Speltips: Dagens Dubbel Tips till Romme fredag 1/4

Äntligen fredag och även om mina tips varit som ett dåligt aprilskämt denna vecka så har jag gjort mitt yttersta för att leverera så vi kan bokföra litet plus inför V75 på lördag.
Kvällens tävlingar körs på Romme och som Manfred berättade i twitchsändningen i onsdags så har man slutat med vinklad vinge så något att ta med sig.
Det ser tyvärr ganska favoritbetonat ut då vi har en ny blivande stjärna som årsdebuterar för en viss Daniel Redén. 11 Margareta Tooma gjorde det mesta rätt redan som unghäst redan hos Jevgeni Ivanov men tog ytterligare kliv framåt förra året.
Redéns hästar brukar klara bortavaro bra direkt och kör Örjan bara för att vinna blir hon väldigt svårslagen.
Första avdelningen kanske är en svår ”nöt” att knäcka men jag provar att fälla favoriten då det finns lite frågetecken trots allt. Bör dock streckas på poolspel.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
10 Chestnut återkommer efter vila och riskerar tungt lopp. Klarar det men bör garderas ikväll. Har en väldigt hög träffprocent på top2 och hela sex segrar i karriären tagna på alla tänkbara sätt så väldigt allround. Tål dödens, gå från kön och speeda en kort bit efter lucka.
Låter som en bra spik i omgången men det är trots allt årsdebut och man rycker inga skor eller maxar på annat sätt och detta är nog inte viktigaste uppgiften för ”nöten” under säsongen utan man vill nog bara att han ska göra ett bra lopp. Kan givetvis vinna och är bästa hästen i fältet men med omständigheterna tycker jag man bör gardera.
Motbuden :
5 Newlight Coger räcker långt i nuvarande klass. Har årsdebuten avklarad. Intressant ikväll.
Man tror han ska gått framåt rejält med lopp i kroppen och har tidigare haft problem att hålla ihop aktionen i loppen men sen man provat så kallade armbågsskydd så har det fungerat mycket bättre.
Intressanta förutsättningar ikväll tycker jag och är van att göra lite själv i loppen och lär ge favoriten en match in på linjen.
1 Valentino Face vann från samma läge näst senast. Skall köras i spets återigen. Räknas.
Lite upp och ner i prestationerna men har två segrar på tre försök från ledningen och nu aviserar Richard att man vill köra i ett hårt jämnt tempo i ledningen så det kan bli svårt för tilläggshästarna att fånga in honom.
11 Kainai Goj årsdebuterar från svårt läge men gör sällan bort sig i loppen och går hela vägen.
Inte optimalt läge med bakspår på tilläggsvolten men gör alltid sitt bästa i loppen och sviker sällan.
Måste kanske ha lite tur för att räcka ända till just vinst men kommer garanterat dyka upp på målfotot. Stall i form och brukar gå bra direkt efter vila.
6 Västerbo Jolene kan mycket men hade en dålig säsong i fjol och struken efter senast. Outsider?
Rätt bra sto som möter lämpligt motstånd nu. Varit ute på V75 två senaste starterna och gjort det bra. Ner i klass lite nu men har varit struken efter senast så formen är lite dunkel.
Annars höjt sig i år jämfört med i fjol så kan nog duga här.
Skrällen :
8 Gloria Victis tokskräll som är tränarkörd nu vilket jag tror är positivt. Barfota runt om är jätteplus.
Det kanske är långsökt att ta med en 0%-are som vinnartips men tränaren har bra statistik bakom hästen när han kört själv och barfota runt om är riktigt roliga utrustningsförändringar.
Gått så tre gånger i livet men en galopp, en vinst och en andraplats som resultat.
Garderar man med många kan det vara ett roligt streck tycker jag.
Vår Vinnare :
5 Newlight Coger

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
11 Margareta Tooma gör allt rätt och vinner om Örjan är minsta vaken i loppet. Vettig spik på allt. Övertygade stort på alla under fjolåret och Redéns hästar behöver sällan lopp i kroppen för att prestera direkt. Vunnit på alla tänkbara sätt så är oöm för positioner och enda brasklappen är väl om Örjan sover bort loppet i kön och inte hinner fram i tid.
Motbuden :
4 Isa kan öppna och bör siktas mot ledningen. Behöver nog fuska bort en bit. Farlig i så fall.
Mats trycker nog av från start här och får han inget toktryck så släpper han nog bara till Örjan om denne kommer tidigt. Går med optimal utrustning och har lopp i kroppen samt väldigt bra statistik på 41 starter med tio segrar och nästan 50% på top3.
3 Global Benefit har fart och hade varit tvåa senast utan galopp. Påpassad dock så lite överstreckad Låter kanske märkligt att en häst till bara 8% är överstreckad men tycker inte hon har så mycket bättre skrällchans än flera andra i loppet så vill man gardera favoriten finns det mer streckvärda hästar. Duger bakom favoriten givetvis men har inte vunnit sen i somras.
7 Modern Times är en riktigt kapabel tjej som varit ute i tuffa gäng. Men spåret och kusken?
Bakom favoriten tror jag faktiskt att denna tjej är huvudet högre än övriga utan att tveka.
Tog en hedrande fjärdeplats i Breeders i fjol och går en intressant säsong till mötes.
Men årsdebut och lite avvaktande kusk gör att jag rankar ner. Tror Kenneth är väldigt rädd om den här och det ska nog stämma max för att hon ska vinna ikväll. Men jag gillar verkligen hästen.
10 Gitte Silvåkra var riktigt bra förra året men årsdebuterar nu. Om favoriten sviker så visst?
Den här gör alltid sitt yttersta i loppen och har en hög lägstanivå så väldigt fint tränarjobb av Liselotte Olsson. Går med optimal balans direkt så jag antar att man tycker hon ska duga för en bra prestation redan ikväll.
Skrällen :
1 Musett Af Djupmyra bra spår men var inte alls bra i senaste loppet och formen tveksam.
Hon blir andrahandare i loppet och jag förstår varför med 3/3 i spets och sju segrar på 17 starter.
Men för mig blir hon bara ett skrällbud ikväll när man streckar upp henne mot nästan 10% trots väldigt tveksam insats senast och återkommer efter vila.
Ston kan variera kraftigt från lopp till lopp men hon stannade betänkligt senast så jag vill se att hon fungerar i höga farter innan jag streckar. Speciellt som andrahandare.
Vår Vinnare :
11 Margareta Tooma

Spelförslag dagens dubbel :
DD 1 : 1-5-8-11
DD 2 : 11 Margareta Tooma


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se