Speltips: Dagens Dubbel Tips till Östersund/Romme fredag 15/9

Genrebild

Favoritkombination igår och Jamie Sisu ska inte be om ursäkt för segern men nog var det Sandra Eriksson bakom 15 King Of Jazz som vann loppet åt favoriten lite grann. Min vinnare 4 Speed Matters fick aldrig dämpa och höll riktigt bra från spets efter flertalet tryckare. Uffe fick dock bästa tänkbara resa och lyckades kämpa sig förbi över upploppet och var förbättrad så kanske rättvist men jösses vad sölig ut han är bakom bilen. Det får man nog jobba lite på.
Till kvällens tävlingar som delas mellan Östersund och Romme så tror jag skrällen kommer i avslutande avdelningen och vi får helt ok odds om vi kliver favoriten i sista som ändå står för väldigt ojämna insatser i loppen och har bakspår över korta häcken nu.
Missa inte heller V75-podden som ligger ute nu efter lite teknikstrul. Vi fick spela in allt på nytt eftersom Manfred fortfarande har ring upp modem alá 1999.

Lycka till med spelet och trevlig helg allez <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

8 Young Mistress borde normalt sett ha toppchans men Per ligger lite lågt.
Visat riktigt bra form på slutet och kliver ner i klass ganska rejält till den här starten men Linderoth varnar lite för utgångsläget då hon inte är en häst som man bara kan köra framåt med utan är lite beroende av ryggar under loppets gång. Lite liknande som på Solänget för tre starter sen när man mötte just Carroty och inte hann fram från djupt i kön. Så jag förstår lite oron. Dessutom låter det som att man absolut inte vill bränna allt krut för att vinna här då man är inkvalad till Diamantstofinalen om en månad utan planen är att backa från start, hoppas på ok ryggar och köra till slut för att ta det man får. Kunnandet är så pass högt att vinstchansen så klart ska vara riktigt bra ändå bara det klaffar lite. Speciellt när värsta motbuden även har fått jobbiga spår och jag tycker ändå man har högst vinstchans i loppet trots allt.

Motbuden :

11 Carroty var min idé senast han mötte favoriten med liknande streckning.
Då var det spår 8 och man fick en dryg sväng fram till dödens innan man knäckte ledaren och tog över sista 3-400m och höll undan för en bra avslutande Young Mistress. Hade den suttit ett par hack längre fram så hade man nog fått sträcka vapen men är Melander offensiv här kan det bli samma positioner återigen och då är hon klart intressant. Tidigt motbud.

3 Exklusiva Liss är från samma stall som favoriten men inte lika meriterad.
Duglig häst som gnetar på inom vardagstravet men inte alls besitter samma hårdhet som de mest betrodda här. Bra vid segern dock och dubbla galopper därefter även om man galopperade med segern i stort sett klar senast lite på grund av materialfel så är det lite för mycket galopper på slutet för att man ska vara riktigt till freds. Av de med minst pengar i loppet är hon tidigast och kanske kan komma till ledningen efter en bit? Man låter ju mest påställd här från stallet om man ska läsa mellan raderna men jag tycker det skiljer lite i klass faktiskt.

10 Kit Crown vet vi håller bra kapacitet för klassen men inte fungerat på slutet.
Sista chansen nu att behålla lite poäng då sista V75-segern försvinner efter dagens start och det ser inte direkt upplagt ut för succé med bakspår och tränarkört. Vunnit alla sina sju segrar från ledningen och verkar dessutom ha tappat formen helt. Nja. Inte superhet för mig.

Skrällen :

6 Queen Tresher och 7 Vilja T.Y.C. är roliga skrällarna i loppet.
Svåra att sära dessa två åt då det är liknande förutsättningar där båda är V75-härdade och är vana att stå med krångliga lägen. Kanske speciellt den senare. I vilket fall så finns det fart för att skrälla i ett lopp som detta om det krånglar lite för favoriterna eller att det klaffar maximalt. Runt 2-3% är väldigt lågt även om båda har tveksam form för dagen.

Vår Vinnare : 8 Young Mistress

Dagens Dubbel 2 – 1640m Voltstart

Favoriten :

10 Global Duchess tävlar ojämnt och bakspår över korta häcken nu.
Redén skyller ojämnheten på brunst och så kan det vara för visst håller hon bra klass för det här loppet och Magnus A Djuse upp jämfört med kuskarna på slutet är så klart stort plus. Redéns favoriter vinner tydligen hälften av sina starter men den här måste vara sårbar över kort distans, voltstart och bakspår. Tror också att planen med tidig dödens kan bli svårt då det känns som att det kommer gå undan hela vägen och det kan bli långt fram. Jag väljer att gå emot.

Motbuden :

1 Bonnie Wibb från Fredrik Wallin har bara en seger men från liknande läge.
Enda segern togs från spets och då hade man springspår och vann på övertygande sätt. Brukar faktiskt placera sig rätt så långt fram när man har dessa lägen i voltstart. Senast var även det ett fall framåt då man knep en tredjeplats från rygg ledaren i hårt gäng. Från bästa spåret tycker jag hon är en av tre spetsbud i loppet och är ju garanterad en bra resa bara man går felfritt. Tidig.

6 Edsinette vann direkt efter uppehåll näst senast. Sämre senast.
Genomgick en halsoperation i våras och vann sedan direkt då man lyckades hålla upp innerspåret men var det så hårt emot verkligen? Lite samma senast men då vek man sig från spets och nu är det tränarkört i form av Jenni H Åsberg som är sambo med ordinarie körsven men inte riktigt samma resultat i vagnen så klart minus. Hon får heller inte missa i starten då det finns startsnabba invändigt men plus med springspår då hästen inte är blixtsnabb första stegen men desto rappare efter en bit. En av tre som kan få spets och har vinstchans i så fall.

5 Victory Venus har gått riktigt bra för kusken och nog farlig att underskatta.
Kom till Svante Ericsson från Christer Otterström för tre starter sen och tog livets första två segrar direkt för Agnes Larsson innan man gjorde felet att låta Erik kladda i vagnen. Agnes upp nu återigen och den här tjejen kanske inte är så känd för stora massan men är faktiskt riktigt vass och har 15% segerprocent på 120 starter senaste året. På visad form tycker jag man kan strecka.

Skrällen :

4 Polly Laday är snabb ut även från snäva spår i volten och älskar spets. Bara 2%.
Tog faktiskt spets och vann för ett år sen på Östersund från just spår fyra i volten och ska vi bolla lite med siffror så har hon vunnit alla sina tre segrar från den positionen och har även en andraplats på sina fyra försök. Bra siffror från spets alltså och med tanke på att vi får låga 2% på henne här ikväll så tycker jag det är loppets fynd. Trots spåret så ger jag henne 20-25% chans att ta spets och då ska det väl hålla i alla fall 2/10 gånger från den positionen vilket vid snabbt överslag borde ge henne sisådär 6-7% vinstchans och då är det ganska lågt räknat ändå. Skor på är väl ett litet minus men har gått bra så innan och man skulle även kunna komma ner i rygg på ledaren alt tredje inner och det ska väl finnas vinstchans därifrån med. Klart streckvärd i skiktat lopp.

Vår Vinnare : 1 Bonnie Wibb

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 3-11
DD 2 : 1-4-5-6


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se