Speltips: Dagens Dubbel Tips till Örebro måndag 20/6

Förra veckan avslutades i alla fall på bästa sätt med 28ggr på DD:n när spiken 6 Amacord L.G vann till 6ggr trots hela loppet i tredjespår!! Skönt med lite medstuds.
Midsommarvecka men enda skillnaden är att V75 och GS75 byter dag.
Vi startar i Örebro där jag var nära att rekommendera spel på en rak dubbel men trots Jernemyrs försäkran vet man inte förrän mjölksyran slår till om loppet senast på 2 Being Jolly sitter i benen sista 50m så dubblar med favoriten.
4-2 ger dock 27ggr i skrivande stund och gillas skarpt.

Dagens Dubbel 1 – 2100m Autostart
Favoriten :
4 Es Trenc har bra spår och läge för ledningen där han är obesegrad på tre försök. Bra favorit.
Förivrade sig en aning näst senast och tog en kort galopp men lyckades ändå ta sig till tät och segrade enkelt på bra tid i mål. Går som bäst med tätkänning och nu hänger man återigen på jänkarvagnen när det är bilstart. Tränaren har taktiken klar. Spets och slut. Kan lyckas.
Motbuden :
8 Vice Versa Diamant har inte alls fungerat på slutet och fått pausa kort. Stenhård felfri. Han är inget man vill hålla i handen men heller inget man kan avfärda trots alla galopper och uselt spår ikväll. Felfri brukar det oftast sluta med seger. Vill man ha lite siffror så har han felat 10/23 starter och de 13 som varit felfria har 10 slutat med seger.
Detta plus att man ligger lite lågt från stallet till trots så är han ändå främsta motbudet till favoriten på sin höga grundkapacitet.
6 Worrywart gör första starten i år med sulky nu. Dessutom barfota runt om. Åkte på en känning i gaffelbandet förra året så man har bara tävlat i monté hittills men nu är det sulkydebut och stekhete Magnus A Djuse hoppar upp i vagnen.
Gjort det bra hittills så ska bli intressant att se hur långt det räcker ikväll och letar man efter ett skrällstreck är han tidig. 10 Gazza B.R missgynnas av bakspåret och dessutom en ”Goop-häst” i årsdebut.
Missgynnas kanske är hårt då han har en vass avslutning men risken är att man väljer ett avvaktande upplägg i årsdebuten trots att man har en bra startrygg i favoriten.
Börjar komma till åren och med tanke på förutsättningarna känns han överstreckad och bara aktuell vid bredare gardering.
5 Fighter Lady drar lite streck men tycker inte hon varit lika bra i år som i fjol. Kan en del men möter hingstar och valacker nu. Visserligen bättre spår än brukligt på slutet men kusken är inte så rutinerad så tror inte man kommer förbi favoriten i starten.
Lite vingelrisk samtidigt som formen är aningen tveksam. Senast till exempel fick man ledningen direkt i ljummet gäng men kastade in handduken lite för tidigt.
Skrällen :
3 Monark Amok har fått ett par lopp i kroppen nu efter uppehållet och bör gå framåt. Möter kanske ett par som ska vara huvudet högre men borde närma sig fjolårsformen som var riktigt bra. Kan öppna bakom bilen om i form men släpper nog till favoriten och tar ryggen.
Skrällduglig hur som haver.
Vår Vinnare :
4 Es Trenc

Dagens Dubbel 2 – 1609m Autostart
Favoriten :
5 Ceboruco svarade för en oerhört tapper insats senast vid segern. Svårslagen om samma insats.
Kostade på sig en galopp i starten senast, ställde sig ganska snabbt men tappade position och fart samtidigt som han blev hängande i tredjespår. Fortsatte framåt i stället för att back och landade utvändigt om ledaren varvet kvar. Kopplade enkelt grepp och gick undan till säker seger.
Riktigt bra insats och bättre spår nu men kommer få svar invändigt. Kan gå ändå.
Motbuden :
2 Being Jolly fick stenhård press i ledningen senast och höll anständigt som sexa. Snabb ut.
Testades med jänkarvagn senast och det lät väldigt positivt från stallet på förhand men då hade man inte räknat med en viss Per Henriksen som tryckte på hela vägen och körde finish redan ett varv från mål men var sen inte man nog att erkänna att han missade ett varv.
Återigen jänkarvagn och gillar förutsättningarna. Bra spår och vägen ligger öppen för ledningen där han gör sina absolut bästa lopp. Från stallet säger man att han förvånande nog tagit loppet senast bra och det märks inget av i jobben efteråt så man kommer inte släppa någon ledning bara för loppet senast. Ingen Henriksen i startlistan heller så jag tycker nog man återigen borde vara favorit på läget.
Min första häst i alla fall. Har 5-3-2 på tolv försök från spets och bara 6% så här dagen innan är ett skämt.
4 Beamer är också snabb ut men har startat i monté på slutet. Rygg ledaren?
Startar mitt emellan båda de andra startsnabba så borde kunna krypa ner i rygg på 2 Being Jolly och skulle den få lite press av favoriten så kanske loppet senast ändå visar sig vara förödande och med lucka efter perfekt resa ska han kunna skrälla.
3 Hamilton Atout från stall Goop drar lite streck men har svårbedömd form.
Rätt så ok häst men staplar kanske inte direkt segrarna men har ett bra spår nu.
Haft svåra utgångslägen på slutet så delvis ursäktad och inte helt borta här med lite klaff.
8 Billy Idol har sex raka starter i spets så laddas nog trots spåret men har vilat.
Kommer från två raka starter på V75 men vilat efter det. Brukar laddas från öppna spår men det kan bli en väldigt tung inledning fram i dödens alt hängande. Vinst blir svårt från detta spåret och lite av ett lyxstreck i så fall.
Skrällen :
7 Point To Point har inte varit riktigt lika vass i år som tidigare men fart finns.
Har på intet sätt varit dålig i årets starter och bästa insatsen kom just på kort distans på Färjestad för tre starter sen. Spåret är inte optimalt men kan öppna så borde kunna hitta en position och det kan nog göra hästen gott att få gå i ryggar denna gång. Gynnas av ev tempo på loppet.
Vår Vinnare :
2 Being Jolly

Spelförslag dagens dubbel :
DD 1 : 4 Es Trenc
DD 2 : 2-5


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se