Speltips: Dagens Dubbel Tips till Romme fredag 10/2

Vaggerydtravet

Storfavoriten tog sjätte raka igår men min vinnare i andra avdelningen tyckte jag var blek från kön. Nu sjönk oddsen drastiskt med 6 Guli Fantom så spelvärdet var obefintligt på de flesta komberna. Svårt att veta helt hur oddsen rör sig under speldagen. Till fredagens tävlingar på Romme ser det rätt så intressant ut då jag tror favoriten i första avdelningen kommer få det väldigt tufft mot hingstar och valacker samt att vägen mot spets där karriärens två segrar är tagna kanske inte är helt självklar. Jag går emot och får bra odds på mina komber på så sätt. Andra avdelningen är desto öppnare men även här har vi en konstig favorit dagen innan. 1 Hefner Am kommer nog inte vara favorit när bilen släpper men jag streckar tre som nu alla är under 10% och oddsen ligger mellan 40-60ggr.

Missa heller inte V75-videon till STL-Champions på Åby som redan ligger ute både på hemsidan och YouTube.

Trevlig Helg allez och lycka till!! <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart

Favoriten :

3 Salamanca kommer med två raka efter uppehåll och kuskförstärkt nu? Har gått bra för tränaren Sven-Åke Eriksson men så klart plus att få en proffskusk i vagnen. Vunnit alla sina segrar från just ledningen så man kommer nog ladda vad det går eftersom det bara är fyra hästar på start. Dock, det är en hel del tuffa hästar på tillägget och vinsterna på slutet har varit i stolopp och nu möter hon dels tuffare hästar samt hingstar och valacker. En sak till som talar emot är att Oskar Kylin Blom väldigt gärna vill prova i spets med 2 Diamant Vendil samt att innanför de två har vi en viss Jorma Kontio från innerspår som ibland kan svara spets med en vinflaska och en påse nötter. Nu är det ju fördel att ha spår 3 jämfört med 2 så klart men ändå en faktor. Jag avstår favoriten då jag tror det kan bli tufft att nå spets enkelt och även om så är det som sagt tuffa kamrater att stå emot från tillägg.

Motbuden :

10 Amiral debuterade för Håkan Wallberg senast och vann direkt. Lär vara bättre med loppet i kroppen och positivt med att senast var första loppet som vanns från annan position än spets. Imponerande med att psyket hängde med trots att loppet blev lite ryckigt kört och Uffe upp igen. Springspåret tycker jag med är bra då han nog kan öppna rätt bra och med bara fyra hästar på startvolten kanske han kan få en pangstart. Mitt första streck till 9%.

6 Miss Lovelace har gått väldigt bra för Jenny och är stark till slut. Blev lite för tufft senast med körning om spets och sen kvar i dödens över lång distans så den starten glömmer vi. Innan det har hon svarat för riktigt bra avslutningar och jag kan förstå att Mats var offensiv senast då hon är normalt sett stark i både muskler och psyke. Sitter i andraspår direkt här och bör hamna i tredje ytter eller något sådant när alla grupperat sig och då ska hennes avslutning bita bra mot dessa. Väldigt tidig på alla seriösa system.

13 Loveyouecus tycker jag är en aning tappad här ikväll till 2% även om läget försvårar. Riktigt bra insats näst senast från svårt läge då med men kanske att motståndet var av den kalibern att avslutningen ska bita så pass bra som det gjorde. Senast gick man upp ett steg i motstånd och då var det lite segare ben men fick också ofördelaktig resa så delvis ursäktad. Har ändå nio segrar i karriären vilket inger respekt och har ändå visat uppåtform på slutet bortsett från tuffa resan senast. Till bara 2% blir jag lite sugen då jag vet att han klarar gå från femte ytter.

7 Al's Starlicious har varit ute i tuffa gäng på slutet och är oftast med på målfotot. Storebror Djuses stall håller fortsatt hög klass men här börjar nog procenten sticka i väg lite väl mycket då han inte vinner ihjäl sig direkt. Ofta med där framme och ska väl duga i detta gäng men på 14 starter förra året så var merparten av loppen i vanlig klass så någon mer seger hade man velat se för att motivera en andrahandsstreckning för seger. Ok, men spelvärdet är lågt.

2 Diamant Vendil verkar komma med bra form trots galoppen senast. Ska förtydliga lite för tror inte han är så startsnabb och kanske speciellt heller inte i volt som han inte har startat med på länge men får bara Oskar i väg honom felfritt så låter han sugen på en offensiv styrning. Startat på i ganska tuffa sammanhang så de 20m han har på tuffaste hästarna kan nog vara bra att ha sista biten. Lever på sin styrka och enligt tränaren så känns det som formen är på antågande. Ändå bara vid bredare gardering.

1 Isas Dream Boy körs av Jorma för andra gången och bra spår nu men kanske svårt att vinna. Nog kanske inte så aktuell på ett spel som dagens dubbel men vill ändå skriva några rader om honom eftersom han skulle kunna påverka utgången av loppet då Jorma väldigt ogärna vill släppa spets emellanåt. Trots bara en seger så är hästen inte så tokig så skulle han kännas taggad är det inte alls omöjligt att man vill testa i spets och tidsmässigt duger han en bit.

Skrällen :

12 Florence Ima går kanske allra bäst med tätkänning så missgynnad av bakspår på tillägg. Kommer garanterat få ett passande smyglopp dock och har tidigare presterat bra direkt efter att man testat på att stångas på V75. Kanske trivs bra med att komma tillbaka och känna att hon hänger med i loppen och med lucka till slut kan hon spurta riktigt fort.

Vår Vinnare : 10 Amiral

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

1 Hefner Am är något överraskande favorit på tidiga spelet trots lurigt innerspår. Gillar annars verkligen den här hästen och har följt honom lite sen han var tvåa på V75 i ett stayerlopp på Axevalla i somras och avslutade då visslande ute i banan. Inte riktigt fått till det efter det med en hel del galopper och egentligen är det kanske längre distanser som är hans bästa. Innerspåret här gör att han är lite utelämnad till vad andra hittar på och man får väl anta att han kommer trenda nedåt under fredagen för inte ska han vara favorit från detta läge? Skulle kanske kunna hitta ut direkt då utvändigt är väldigt startsnabb och då blir det nog i så fall en offensiv styrning mot dödens. Jänkarvagn är plus och visst kan han vinna här men just nu är spelvärdet väldigt dåligt men avvakta tills fredag kväll och utvärdera igen.

Motbuden :

2 Alert Kronos hade man nog förväntat sig skulle bli favorit från perfekt spår. Dock så är det årsdebut och varit struken innan detta men har vunnit direkt efter uppehåll två senaste gångerna. Startsnabb som sagt och har hela nio(!) segrar på tolv försök från spets så något annat än laddning vore väldigt konstigt. Om man ser till raden så är de två senaste segrarna tagna barfota men de andra åtta segrarna är tagna med skor så ingen fara med skotvång. Från perfekt spår och till nuvarande 8% bara så vore det nog tjänstefel att inte tippa honom först men kommer trenda uppåt så klart under fredagen. Spets och slut är ändå initiala tanken.

4 Red Hot Roadster kommer laddas även han mot front men svårt att komma dit nu? Gillar även spets han med där han har fem segrar på åtta försök men tar nog ingen längd på invändiga nu. Senast laddades man med trots spår långt ut på vingen men fick svar och sen delvis dödens och delvis andra ytter innan man kopplade grepp och vann ganska säkert. Skulle 2 Alert Kronos göra bort sig i starten så är han aktuell att komma dit men med insatsen senast på näthinnan vill jag inte räkna bort honom ändå från bra spår. Speciellt inte sen han visat bra form och gjort fina insatser på slutet trots att han startat med opassande tillägg. Känns lite på gång.

11 Ready Doc missgynnas av bakspår men kan anfalla från kön med. Även här går han nog bäst i front även om han har gjort bra lopp bakifrån med så måste man nog säga att spåret försvårar uppgiften avsevärt. Speciellt då han ser ut att streckas upp som om inte favorit så knappt där bakom. Annars väldigt fin häst som går bra även tränarkörd så man ska väl inte avskriva honom helt från segern med spelvärdet ser ut att bli ganska skralt.

6 Your Dreamlove har vilat kort vilket säkert är nyttigt. Jänkarvagn nu är plus. Borde stå sig rätt bra här om man hittat tillbaka till någorlunda form men kanske att man vill se en bra insats innan man streckar. Westholm håller som vanligt bra form på stallet så vill man gardera loppet lite bredare är han tänkbar.

Skrällen :

9 Ara är Westholms andra häst i loppet som även han vilat kort. Jänkarvagnen åker på direkt även här och Magnus A Djuse upp är ju alltid intressant. Speciellt då även 9 Ara kan öppna bakom bilen och kan rygga startsnabba 2 Alert Kronos för att få en bra position. Härdad på V75 och fattas det inte för mycket så ska hon kunna skrälla här till fint odds bara man har lite medflyt i loppet.

Vår Vinnare : 2 Alert Kronos

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 6-10

DD 2 : 2-4-9


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se