Speltips: Dagens Dubbel Tips till Romme fredag 12/3

Rätt löpningsförhållande igår för mina ideér men båda fälldes till synes av den tungsprungna banan.
Kvällens dubbel från Romme ser klart intressant ut och jag lutar mig mot Microsofts grundare.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
4 Bill Gates för Wiktor Kylin-Blom har inlett 2021 strålande med två vinster och ett andrapris där vinsten senast nog var den som imponerade mest.
I ett ramlopp till V75 med 100 000kr i förstapris mötte Bill Gates hästar som Sir Henry P.Hill och Perfect Dynamite men lyckades ändå vinna efter en minst sagt perfekt styrning.
Det ska sägas att han hade 40m tillgodo på ovan nämnda duo men intrycket var ändå att han hade haft med segerutgången att göra oavsett hur dom hade kört.
Nu blev det dödens inledningsvis innan Westholm kastade loss Henry från sista köhäst och tågade i spåren fram till ledningen. Då fick Bill Gates andra ytter och väntade tills köhästarna började avancera innan han återigen tog dödens halvvarvet från mål.
Att plocka ner en silverdivisionshäst i ledningen över upploppet samtidigt som man håller undan för de ute i banan var riktigt imponerande och med bara lite klaff på loppet ikväll bör han bli ytterst svårslagen.
Enda ”brasklappen” som jag ser det är att innerspåret på tillägg kan bli en fälla likväl som en drömstart. Lite svårt att sia om. Kuskbytet från Oskar till Wiktor tror jag är marginellt.
Bra chans och även om det inte saknas motbud så visar de inte samma form som favoriten.
Motbuden :
2 Enge Jas är en av många som årsdebuterar i loppet så formen är oviss men kommer från ett stall i högform.
En av två på start som visat lite kunnande och här handlar det nog mest om att hålla sin längd till utvändig så man kommer först till ledningen. Väl där kan välja vem man vill släppa till alternativt prova i spets. Till bara 8% är han allt spelvärd om man vill gardera.
11 Super Cheese L.W har ett riktigt svårt utgångsläge men har rygg på favoriten i starten så kan man följa den så kanske man kan slinka igenom och komma ut i vettigt slagläge.
Senaste starterna har varit helt ok från halvsvåra lägen men visat startsnabbhet i volten så förhoppningsvis kan Kontio kryssa lite i starten och hamna bra på det.
Räknas bakom favoriten.
7 Turenne är en riktig hedershäst som sällan gör ett dåligt lopp. Hade dock inte alls lika fin fjolårssäsong som tidigare men fick också snabba pengar på sig under 3-4års säsongen.
Årsdebuterar här och fick ett lurigt fjärdespår i volten som knappast borgar för en bra avgång.
Fart finns men formen är ett frågetecken.
8 Black And Quick årsdebuterar även han och här ligger man väldigt lågt från tränarhåll. Det blir inte maxad utrustning och ett snällt upplägg är aviserat.
Kunnande finns dock och trots avsaknad av seger ännu så har Jörgen S Erikssons hingst imponerat hittills. Kvalade bl a in till Kriteriet som jätteskräll och trots stentufft motstånd och dåligt spår i finalen så var det inte slutsålt i mål och med lucka i tid hade han nog tagit med sig en bit av priskakan.
Femtespåret i volten är inte heller något plus och är kanske inget för vinnarspelet denna starten men värd att hålla ett öga på inför framtida starter för den här herren lär förekomma igen under våren.
Skrällen :
3 Prince Charmant har fått tre starter innanför västen i år och varit bra i alla tre. Kanske lite sämre senast men hängde mest med från invändig resa så lite svårt att bedöma.
Kuskplus till denna start och är inte så tokig. Till 3% tycker jag man kan strecka på visad form.
Vår Vinnare :
4 Bill Gates

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
9 Rocky Tilly återkommer här efter lite kortare vila och det brukar fungera bra. Stall Westholm är dessutom i toppform som sagt och sånt brukar smitta av sig i stallet.
Möter lite billigare hästar än vad han normalt sett gör och spåret är helt ok då han brukar ha en tung avslutning sista halvvarvet.
Vettig favorit men bör nog garderas tidigt.
Motbuden :
5 Mr Creation är nog den som allra helst vill till ledningen där han har sju vinster på sexton försök.
Dock var han inte alls till sin fördel i årsdebuten där han totalstannade och fick t o m startförbud.
Duger annars bra normalt sett mot liknande motstånd och kan bli svår för övriga att få tag i om han snor åt sig ledningen.
2 Opalis har ju förtvivlat svårt att hålla sig till trav men gör alltid bra prestationer de gånger hon lyckas. Nu testar man barfota runtom och det har man provat två gånger förut med en galopp och en seger. Men det ska vara en fördel att kunna gå med optimal balans.
Segerchans felfri men omöjlig att räkna på. Kolla värmning är ett hett tips.
6 Luna Nera Doc var helt ok som tvåa bakom Call Me Brodda senast trots opassande tempo i loppet.
Går ner ganska rejält i klass till denna start och får hon bara rätt resa kan hon speeda rätt vasst.
I vilket fall är 3% på tok för lågt så lite bortglömd.
10 Alorac Mathbell är tänkbar vid bred gardering. Har återigen svårt utgångsläge men gjort det bra innan från liknande lägen.
Mycket hänger på vilket typ av lopp det blir och tror du att första varvet kommer gå undan ska du nog strecka den här herren om du garderar.
Kan spurta vasst vid överpace.
11 Give Me Ten möter också lite enklare motstånd än normalt men handikappas av bakspåret då han gör sina klart bästa lopp i ledningen. Visst kan det passa utpräglade spetshästar att bli tvingade och köra på chans emellanåt och kapacitet finns men till 11% känns han väldigt överstreckad så jag avstår.
Skrällen :
4 Topgear verkar ha tänt till lite på ålderns höst i de två senaste starterna för tycker han har sett ut som en ny häst. Låt vara i lite billigare omgivning men han gillar verkligen att ha tätkänning och från ett perfekt spår kan han nog överraska återigen.
Hans G Eriksson kan nog få för sig att prova i spets t o m om han kommer dit med tanke på visad form. Lite småkul till endast 6%
Vår Vinnare :
5 Mr Creation

Spelförslag :
DD 1 : 4 Bill Gates
DD 2 : 4-5-6-9


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se