Speltips: Dagens Dubbel Tips till Örebro torsdag 14/7

1 Gio Cash gjorde jobbet i tisdags och blev faktiskt knapp favorit till slut så var nog fler än mig som tyckte Hurricand D.K var överspelad. Favoritseger även i andra där 10 Lady Beluga avslutade bäst återigen. 8ggr på dd:n är väl inget att hoppa jämfota över men plus är plus.
Kvällens lopp är ganska svårlösta. I inledningen har vi 10 Mister Invictus som kommer bli favorit trots bakspåret och bakom där är det otroligt jämnt och svårlöst men Bergh har en bra uppgift med lågt streckade 1 Grant Hall.
Lite samma i andra avdelningen där 5 Maverick Dream är favorit ihop med 7 Gooner.
Den senare var dock väldigt tveksam sist och har ett spår väldigt långt ut på vingen så ladda kommer kosta och jag vet inte om man vågar så står över spel där.
Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2100m Autostart
Favoriten :
10 Mister Invictus fick ett helt omöjligt lopp senast med ingen hjälp alls. Bra avslutning ändå.
Årsdebuterade i Prix Readly Express mot allra tuffast tänkbara motstånd och fick en invändig resa som gav ett femtepris efter sen lucka. Senast hamnade man i sjätte ytter medan formtoppade Parveny gick i spets. Med i tredjespår varvet kvar men kom ingenstans. Ut i fjärde/femtespår under sista sväng och tog på täten in i mål men var aldrig med i segerstriden. Var ändå ingen dålig insats och ska givetvis vara favorit här men risken finns att man hamnar långt ner i kön återigen.
Vid minsta klaff kommer avslutningen bita bra dock och tycker han möter enklare hästar nu än senast så svår att inte tippa etta.
Motbuden :
6 Django Silver visade att han räcker i sammanhanget i V75-finalen senast.
Verkligen visat att han har tagit kliv framåt i utvecklingen och i sitt V75-försök tog Uhrberg tidigt avancemang mot ledaren men fick svar och nöjde sig med dödens. Gick sedan undan till enkel seger.
I finalen senast hamnade man i tredje ytter och gick med i rygg halvvarvet från mål men ryggade lite och sprang snett så man tappade fart och rygg. Avslutade ändå bra på rakan men hann inte i kapp stallkamraten. Till denna start ska Uffe testa en huvudstång i träning och fungerar det ska man ha den i loppet. Vore intressant i så fall och klar andrahäst för mig.
1 Grant Hall till spets senast i uttagningslopp till Kungapokalen och höll ok som femma.
Man kanske tycker att Berghs springare borde hållit lite bättre men mötte en formtoppad Aquarius Face som tryckte till på sista bortre långsidan och kopplade grepp direkt in på upploppet.
Visst fattades det lite i Grant Hall men något ”stumt upplopp” tycker jag inte det var och rent av märklig loppkommentar när han ändå går nytt rekord.
Man ska ha med sig att det var en tuff omgivning och han stod i 25ggr pengarna. Har tagit alla sina fyra segrar från ledningen annars och med två sådana här lopp i kroppen borde formen närma sig och därför är han rätt intressant till endast 7% ikväll tycker jag.
11 Marlon Boko börjar komma i gång efter en liten paus. Borde duga med rätt resa. Inte riktigt van vid så här hårt motstånd men ska nog vara mogen att testa vingarna. Wäjersten brukar matcha smart och visst är spåret chansartat men kanske kan rygga favoriten under slutvarvet och är lite intressant i så fall till bara 4%.
3 Locale Boko galopperade direkt senast men visat bra form innan det. Rätt fin häst som jag tror kommer bli en duglig V75-häst framöver men 14% ikväll är på tok för högt då det är väldigt tuffare emot än vid segrarna. Bara vid bred gardering för mig.
8 Atomic Face har väldigt dåligt spår men toppform. Kan gå med lite tur.
Även här är vi nere på de hästar som bara ska streckas vid bredare gardering men trots spåret ska man nog inte räkna bort honom helt. Har två bra avslutningar i rad från svåra lägen och Oskar Kylin Blom har visat fin form på stallet i stort på senare tid.
Skrällen :
9 Ploquepin kan få perfekt resa i rygg på Bergh och skrälla med lucka till slut.
Kanske inte riktigt fått den där barfotaeffekten som man önskat på slutet men har heller inte varit dålig. Härdad i tuffa gäng och har fått ett bra spår för Emilia Leo här. Till endast 3% tycker jag spelvärdet är helt ok.
Vår Vinnare :
10 Mister Invictus

Dagens Dubbel 2 – 1609m Autostart
Favoriten :
5 Maverick Dream fin i två raka men hårdare emot nu och det lär gå undan.
Visbyhäst som brukar gästa fastlandet men senast vann han på hemmaplan på ett övertygande sätt. Väldigt allround häst som sällan är dålig och kan öppna bra från start men det är det väldigt många som kan i loppet. Loppet är vidöppet och som favorit är spelvärdet inte super men ändå tidig i denna omgivning och 7 Gooner lär dra mycket spel på Dagens Dubbel.
Motbuden :
1 Astronascente Zac tror jag tillhör de bättre i fältet men spåret kan bli en fälla. Hade innerspår senast och Goop försökte verkligen men kunde inte svara Deep Pockets och Golden Guard första biten. Fick tredje inner men kom ut perfekt i andra ytter på bortre långsidan.
Tog inte mycket sista biten men höll farten in i mål och mötte V75-meriterat motstånd.
Med tanke på att många är startsnabba så kanske Goop kan slinka ut snabbt efter start och då ska hästen duga långt.
2 Park View har bra spår och gillar distansen men aldrig vunnit på svensk mark.
Kan öppna han med bakom bilen men känns inte som något spetsbud från så här bra startspår.
Lika gynnsamt att bara hålla spåret och få andra, tredje ytter i stället utan lägga massa kraft.
Streckad till 12% vilket känns ganska korrekt och har bra tider i kroppen över distansen.
7 Gooner fick för tuff inledning senast men strålande på Bergsåker innan. Laddas nog.
Många i loppet kommer slåss för spets vilket missgynnar Gooner lite då han gjort allra bästa loppen i front och de gånger öppningarna blivit för tuffa har det inte riktigt räckt.
Frågan är om man vågar ladda för fullt denna gång efter insatsen senast eller om man tar position och hellre kör till slut? Tänkbar men jag avstår spel på insatsen senast och därmed dåligt spelvärde som högt streckad.
6 Zlatan Knick har mest startat i monté på slutet. Startkanon.
Trots många startsnabba i loppet är jag relativt övertygad om att om Emilia Leo laddar här så sitter man i spets. Positivt med barfota runt om och kanske kan vara en superskräll om det stämmer lite på vägen. Ibland när man tror att det ska bli startrusning så blir det tvärt om.
8 Global Bookmaker vinner inte ofta men möter också ofta hårt motstånd. Enklare emot nu. Läget med spår åtta bakom bilen lämnar ju lite att önska men då det finns ett scenario där det kommer gå undan i loppet så kanske man kommer in i loppet ändå. Sällan en dålig insats och Djuses form på stallet vet vi hur bra den är. Till 4% är spelvärdet ändå ok om man vill gardera loppet.
Skrällen :
9 Vitro Diablo har visat toppform på slutet men missgynnas lite av bakspåret.
Spår nio behöver inte vara fel och även om hästarna från innersta spåren säkert laddar vad det går så har vi kommit fram till att de från spår lite längre ut nog är startsnabbast i loppet vilket gör att läget kanske inte är optimalt ändå. Ändå visat så pass bra form att 3% känns väldigt lågt ikväll.
Vår Vinnare :
5 Maverick Dream

Spelförslag dagens dubbel :
DD 1 : 1-6-10
DD 2 : 1-5-8


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se