Speltips: Dagens Dubbel Tips till Örebro torsdag 11/7

Halmastadtravet

Även tisdagen gav lite återbäring till kassan då vi satte DD:n till nästan 20ggr pengarna på våra fyra kombinationer. Nu trendade min spik 2 Stens Rebell upp till favorit så rätt bra odds ändå.
Till kvällens tävlingar på Örebro testar jag att gå emot båda favoriterna även om den första åker med på systemet. Spelar dock utan favoriten i sista avdelningen och tror vi kan få ganska bra nettoplus då jag låser på två bakspårshästar i avslutningen och hoppas Nordström svarar spets så mina kommer in i loppet på bästa sätt.

Lycka till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart

Favoriten :

13 Kent's Marre – tre raka sen flytten från Svante Båth.
Maharajahsonen vann övertygande senast trots lite vila och tre raka segrar för nya tränaren Andreas Lövdal. Dock tycker jag det är lite annorlunda förutsättningar nu med åtta hästar på startvolten och fjärdespår på tillägg. Säkerligen bra nog att runda dessa men första två segrarna togs från spets efter att man fått bestämma rejält och senast tog man dödens varvet från mål och var bara starkast till slut men det var inte någon segerstaplare direkt i spets heller. Det känns bara som att han kommer bli för stor favorit nu i förhållande till segerchansen så jag spänner bågen och garderar.

Motbuden :

14 Steady Roc – två bra insatser på slutet och Claes Sjöström upp är stort plus.
Rätt så tuff kille som vann i enkelt sällskap näst senast men visade uppåtform även starten efter och verkar efter senast kunna göra ganska mycket på egen hand i loppen så kommer man bara till från spår fem så tror jag man kan vara långt framme igen.

10 Elita Indal – debut på svensk mark nu.
Svår att sätta in i loppet men Paul Hagoort brukar ha bra känsla för hur hans hästar duger i de svenska klasserna och med två lopp i kroppen borde formen vara på ingående. Vi får se lite vart strecken landar men absolut aktuell i ett lopp som detta.

6 Roy Holger – vill ha hårt och jämnt tempo. Kan få styra det nu om bra start.
Skulle man pricka från springspåret och kunna köra sig till spets så kanske man kan klara av att hålla ett jämnt tempo hela vägen runt. Ganska intressant då han inte verkar dra så mycket streck med.

8 Holy Gunner – inte alls tokig på slutet och kan få loppet här.
Kanske inte bästa startryggen men borde kunna komma i väg så pass fint att det blir en passande invändig resa här. Gick i spets senast och höll starkt till andraplatsen så formen verkar bra.

2 True Lies – återkommer efter vila och bra spår men ingen spetsfavorit.
Tror nog att man hellre vill ha ett rygglopp ändå då man varit struken med efter senast så ett par månader nu mellan starterna. Vann senast knappt efter spårsnål styrning och tveksamt om man kan upprepa det redan i kväll. Bara outsider för mig.

Skrällen :

15 Qojak V.W. – snabbstartade från tillägg senast till spets.
Höll inte riktigt till seger senast men enda segern kom från spets och även om det är mycket att begära kanske denna gång så borde man öppna så pass snabbt att man i alla fall tar in tillägget direkt och då är mycket vunnet. Kul outsider till väldigt låga procent.

Vår Vinnare : 14 Steady Roc

Dagens Dubbel 2 – 2100m Autostart

Favoriten :

5 Oracle Vixi – ruggigt bra insats vid segern men väldigt sämre efter det.
Att han har fart för att vinna detta loppet är det ingen tvekan om men de två insatserna på slutet har varit allt annat än bra. Väldigt ojämn i sina prestationer så känns vettig att försöka fälla.

Motbuden :

10 Facetime Love – fick inte chansen senast i V75-finalen. Bra innan det.
Nog väldigt farlig att nonchalera här och lite chockerande ändå att han inte är mer spelad faktiskt. Bakspår nu är chansartat så klart men går bra i ryggar och barfota runt om för första gången på en Goophäst är hyperintressant. Passas tidigt.

9 Enea Font – höll bra som tvåa senast trots tufft lopp.
Det var debut senast på svensk mark och insatsen var mersmakande. Ner lite i klass nu och visade senast att man tål att göra en del själv i loppen och det blir samma utrustning som senast. Väldigt tidig och kanske till och med blir favorit i loppet.

1 Västerbo Voodoo – bra spår och perfekt inne i loppet.
Kommer från seger där man fick spets efter en bit och sen blev segern väldigt enkelt i ett tuffare lopp än detta. Kan nog knappast svara favoriten i spetskörningen men får en bra resa ändå och blir man bara inte fast så ska man kunna utmana om segern även denna gång.

6 Kendall Sisu – inte startat på ett tag så bara outsider nu.
Segervan herre med fem segrar på fjorton starter och Katja Melkkos hästar vet vi är vältränade så tänkbart att han kan duga direkt. Om man garderar brett.

Skrällen :

3 Wanderlust Pellini – möter ett par hårda nu men bra spår.
Nordström är nöjd med allt inför detta och kan nog kanske nå rygg ledaren här med lite tur. Nu är det just Nordström så kanske att man t o m provar i spets om ingen ställer en allvarlig fråga in i första sväng. Lite loppets joker.

Vår Vinnare : 10 Facetime Love på spelvärdet men låset känns starkt.

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 10-13-14
DD 2 : 9-10


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se