Speltips: Dagens Dubbel Tips till Rättvik måndag 8/7

Häst 23

Veckan inleds på Rättvik med två lopp som båda har spårtrappa. Båda favoriterna har innerspår bakom bilen och därmed passande uppgifter men jag väljer att spika den sista som verkar ha framtiden för sig och från stall Wäjersten anser man att detta är en av sina intressantaste treåringar vilket räcker för mig. Kliver därav första favoriten helt på DD-spelet då innerspåret kan bli en fälla och även om så har man fortfarande inte segrat i lopp så känns sunt.

Lycka till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

1 Global Evidence – lopp i kroppen och uppåt på barfota bak senast.
Spetsade och släppte senast men denna gång vill man nog prova i ledningen om man lyckas svara upp innerspåret. Såg fin ut som fastlåst senast men har fortfarande inte vunnit och det är trots allt spårtrappa. Man är väldigt uppåt från stallet men som favorit i ett av sina tuffaste lopp hittills att man bara ska spåra runt om känns tvivelaktigt och spelvärdet mediokert. På plussidan är läget så klart då flera av värsta motståndarna har svåra spår.

Motbuden :

12 Diva Lane – van vid tuffa gäng och alltid med där framme oavsett.
Två segrar, fyra andraplatser och en fjärde i sina felfria lopp är rätt så starka papper för det har inte varit sämre omgivningar än detta. Visst, spåret är tufft men hon är ganska rejäl själv och felfri tror jag hon återigen är med på målfotot. Chanstips.

11 Global Easy Going – galopp senast men fick lopp i kroppen.
Galopperat i slutskedet av loppet två gånger i rad men bra avslutningar innan det. Bortser man från galopperna så har hon inte varit sämre än trea och har gått bra trots luriga lägen tidigare. Anmäld barfota men det ska bli skor den här gången vilket funkat bra sen tidigare och ger mer stabilitet. Eventuellt inget stängt huvudlag heller men det bestäms på tävlingsdagen. Oavsett bra för det här gänget och har en tung avslutning. Väldigt tidig felfri och tränarens val av sina två.

7 Mare Mareh – galopp senast men bra vid seger innan det.
Örjan upp återigen som då och det var första barfota runt om då vilket är klart intressant att vi får igen. Kan öppna bakom bilen och med tanke på spårtrappan så lär många invändigt söka innerspåret så man kan nog komma bra igenom om Örjan laddar. Sen får vi se om han inte är för passiv i loppet, han har ju en tendens att inte riktigt ta ut hästarna i loppen och då är det svårt att räcka till vinst. Men kapacitet och fart för att vinna.

8 Supernova Lyjam – gick bra från svårt läge senast. Behöver tur nu dock.
Även här kan man öppna ok med bilstart och Mats E upp för första gången är alltid intressant. Aningen sämre starterna innan senast så kanske att det passade bra med lite mer ryggresa senast och det lär ju bli samma nu. Outsider.

Skrällen :

4 Arabella – kommer från en väldigt bra insats och bra spår nu.
Utmanade om ledningen från samma spår senast och lär nog göra ett försök återigen. Skulle det lyckas tror jag hon blir ganska svårslagen för har visat riktigt bra form på slutet även om svårighetsgraden går upp en aning nu. Tål nog göra en del själv i loppet annars och jag vill inte missa detta strecket om man tar fler än en.

Vår Vinnare : 12 Diva Lane

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

2 Danville – spetsade enkelt från innern senast. Svårslagen återigen.
Upp ett par hack i svårighetsgrad nu i Dalatravet Rättviks Treåringspris med 100 000kr i förstapris men ska nog räcka en bit upp i klasserna den här. Ifrån stallet låter man smått lyrisk när man pratar om den här treåringen och jag har svårt att se hur man ska missa spets så startsnabb som man var senast och från spets måste han bli väldigt svårslagen. Spik.

Motbuden :

5 Date Night Tusse – mer rutin än favoriten och också startsnabb.
Kommer utmana favoriten in i första sväng så man behöver nog ladda för att inte den här ska lyckas överrumpla favoriten. Har inlett väldigt bra för Redén och här kör han själv som senast. Absolut värst emot min vinnare.

6 Mando Gowan – tog första segern senast från omöjligt läge.
Det i ganska tuff omgivning också och även om man fick det lite serverat under vägen så var det lätta ben man gick undan på. Hade fjärde ytter men efter lite galopper så kunde man följa med i rygg på Wäjerstens Mellby Merry och när han sen gick ner i rygg på ledande favoriten kunde man köra rakt fram och plockade enkelt ner alla till slut. Mycket som stämde alltså under vägen men insatsen var bra och kan nog skrälla även här.

10 Coolman Evo – fin individ men båda segrarna är tagna från spets.
Provade på lite tuffare omgivning redan senast i E3-kval och även om man förstod att det skulle bli tufft så tycker jag han visade sig aningen begränsad senast och då tror jag det blir tufft att runda samtliga från bakspår denna gång. Missförstå mig rätt, det är en fin häst som säkerligen kommer vara med och tampas i årgångsloppen men läget är helt fel denna gång så rankas ner.

Skrällen :

4 Kept By Global – gjorde comeback senast och var väldigt förbättrad.
Hade genomgått en halsoperation inför senast och var inte speciellt vässad på grund av det. Gjorde ändå en vass prestation och lär vara ännu bättre nu med det loppet i kroppen. Helstängt huvudlag, barfota bak och amerikansk vagn precis som senast. Kul skräll.

Vår Vinnare : 2 Danville

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 4-7-11-12
DD 2 : 2 Danville


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se