Speltips: Dagens Dubbel Tips till Örebro torsdag 31/8

Genrebild

Då jag är på resande fot tors-fre blir det lite annorlunda DD-tips där jag mestadels koncentrerar mig på de hästar jag kommer att spela och väldigt kort om motbuden. Spelar med sex kombinationer med odds mellan 25-60ggr så det går att vikta insatserna lite om man vill eller chansspika någon av mina förstarankade 4 Valrhona Wibb eller 11 B.T.'s Vencor.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 1609m Autostart

Favoriten :

12 Topping Artist Blir favorit trots sämsta spåret över korta häcken vilket känns rätt hårt då det är ganska bra hästar emot på framspår. Nu är det ju spårtrappa så det är väl som det ska men det skiljer bara 100K på sämsta spåret och spår 4 bakom bilen. Verkar annars hålla bra form och går ju ner rejält i klass här men över 1609m på Örebro känns det naturligare att gå emot.

Mina streck :

4 Valrhona Wibb , 3 Obama Zon samt 5 Riser Ås. Där jag räknar med att 5 Riser Ås tar spets men har lite för orutinerad kusk för att man ska våga gå rakt ut på honom som idé. Gillar verkligen 3 Obama Zon som vann på bra sätt för Linda näst senast och satt fast med krafter kvar för Jepson sist. Brukar köras lite på chans men har bra fart i sig och livsfarlig med minsta klaff. Streckar även 4 Valrhona Wibb som varit bra som tvåa/trea i två tuffa Solvallalopp på slutet och har bra kusk i vagnen. Visat på slutet att han har en vass avslutning trots 20m tillägg och från bra spår ska han hamna bättre på det än femte ytter som på slutet. Då ska det nog kunna räcka ända fram och mitt förstastreck i loppet men lite samma här, lite för få segrar för att våga spika. Tre streck inleder i ordningen 4-3-5.

Motbuden :

10 Jax Journey Felade i årsdebuten på V75 men fick lite spring i benen. Rutinerad kusk för sällskapet men jobbigt spår även här. Nja. Nästa start kanske.

2 Proud Mary Bra spår men aningen överstreckad i detta gäng. Ok senast på första barfota runt om och samma nu.

Dagens Dubbel 2 – 2100m Autostart

Favoriten :

10 Emothi Knapp favorit just nu men återigen tränarkörd även om det inte är några fel på Svante Ericssons köregenskaper så är det inget extra nu från bakspår. Varit bra på slutet på barfotabalans och det blir samma återigen. Känns lite mer sårbar med bakspår än mitt förstastreck i loppet så får stå över men första garderingen annars.

Mina streck :

11 B.T.'s Vencor skulle kunna segla upp som favorit i loppet vilket känns helt befogat och det är rätt svårt att sära på de två betrodda från bakspår men den här känns på något sätt lite rejälare och hanterar nog läget bättre samt att Magnus är ju vassare än Svante i jollen. Dubblar med intressanta 5 Don Brogan från framspår trots att han inte vunnit lopp ännu. Det har varit på vippen ett par gånger just från spets och nu rycker man alla skor för första gången samt sätter upp Mika Forss i vagnen så det känns som det är ”nu eller aldrig” för hästen är startsnabb och har presterat bäst i spets. Med de ändringarna och till 8% känns han spelvärd denna gång trots allt.

Motbuden :

6 Esprit Fairway Blir farlig om spets men ytterst sårbar annars och det ser svårt ut att nå den positionen.

2 Cardin Bra i båda årets starter. Lite tuffare emot nu och orutinerad kusk.

12 Tumbling Dice Rätt ok form och fart, kanske kan få gå med i rygg på någon av mina streck?

4 Magic Image Gick bra med samma utrustning näst senast. Aldrig vunnit dock.

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 4-3-5

DD 2 : 11-5


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se