bra från början och tog nästan ledningen men Uffe ville inte pressa honom in i första sväng. Försökte istället köra sig till ledningen efter ett halvvarv men fick svar. Kvar utvändigt och in på upploppet galopperade ledaren vilket gjorde att Ulf var tvungen att korrigera hästen i sidled och man hade segern på gaffeln men krafterna tröt sista 50.
Många på linje över mål så kunde varit etta men lika gärna femma.
I vilket fall så visade han att formen satt där och denna gång borde chansen vara god att hålla upp innerspåret och köra i ledningen. Måste ha bra chans i så fall att ta första segern.
Känns som galopp eller tokkörning emot. Bra chans.
10 Classic Joy skulle kunna vara tänkbar även om jag tror att vinnaren med största sannolikhet kommer återfinnas på startvolten.
Två bra lopp bakom sig och är snabb ur volten så kan hamna vettigt på det direkt.
14 Like A Monster och 15 Nebbiolo är rätt så vettiga hästar men har tveksam form båda två och dessutom usla utgångslägen vilket drar ner segerchanserna.
Bara vid bred gardering.
Skrällen :
2 Livi Princess H.M körde Oskar J näst senast och det var en markant förbättring med proffskusk i vagnen. Lite valpig häst fortfarande men har allt fart i sig om det fungerar och dessutom äntligen ett bättre utgångsläge än senaste starterna.
Skulle Oskar komma iväg tror jag man siktar på ryggen på Ulf Ohlsson och därifrån få en optimal resa.
Kan gå.
Vår Vinnare :
1 Excalibur Zet

Spelförslag :
DD 1 : 7 Lyx Håleryd
DD 2 : 1-2-4


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se