Speltips: Dagens Dubbel Tips till Örebro torsdag 3/11

Solvalla Jorma Kontio

Hua vad det gick undan i tisdags på dubbeln. Min vinnare i första avdelningen 6 Reven Dejavu var tvåa bakom en överlägsen 8 Kia Ora efter att man valde att köra under 10-fart första varvet. Liten ljusglimt i alla fall att jag hade vinnande 9 Livi Princess H.M som skrällbud i avslutningen och jösses vilken effekt man fick på barfotabalansen. Virvlande upplopp till 25ggr degen. Kvällens dubbel på Örebro är aningen ojämn men risken finns att det går undan rejält i avslutningen så man kan nog strecka en del roliga skrällar om man vill för favoriten 3 Comes With Age i inledningen ser ut att ha en väldigt passande uppgift.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2100m Autostart

Favoriten :

3 Comes With Age seglar upp som favorit i annars jämnspelat lopp. Aningen missvisande rad då han antingen har galopperat eller startat med svåra utgångslägen. Annars rätt så snabb ut bakom bilen och visat sig effektivast i spets med tre vinster och tre andraplatser på sex försök varav två raka i somras. Bra form på stallet också men kan få lite svar i spetskörningen och känns väldigt sårbar om han inte får ledningen så det är min enda brasklapp. Kenneth Haugstad är inte min favoritkusk när det kommer till det taktiska men här känns spets och slut väldigt troligt och om inte Anders Svanstedt är på andra tankar så tycker jag spiken känns bra.

Motbuden :

2 Muscle Lane intressant debut hos Anders Svanstedt. Bra i grunden. Intressant nyförvärv till Anders som verkligen haft hästarna i bra form på slutet. Rätt så startsnabb och Uffe kan nog välja lite här om han vill försöka svara eller släppa och ta rygg. Det lutar nog åt det senare med tanke på debut och så. Ska duga bra i nuvarande konkurrens och är garanterad en bra resa.

6 Appasso är kanske värst emot i spetskörningen då Åke brukar ladda. Tror dock det är lite väl långsökt kanske men hästen är rätt så bra om man bara slipper vingel eller dödens. Såg kanske lite seg ut näst senast med loppet blev ryckigt kört och såg desto bättre ut senast så formen pekar nog uppåt. Aningen överspelad kanske men tycker man får nämna honom ändå då de vettiga motbuden är få.

5 Quantal Quetzal vann Dam-SM och slog kvällens favorit då. Var inte i närheten av att ta en längd i starten då utan kröp ner i rygg och liftade med till perfekt lucka i sista sväng. Trots detta var det väldigt knappt hon tog sig förbi och jag tror det blir svårt med repris här. Det var enda segern i år och den var inte direkt imponerande. Får svårt att vinna trots lättare balans och lite ändringar i utrustningen.

11 Versace Broline har väldigt bra fart men aningen tveksam form. Till bara 5% tycker jag ändå man kan ha med honom i beräkningarna vid gardering då Maria Törnqvist är riktigt duktig tränare som dessutom andas lite optimism inför den här starten.

Skrällen :

9 Solkattens Chiron bra startryggar och första jänkarvagn på väldigt länge. Nollorna på slutet tar jag inte så allvarligt på då han hamnat illa på det båda gångerna. Bakspåret spelar inte heller så stor roll då han ändå är sölig ut bakom bilen men kan välja här om man vill ta en invändig resa eller sitta kvar i andraspår. Även första jänkarvagn i nuvarande regi, andra någonsin. Kul skräll till 3% om det skulle klaffa lite.

Vår Vinnare : 3 Comes With Age

Dagens Dubbel 2 – 2100m Autostart

Favoriten :

3 Uncle Silvio har tagit alla segrar från spets. Siktas dit nu. Visade på Jägersro att han verkligen är som allra bäst i ledningen men det blev inte heller mycket till lopp trots att det var V75 då han fick bestämma tempot helt. Om förra avdelningens favorit var sårbar så tycker jag den här är värre då man inte kan vara säker på hur han står pall för tryck, på Åby i Augusti fick han just tryck i spets och vek ner sig totalt trots mycket sämre motstånd än kvällens. Insatserna på slutet har inte heller varit strålande på något sätt men inte heller usla då motståndet varit riktigt tufft. Med det sagt tycker jag nog det finns fog för att titta på favoritfall.

Motbuden :

2 The Eagle verkar ojämnt startsnabb men med chefen vid rodret ökar chanserna. Med tanke på att han har startsnabba både innanför och utanför sig i starten så kanske Goop kan lyckas hålla upp ledningen med hjälp av solfjädereffekten? Oavsett tycker jag han ska räknas väldigt tidigt nu med kuskplus och bra spår. Vann näst senast trots tuff resa så bra form.

10 M.T.On Target handikappas av bakspåret men har bra startryggar. Man återgår också till barfota bak och det var inte tomt i mål senast. Med sin startsnabbhet borde han kunna slinka igenom från bakspåret till en bra position och man andas lite optimism ändå trots läget. Borde kunna utmana om det blir bra fart på loppet.

1 Point To Point håller spets om kusken vill men släpper troligast. Har hållit spets från innerspår två gånger på slutet så vill man prova i ledningen så kan man nog det men då motståndet är hårdare ikväll så kanske man nöjer sig med rygg ledaren? Testade på V75 förra året och visade fina takter då så det vore kul om man vågade prova svara. Rent tidsmässigt tycker jag det borde räcka en bra bit men vek sig senast i spets.

5 Joshua B.R. gjorde comeback senast i ny regi efter lång vila. Ok då, bättre nu? Kördes hyffsat passivt senast men inget konstigt då det var första starten på över åtta månader. Nu blir det nog lite mer offensivt upplägg och även barfota fram. Kanske behöver något lopp till i kroppen för att vara på topp så rankas ner en aning.

Skrällen :

6 Önas Quintus kan öppna bakom bilen och ska laddas enligt tränaren. Verkar trivas på Örebro för har två segrar och ett fjärdepris på tre försök och ändå bara streckad på 3%. Klart att det kanske blir svårt att ta sig förbi alla invändigt då det är fler än en som kommer ladda bakom bilen men det är lite lättare när man kommer ute i banan kontra sida vid sida.

Vår Vinnare : 2 The Eagle

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 3 Comes With Age

DD 2 : 2-6-10


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se