Speltips: Dagens Dubbel Tips till Örebro torsdag 10/8

M.T. Reed

Det är jag på bilden tillsammans med min gullegris M.T Reed som startar i första dubbeln ikväll. Det svider i hjärtat att erkänna men var inte som bäst på Axevalla senast trots serverad en perfekt resa av Wilma. Ner i klass nu men vinner ju så sällan så inte aktuell på detta spel. Men nämnas ska han för det är världens goaste häst. Sidospår kanske men skulle ni gå i tankarna på att köpa häst så kontakta Magnus Jernemyr och Linda Sedström för det märks på deras hästar hur väl omhändertagna dom är. Ni får säkert komma och gå en rundtur på Bjertorp och se för er själva. Men min ”garantistämpel” får dom i alla fall vad det nu är värt. :D

Till kvällens tävlingar på Örebro så hoppas jag att mina tips håller sig i rätt gångart denna kväll så man får chansen för jag tycker jag hittat en intressant vinnare i avslutningen till bara 28% som dock inte är favorit på DD-oddsen. 15 Portofino var klart förbättrad senast efter ett par galoppmisslyckanden. Innan det var han väldigt bra som vinnare på V75 och var lite av ett skrik sen i finalen. ÄR han tillbaka i den formen tror jag han blir väldigt svårslagen här. Spik!

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart

Favoriten :

1 X.Tour är snabb ut med bil så bra läge här trots voltstart. Jepson upp som vann med honom näst senast efter en konstig årsdebut där jag tycker han delvis var ursäktad. Senast var det V75 på Axevalla i det loppet som Yohan Hills vann före Farfars Dream och efter en snabbstart så släppte man spets och hängde mest med till sjätteplatsen. Perfekt matchad hit och säkerligen en vettig favorit så långt men har gått med Jänkarvagn hela tiden på slutet och tycker det har gett effekt så vanlig vagn nu är ett frågetecken för mig. Älskar dock spets och när man går ner i klass ska nog vinstchansen vara bra om man håller upp innerspåret men jag garderar med en som kan få loppet. Första strecket dock på bästa spåret och vettig chans.

Motbuden :

8 Fade To Black Ås har visat uppåtform på slutet och gynnas av vagntvånget. Har varit ute i tuffa lopp hela sommaren och gjort det helt ok. Här kan man rygga favoriten i starten och borde kunna få drömresan i rygg på honom. Hittar man bara ut i tid och spurtar som på slutet tror jag han blir svårstoppad. Ska klaffa så klart men loppet är ganska ojämnt och känslan är att fältet kan dras isär sista 500m när tilläggshästarna kommer i spåren.

11 Oxidizer lyfts upp i rankingen på bra spelvärde trots tveksam på slutet. Bara 4% på en så här bra häst för loppet är lite fjantigt ändå. Tränaren David Persson ligger visserligen lite lågt på förhand efter förra loppet men visade igår på V86 att stallformen är fortsatt bra och förra veckan tog han ju en dubbel. Dessutom brukar inte David sticka ut hakan på förhand och Ohlsson är nog revanschsugen efter senast. Vanlig vagn funkar bra och det blir norskt denna gång. Håller han sig bara i skinnet finns det bra fart i den här. Måstestreck vid gardering.

3 Lincoln Abe Boko fick äntligen med sig en placering senast. Höll bra då. Efter att alla radat upp sig på innerspår hamnade man i dödens senast men tog det loppet bra och utmanade ledaren hela vägen in vilket är strongt just på Åmål. Kanske liten formhöjning alltså men samtidigt var motståndet inte så blodigt senast heller så lite svårt att värdera. Normalt sett ska Crebas springare dock räknas mot dessa och skulle man lyckas snuva favoriten på spets så stiger vinstchansen markant. Tidig vid gardering.

10 Amerindienne drar mycket streck med tanke på att senaste vinsten var feb 21 Lite elakt kanske för har varit tvåa rätt många gånger och gick en vass tid senast från dryga tillägg som skulle duga rätt bra i kväll. Örjan upp men brukar vara proffskörd så inget jätteplus. Man bör kanske strecka på V64 om man tar ett par stycken men på dagens dubbel är han ganska ointressant för mig i alla fall. Då får han sätta nosen först innan man vågar tro helhjärtat på vinst.

Skrällarna :

5 All In Face (5%) och 2 Prince Will (1%) är två tänkbara skrällar om man vill gardera brett. Den förstnämnde var bra vid vinsten näst senast mot enklare motstånd och får Kontio upp återigen efter galopp senast. Har dock viss fart. 2 Prince Will har å andra sidan inte startat på länge man är snabb ut i volt och skulle kunna snuva mitt streck på rygg ledaren. Perfekt i så fall i comebacken. Har tokskrällt förr.

Vår Vinnare : 1 X.Tour

Dagens Dubbel 2 – 2609m Autostart

Favoriten :

15 Portofino gjorde bra lopp från samma läge senast efter lite ändringar. Galopperade dubbelt bakom bilen ibland annat V75-final så senast testade man ett mjukare bett och gick tillbaka lite utrustningsmässigt vilket föll väl ut. Tidigt avancemang upp utvändigt om ledaren och bjöd därmed Gocciadoros favorit Cash Back Bi på rygg hela vägen men gav sig ändå motvilligt. Larsson är uppåt och har satt upp Uffe till denna start samt är distansgynnad. Normalt sett skulle jag ha svårt att köpa en favorit från detta läge men jag tror han kommer trenda lite nedåt under kvällen och intrycket senast var väldigt förbättrat. Felfri blir det offensivt upplägg återigen och denna gång finns ingen Gocciadorohäst. Känslan är att det kommer gå undan i loppet och då är han tung till slut.

Motbuden :

2 Haxo D'Avignere coemback på svensk mark efter misslyckat Frankrikeäventyr. Lever på sin styrka i loppen och orkar springa i samma tempo hela vägen. Vid första anblick var han mitt första streck i loppet och bli inte för avskräckt av raden då man har helt andra regler för diskning i Frankrike. Innan resan var det många segrar och har inte resan satt ner honom så måste han räknas här men man vet aldrig och kanske att resultaten i Frankrike inte bara var en tillfällighet. Goop upp är dock väldigt positivt så tidig vid gardering.

5 Forcebewithyou vann med hela upploppet senast i billig omgivning. Oväntat uppåt senast då Kontio bombade till spets och ledde ett tag med ett par hundra meter. Billigt gäng förvissso men det är sällan man ser hästar så överlägsna i lopp nu för tiden och det som imponerade mest var att han aldrig mattades av utan gick med full fart över mål. Känner man Kontio rätt så blir det att bomba mot spets återigen och sen skulle han kunna bli svårfångad även om känslan är att det kan bli tufft att stå hela vägen med så många starka hästar som vill ha tempo.

11 Douanier är bra varje gång men tuffare emot nu tycker jag. Drar lika mycket streck som de mest betrodda vilket jag tycker är tufft trots att Mats E Djuse kör och hästen passar över lång distans. Inget fel på hästen men jag tycker det är tufft från läget och med motståndet att nästan bli favorit. Rankas ner hos mig.

1 Judge Dredd Sisu har tjänat minst pengar i loppet men får i stället bra spår. Oftast brukar hästen som tjänat minst stå väldigt hårt inne men tycker inte riktigt så är fallet denna gång. Mika Forss i toppform och perfekt smygläge i ett lopp som kan gå undan hela vägen.

Skrällen :

12 Hollywood Trick hade ett bra fjolår men mest strul i år. Lite missvisande rad dock för det finns fart för att vinna och till 1% känns han väldigt tappad här i kväll. Fin i kvalet och nu rycker man skor och norskt. Stenströmer låter inte helt uppgiven raden till trots och jag kan förstå det. 1% är i vilket fall väldigt lite.

Vår Vinnare : 15 Portofino

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 1-8 +(2-5-11)

DD 2 : 15 Portofino


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se