Speltips: Dagens Dubbel Tips till Romme fredag 17/3

Vaggerydtravet

Jag får nog börja lyfta upp mina skrällbud som vinnare för det har varit flera gånger på slutet som den kategorin har levererat i alla fall. I övrigt iskalla tips denna vecka även om jag tycker att min idé 10 Alert Vendil föll med flaggan i topp igår. Till kvällens tävlingar på Romme får vi se en stor favorit i inledningen i form av 4 Kit Crown som står perfekt till för att plocka sjätte raka segern och man får nog börja vänja sig vid lite större favoriter på dagens dubbel framöver och leta värde i andra avdelningen. V75-videon utgår denna vecka då det är Momarken för vi vill inte bara ge tips för tipsens skull utan tar lite ledigt och tillbaka med full kraft till finalerna på Solvalla nästa helg.

Trevlig helg allez och lycka till <3

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart

Favoriten :

4 Kit Crown går från klarhet till klarhet och trots snabba pengar blir det nog sjätte raka. Inte stått över dubbla pengarna på toton sen debutsegern och lär inte göra det denna gången heller. Väldigt kvick bakom bilen och barfota runt om från spets blir det så klart oerhört tufft för övriga att blanda sig i striden. Speciellt då hon knappast varit tom i mål ännu så det finns nog fler växlar att ta av om Ulf skulle behöva. Ruskigt svår att fälla. Spik.

Motbuden :

2 Denali Doc är dock även hon en stenhård märr som vann senast från dödens på bra tid. Fått två lopp i kroppen efter uppehåll så närmar sig nog toppformen så smått. Ingen har väl undgått Westerholm penningbekymmer så hästarna står numer på Kristiina Westerholm i stället och körs normalt av Rickard N Skoglund och inget illa menat men knappast sämre med en viss Magnus A Djuse. Hästen står kvar i gamla boxen och tränas på som innan vilket har fungerat bra så kul för stallet att det börjar så bra den här säsongen. Blir så klart tufft att plocka ner favoriten från utvändigt men han får inte ha en dålig dag för den här går hela vägen in i mål och är så klart värst emot.

7 Bottnas Intense fick spår lite långt ut på vingen men bra form. Intressant dock att man ska testa jänkarvagn tillsammans med barfota runt om för första gången. Har tidigare höjt sig med jänkarvagnen och barfota runt om har hon gått tre gånger vilket resulterat i två segrar så intressant kombination som sagt. Stallet tycker att motståndet är tufft och spåret lite väl långt ut och det är väl bara hålla med men skulle det bli kubbning mellan de två mest betrodda tycker jag hon är bäst bakom.

8 Young Mistress har gått väldigt bra för Linderoth men vill ha det lite serverat. Näst senast testade Per att köra väldigt offensivt vilket inte alls funkade så frågar är hur man lägger upp taktiken här i kväll? Lite måste man nog ladda för backar man så ger man ju upp direkt. Aldrig startat över korta häcken så litet frågetecken men ska nog gå bra. Behöver nog dock hjälp med tempot för att kunna vara med och utmana hela vägen till seger.

1 Annie Lennox har gynnsamt läge för perfekt resa på innerspår i rygg på favoriten. Rätt bra ut bakom bilen och har spetsat från innern förr på just Romme. I vilket fall så tror jag till och med Tomas Pettersson skulle kunna svara spets om han vill, så snabb är hon men här nöjer man sig väl med rygg på stora favoriten? Skulle den sen få press i spets och luckan kommer så finns ju chansen om än insatserna på slutet kanske inte har varit gnistrande så vill man ju nämna henne som tänkbar vid väldigt bred gardering från fint läge.

Skrällen :

6 Zally Gel har förmodligen fått lite hårdhet i tuffa stolopp på slutet. 3%? Ja, det blir nog tufft att vinna och jag kanske har lite förkärlek för just Kajsa då det var pappas favoritkusk när han var i livet så det blir att man följer henne lite extra. Men, tycker mig skönja en viss uppåt trend på hästen på slutet. Alltid tävlat i lite tuffare stolopp hela sin karriär och jag tycker hon börjar växa in i den klassen. Tiden senast från tredje inner var bra och avslutningen vass precis som starten innan. Går med i alla tempon och förra säsongen blev det bara en seger i ett billigare gäng men jag sticker ut hakan och säger att jag tror hon vunnit ett lite tuffare lopp innan året är slut. Kanske redan ikväll?

Vår Vinnare : 4 Kit Crown

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

10 Hazard Boko får bära favoritskapet trots bakspår och oerhört jämnt lopp. Duger så klart väldigt bra i lopp av den här karaktären men loppet är så oerhört jämnt på förhand plus att det är årsdebut nu och då brukar inte Lennartsson vara tokoffensiv. Jag nöjer mig med att säga att då man går på favoriten i första och det finns så mycket frågetecken på favoriten i andra att det är bara och stå över på dagens dubbel och välja en annan väg för att spika favoriten här med är uteslutet. Pass trots vinstchans.

Motbuden :

4 Fortune Mearas har stått för flertalet stronga prestationer på slutet. Lyfts upp på bara 8%. Inga direkta startkanoner i loppet så det finns nog en ok chans att man kan komma till spets här och då biter han ifrån sig bra. På sju försök har det blivit fem segrar och två andraplatser. Endast en seger förra året men gjorde merparten av starterna på V75 i stentuffa silverlopp så delvis ursäktad. Hoppas man laddar för det vore intressant att se han i spets efter avslutningen han bjöd på senast i Gulddivisionen.

6 Reddington har årsdebuten avklarad och är en riktig tuffing. Senaste segern kom dock senast i augusti månad efter en offensiv styrning och tidig ledning. Tänkbart att Bergh testar något liknande men allra troligast att man hellre tar en position och kör till slut. Såg faktiskt fräsch och fin ut i årsdebuten och borde gått framåt med det loppet i kroppen. Aldrig bort i omgivningar som dessa och 7% är ganska lockande.

7 Xanthis Coktail vann V75 för tre starter sen och bra i tuffare lopp efter det. Näst senast var man femma i guld och nu senast fyra i en sån där märklig silverdivision med ”fördel ston” där ston får ha tjänat hur mycket som helst. Hur som helst idel bra insatser på slutet och streckas tidigt i detta lopp.

3 Donners Am börjar bli lite till åren men verkar tänt till efter montélopp. Fått två lopp i kroppen efter vilan och det har resulterat i en seger och en tredjeplats senast. Möter ett par som kanske är för tuffa men läget är bra och inte alls otänkbar.

8 Global Adventure är nog snabbast ut bakom bilen men laddar man? Väldigt tveksam årsdebut och nu spår 8 bakom bilen. Snabb ut vid laddning men skulle förvåna mig om man trycker av med en så dålig insats senast. Visserligen jänkarvagn och barfota runt om nu så förhoppningsvis en bättre insats men jag vill nog se det först innan jag streckar i ett så här jämnt lopp.

Skrällen :

11 Ural börjar komma till åren och gjorde bara tre starter förra säsongen. Ändå lurig. Hedershäst hos Susanne Richter som haft lite bekymmer med fräschören på äldre dagar men såg fin ut senast efter lite kortare vila. Jansson kör nu i stället för normalt sett Kontio och även om jag förstår att seger ligger ganska långt borta så kan han allt vissa dagar så skrälltipset och liten peng från mig till bara 2% är han värd för lång och trogen tjänst. För plus ligger man på den här hästen.

Vår Vinnare : 4 Fortune Mearas

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 4 Kit Crown

DD 2 : A: 4-6-7 B: 11


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se