Speltips: Dagens Dubbel Tips till Örebro torsdag 12/5

Tokvarnade för jätteskrällen 11 Biscaia i tipsen senast och hon vann streckad på endast 6% och ni var en del som hörde av sig och tackade för tipset. Fint med Kontio på strulpellar.
Kvällens dubbel går på Örebro och vi får en rätt så stor favorit i inledningen i form av 3 Infinity Sisu men hon har bara fem lopp innanför västen så jag tror det blir tufft att stå emot betydligt mer rutinerade kamrater trots att hon varit bra hela tiden.
Det blir snabba pengar och det finns ett par hårda märrar på tillägg och jag streckar två av dom.
I sista avdelningen tror jag mest på 7 Twigs Honor men streckar även favoriten samt megasmällen 8 Digital Lucky till bara 1%. Motivering finner ni nedan.
Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
3 Infinity Sisu gjorde lite minicomeback senast och vann enkelt efter bra resa. Inlett lovande. Hon har verkligen imponerat sen första start för Oskar J Andersson och senast löste det sig perfekt från tillägg då hon kom fram i andra ytter och kunde sitta kvar där ända fram till upploppet.
Oskar behövde i princip bara köra rakt fram då ledaren tröttnade och hästen i dödens tog över ledningen i sista sväng. Vann busenkelt.
Här siktar man nog på spets och slut och ska vara favorit på läget men det tar lite emot att tippa ett sto som bara gjort fem lopp i karriären och möter lite tuffare konkurrenter för första gången.
Spelvärdet blir väldigt dåligt och jag tror hon måste rekordsänka med någon sekund för att vinna här mot V75-meriterat motstånd. Nej, jag tror det blir för tufft att vinna faktiskt.
Motbuden :
10 Curie har tänt till för Berglöf med två segrar och senast flög hon fram till seger trots vida spår.
Var ute DD-loppet förra måndagen som Nina Ginto och Bahama Passion var favoritspelade i och nog trodde man nog att det var på tok för långt fram men avslutningen var flygande ute i femte(!) spår i sista sväng. Jag underskattade henne inför senast och gör inte samma misstag denna gång.
Perfekt tredjespår på tillägg och hamnar hon bara någorlunda vettigt till i kön så kommer avslutningen bita riktigt bra igen.
Jag menar, vann senast trots att hon satt sist i sista sväng och de mest betrodda hästarna satt i ledning och dödens. Jämför man med dagens motstånd går hon ner i klass och ändå inte favorit.
Jag måste tycka att hon ska vara först i rankingen.
Inte tom i mål på 13.5 senast, liknande insats här så ska favoriten rekordsänka och gå under 14 sjätte starten i livet?
Tufft tycker jag.
9 Generator har varit ute i stentuffa gäng förra året. Blek senast men två lopp i kroppen nu.
Var ok i årsdebuten men inte mer. Blek senast men går allra bäst barfota vilket det är aviserat överallt inför den här starten men ändå lyser det inte rött på balansen ännu?
Håll koll på skoinfo under torsdagskvällen för kan man inte rycka skorna finns det inte mycket positivt att ta med sig.
Borde annars hävda sig riktigt bra i klassen och har 2/2 från tillägg tidigare. Man vet ju också vid det här laget att Goops hästar behöver ett par lopp för att vara på topp men man vill ha klarhet i balansen innan man bestämmer sig.
11 Unfair var tvåa bakom Honfleur Mearas på V75 näst senast men krokade ihop senast.
Gjort tre lopp i år och efter två raka andraplatser så krokade man ihop med en konkurrent senast och galopperade så den starten glömmer vi.
Rätt fin individ hos Markus B Svedberg som ska passas tidigt men fjärdespår i volten är givetvis inte optimalt för en bra start men går ner så pass mycket i klass att hon ska nog tåla att göra lite själv i loppet. 7% är lågt tycker jag.
14 Paramount Tile avslutade bra senast i samma lopp som min vinnare och bara någon längd efter. Var med i samma lopp som min vinnare senast och även då var detta Berglöfs val att köra i loppet.
Gick med i rygg på stallkamraten i sista sväng och avslutade vasst strax bakom.
Blir nog kanske svårt att vinna loppet då stallets andra häst var klart bättre senast men räknas bakom de mest betrodda och kanske kan få en smakstart från springspåret?
Skrällen :
1 X.O.X.O är snabb ut i voltstart och enda segern från just spets. Endast 3% och får bra lopp.
Senast tog man ledningen från springspår men Jepson valde att släppa ledningen efter ett varv och hakade sen på fint bakom. Utmanade till slut och med liknande resa här kanske man kan skrälla?
Vår Vinnare :
10 Curie

Dagens Dubbel 2 – 2100m Autostart
Favoriten :
1 Illfindmywayhome barfota runt om första senast. Svarade bra med vinst direkt trots bakspår.
Redénspringare som tidigare gav honom lite gråa hår men är mer travsäker numer och även om han inte är någon startraket är nog chansen ok att Örjan ska kunna hålla upp innerspåret när värsta spetsbudet är sida vid sida och väl i spets har han fyra segrar och två andraplatser på sex försök.
Något sårbar om Örjan missar dock för verkar mer stark än speedig så man vill nog hålla ett eget tempo i spets hellre än anfalla bakifrån även om det fungerade bra senast.
Ska vara favorit men jag vågar inte riktigt lita på honom från innersniffen.
Motbuden :
7 Twigs Honor har fått två lopp i kroppen och gynnas av strykningen invändigt. Kan öppna bra från spår en bit ut på vingen och man tyckte spår 7 var lite väl långt ut så efter strykningen andas det lite mer optimism. Har tre segrar på fyra försök från spets och Goop lär ladda ifall Örjan blir överflyglad från start så han är först fram att ta över.
Inte troligaste scenariot men kan vinna även bakifrån och borde närma sig toppformen.
Är van att starta mot V75-motstånd så ska duga bra även här och klart värst emot favoriten.
Chansetta men ingen spik.
6 Persos Otello schabblade med travet senast men höll bra utvändigt som trea på V86. Har en väldigt hög lägstanivå och gör sällan ett dåligt lopp. Är obesegrad i spets efter fem försök men det blir nog svårt att nå den positionen ikväll och det lutar väl åt dödens som vanligt.
Inte lika lätt att vinna därifrån men man ska nog passa sig för att underskatta hästen på läget då han är så pass oöm för positioner. 12 Immigrant Am är en talang som debuterar för Bergh. Offensiv styrning väntar nog direkt.
Den här valacken imponerade hos Jörgen S Eriksson och mötte till exempel Piemonte senast som vi fick se visa upp sig under gårdagen på V86.
Inte så tufft jobbat säger stallet men ska räknas på sin höga grundkapacitet och förmodligen avancerar Bergh så fort alla har grupperat sig. Känns ändå tufft att vinna direkt från så här svårt utgångsläge. Ska med på lappen om ett par stycken men inte främsta motbudet på läget.
Skrällen :
8 Digital Lucky har fått tre lopp i kroppen och verkar på gång. Totalt ostreckad ikväll.
Spåret är så klart vad det är men nu hänger man på jänkarvagnen för allra första gången och det ska bli väldigt intressant att se vilken effekt det kan få för det är bara en av alla växlar man inte har provat. Man ska ha med sig att han var spelad till favorit på V75 i sista starten förra året och hela den säsongen var strålande och att han bara är streckad på en enda procent ikväll är smått ofattbart.
Vår Vinnare :
7 Twigs Honor

Spelförslag dagens dubbel :
DD 1 : 9-10
DD 2 : 1-7-8


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se