Speltips: Dagens Dubbel Tips till Örebro torsdag 11/5

Häst 17

Aningen bitter eftersmak på DD:n i tisdags där styrningen från tränaren Svante Ericsson med 7 Phoenix Photo lämnade lite i övrigt att önska och det räckte bara till en tredjeplats före två skrällar. Lite synd när man hittade tiooddsaren i andra avdelningen så fina pengar som fick vingar och hade varit bra för egot. Nya tag till Örebro där jag först var inne på en rak dubbel då Örjan har en bra uppgift i inledningen med 1 PolePosition som borde just kunna få den positionen. I andra avdelningen luktar det också spets och slut på 3 No Doubt men galopperar lite för ofta och jag fick lite för bra odds på mina två streck bakom då loppet är lite felstreckat i min mening.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart

Favoriten :

1 PolePosition vann enkelt i årsdebuten och läge för spets återigen. I brist på springspårshästar på startvolten borde chansen för Örjan att vända bort dessa på start väldigt bra. Om inte annat så är distansen dryg och de på start vill nog säkert ha ryggen på stora favoriten. Örjan sen i spets med en häst av den här kalibern blir inte enkel att plocka ner för övriga och sammantaget känns det som en väldigt vettig favorit. Spik.

Motbuden :

10 Farfars Dream var med i en del tuffa lopp förra året. Årsdebuterar nu. Har en lite tråkig, missvisande rad och skall passas bakom favoriten trots att man årsdebuterar. Sviker sällan i loppen och går bra efter vila. Nog värst mot favoriten.

2 Mr Birdman har höjt sig på slutet med proffskusk i vagnen. Får Magnus A Djuse i vagnen för första gången och även om båda segrarna är tagna från spets och den positionen förmodligen är upptagen den här gången så kan man nog krypa ner i rygg på favoriten och lifta med. Men tanke på formhöjningen på slutet och återigen proffskusk så kan det lösa sig.

6 Ole avslutade fjolåret med lite montéframgångar. Årsdebut nu. Visst är det aningen hårdare emot nu än normalt men var faktiskt ute i lite V75-lopp i början av karriären så ska nog tåla detta också. Intressantast är dock läget i kombination med Andreas Lövdal i vagnen som varit småhet sista tiden. Rankas dock ner en aning på avsaknad av lopp samt att han har varit struken för feber inför detta.

4 Martin V. har viss fart och varit ute i tuffa Solvallalopp på slutet. Inte helt fläckfri i volten så spåret är ett bekymmer men kommer han bara i väg och ner i banan så ska det nog gå bra sen resten av vägen. Skor på nu är så klart normalt inget plus men på just den här herren kanske det ger lite mer stabilitet? Kul skräll till 3% om man vill gardera.

Skrällen :

11 Boss Design tappade stilen helt senast och fått en paus efter det. Anders Svanstedt har som bekant bra form på stallet och inför den här starten låter man väldigt uppåt på den här. Man tycker han är riktigt fin i träningen och läget ska kunna ge en snabbstart då det saknas springspårshästar på främre volten. Riktigt bra nästa senast efter galopp och efter lovorden från tränaren så blir det skrällbud till 4%.

Vår Vinnare : 1 PolePosition

Dagens Dubbel 2 – 2100m Autostart

Favoriten :

3 No Doubt är en frontrunner som årsdebuterar nu. Passande läge. Vunnit nio (!) segrar på tio försök från spets och från dessa lägen bakom bilen brukar det braka till ledningen och sen gäller det bara att hålla grejerna i styr för han har visat att det är inte bara i starten som galopperna kan komma utan lite varstans. Klar förstahäst på läget men med tanke på vilan och galopprisken så är nog gardering att föredra alternativt kliva helt. Smaksak.

Motbuden :

6 Ready Doc gjorde några fina lopp i vintras men sämre två senaste. Rätt fin individ annars som brukar gå bra för tränaren i lopp och nu ska man hänga på jänkarvagnen till den här starten vilket så klart är intressant. Gått utrustad så tidigare ett par starter och svarat bra på det då. Annars svikit lite på slutet men hoppas att skor på och jänkarvagn ska göra lite skillnad. Kan öppna bakom bilen och skulle kunna vara först fram att ta över om favoriten felar i kraft av spår en bit ut i banan. Intressant i så fall.

2 Appasso har tävlat i oerhört tuffa gäng på slutet. Aningen missvisande rad kanske då man bland annat mött övermakten i brons på V75. Kan också öppna bakom bilen och körande Åke Lindblom brukar inte vila på hanen från dessa lägen så skulle favoriten komma bort provar man nog i spets om ingen ställer en allvarlig fråga. Gillar spets så tänkbar men kanske lite överstreckad då man ändå återigen möter ett par rätt bra.

1 M.T.Rapunzel kan också öppna bakom bilen säger man från stallet och ska köras där. Jag är inte riktigt lika säker på att det lyckas men att hålla upp innerspåret på Örebro och dessutom spårtrappa i loppet vilket säger att hon tjänat minst pengar i loppet. Annars ok i comebacken senast men Uffe brukar inte köra ihjäl hästarna och här finns det bra ryggar att gå för en eventuell skräll.

11 Townshend Broline och 12 Randemar R.D. kommer båda från stall Maria Törnqvist och har väl liknande vinstchans i detta lopp om det skulle lösa sig. Båda kommer nog landa kring 3-4% på strecken och det låter rimligt. Lite fördel Randemar R.D kanske som varit ute i lite tuffare gäng men det är tufft att vinna härifrån.

9 Ninja Zon håller strålande form men är anmäld med ”fel kusk”. Kan vinna men inte med uppsatt kusk. Blir ofta kuskbyte och aktuell i så fall bakom de mest betrodda. Annars inte. Vi nöjer oss så.

Skrällen :

7 Cash Cowboy kan mycket men har galopperat båda starterna i år. Har ganska hög kapacitet men har nästan uteslutande körts av Adielsson och tränaren Peter G Norman sista åren så givetvis hyperintressant att Örjan nu får chansen. Får han runt hästen så kan det bli en sådan där klassisk Örjansmygare där han avslutar bäst av alla ute i spåren för fart finns i massor om rätt dag. Örjan till 6% är smaskigt. Vår Vinnare : 3 No Doubt

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 1 PolePosition

DD 2 : 3-6-7


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se