Speltips: Dagens Dubbel Tips till Romme fredag 18/2

Äntligen fredag och veckans höjdpunkt. Att få avsluta veckan med att grotta ner sig i V75 och Stryktipset under fredagskvällen efter lite god mat är livskvalité de lux.
Gårdagen var en besvikelse på flera sätt då min vinnare vek ner sig trots tidig ledning men 2 Moses var bra och Håkan K Perssons hästar har riktigt bra form så passa dom framöver.
Kvällens lopp är i ärlighetens namn ganska usla och ska man spela ”nummerspel” utan favoriter så är detta kvällen för sviker mina ideér så är det obegripliga vinnare för mig.
Spelar med spik på 4 Todin som förmodligen leder sitt lopp från start till mål om inte skotvånget ställer till det men ingen fara enligt tränaren.
I avslutningen tror jag mest på 3 Cuenca från Westholm då den gillar distansen och bör kunna komma före favoriten i starten då den har ett snävt fjärdespår.
Vågar dock inte ta bort favoriten och kryddar med enda hästen på tillägg som jag ger någon vinstchans i loppet. Känns helt ok med bara tre kombinationer.
Trevlig helg allez <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
4 Todin låter det väldigt bra på från tränaren och i princip säger man att är han frisk så vinner han det här loppet enkelt. Svårt att argumentera emot när han mött riktigt tuffa norska kallblod på slutet.
Vilat två månader men enbart för att få ta igen sig lite enligt tränaren och har bra statistik när han återkommit efter kortare vila annars.
Största frågetecknet är nog inte formen utan att han har gått barfota på hemmaplan men får ha lätta aluminiumskor nu men ska gå bra enligt tränaren.
Allt som allt tror jag han står i under dubbla pengarna på toton när starten går och såna hästar vinner väldigt ofta när vägen är vidöppen till ledningen.
Motbuden :
11 Soldhöjdens Drake är enda ekipaget förutom favoriten som har fått smaka på segerns sötma på slutet och hade vilat kort inför senast men stod för en bra prestation utvändigt om ledande 7 Bäcklös Faron på V75. Var påpassad då trots comebacken och bakspår så stod han i bara 3.35 på toton.
Det som gör att jag tvekar är att han höll mest farten senast även om insatsen var bra så tror jag det blir svårt för Jansson att plocka ner Todin när man inte var i närheten senast.
Trots allt sundaste motbudet.
3 Vill Solen gjorde comeback senast efter 18 månaders vila och gick helt ok som fyra bakom stallkompisen Bellfaks efter en invändig resa med lucka till slut.
Ett kallblod av den här klassen som gått i träning till J-O Persson måste tas på allvar med lopp i kroppen. Innan uppehållet mötte han hästar som Järvsöodin och Pydin så räds nog ingen i detta lopp med rätt resa. Dock så är det svårt att veta hur många lopp som krävs innan han tävlar på topp.
Troligtvis något lopp till så avstår spel idag men garderar man favoriten är han ändå tidig.
Skrällen :
7 Gott Klirr är J-O Perssons andra häst i loppet och här hoppar chefen själv upp i vagnen vilket kanske krävs då det har strulat en del på slutet. Dubbla galopper senast men fick lite tempo i kroppen i alla fall och kan Jan-Olov lotsa runt honom felfri kan det vara en skräll.
Vår Vinnare :
4 Todin
Platskampen :
4 Todin 35M (Trolig)

Dagens Dubbel 2 – 2640m Voltstart
Favoriten :
4 Gladiator Mearas kommer med två raka segrar i bagaget och det är väl att likställa gått världsrekord i det här fältet. Skämt åsido är det ett riktigt skräplopp som avslutar tävlingsdagen där tilläggshästarna antingen står tufft inne eller så har dom glömt av vad trav går ut på och borde gått i pension för länge sen.
På start finns fyra ekipage som kan vinna lopp och jag skulle tro att vi hittar vinnaren här nio gånger av tio.
Favoriten då? Jo.. vann ju som bekant på V75 senast och även om det var lägsta klassen samt mediokert motstånd så smäller en V75-victoria högt i detta sällskap.
Det som oroar mig är att han brukar aldrig gå i spets och över distansen har han bara en seger på sju försök så risken är att man tror att det är spets och slut men från ett snävt fjärdespår lär han få kämpa för att ta sig dit och det är inte säkert att de invändiga vill släppa.
Även om så kan det vara så att öppningen tar ut sin rätt på upploppet och någon som smugit med invändigt har fräscha ben till slut.
Går inte att ta bort men garderingen måste komma tidigt.
Motbuden :
3 Cuenca gillar lägre distanser och jag tror inte Westholm är intresserad av att släppa ifrån sig täten om han når den. Då kör man nog i ett jämnt hårt tempo hela vägen och i så fall måste han bli väldigt svårslagen. Två bra insatser på kontot och går nog framåt hela tiden med varje lopp är känslan.
Enda brasklappen är galopperna i raden men eftersom det saknas hästar på springspår borde han inte stressa upp sig alltför mycket. Min vinnare i loppet.
6 Get Ready On Tour är nog den enda jag anser vara streckvärd på tillägg i så fall.
Rätt så kvick ut och har ett vettigt spår för en ok smygare i loppet. Står även perfekt inne i loppet på pengarna och är van vid betydligt tuffare motstånd än detta.
Med det sagt är 5% nog ganska rimligt och speglar vinstchansen ganska bra.
2 Fire Of Noa står sig nog helt ok i detta sällskap normalt sett men efter vinsten i årsdebuten har det sett lite trögt ut så det är lite frågetecken på formen.
Dock är det som sagt inget supergäng och han är 3-4 strecket i loppet.
10 Diable D'Inverne streckas upp till hela 17% vilket både är rimligt och horribelt på samma gång.
Rimligt på så sätt att inlett året på bästa sätt och sett riktigt snärtig ut på ålderns höst.
Kusken som vann senast med honom är också ett stort plus men det är ofantlig skillnad på att släppa ledningen och lifta med, alt prova i spets mot att tåga runt ett fält från tillägg.
Horribelt är 17% på en häst som har en seger senast men innan det får vi leta ända till sommaren 2019 innan vi hittar seger i ett P21-lopp med 10k i första.
Sen får man fortsätta bläddra och hittar ett par segrar på Visby sommaren 2018.
Senaste segern av någon sånär dignitet hittas på Solvalla 2015!!
Visst, bra form och det säger en del om övriga när en sån här häst streckas upp till tredjehandare och det nästan är rimligt. Nej, groteskt överstreckad är min åsikt och jag avstår o det grövsta.
Skrällen :
1 Charlie Brodde är den enda på framspår med lite meriter från spets men Strömberg aviserar rygglopp här över distansen så får köra på chans.
Borde ha väldigt bra chans på rygg ledaren och då känns 4% helt ok då han kommer från en bra insats.
Vår Vinnare :
3 Cuenca
Platskampen :
3 Cuenca 26M (Trolig)
1 Charlie Brodde 4M (Rolig)

Spelförslag dagens dubbel :
DD 1 : 3-4-6
DD 2 : 4 Todin

Spelförslag Platskampen :
Romme lopp 8 :
3 Cuenca 26M
Romme lopp 9 :
4 Todin 31M


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se