Speltips: Dagens Dubbel Tips till nya V64-Express Kalmar/Romme 17/9

Fredagen bjuder på en nyhet. V64-express men lopp från både Kalmar och Romme. Nu ska man avverka hela omgången på dryga timmen för att man ska få fredagskvällen ledigt.
Tanken är god men stackars de aktiva. Det är ändå djur dom håller på med och till slut kommer man behöva tumma på säkerheten för att hinna med att delta i loppen. Ingen bra utveckling.
Tack o lov är det bara på fredagar inledningsvis men jag gissar på att detta fenomen kommer att sprida sig mer och mer.
Efter strykning på min vinnare 2 Hombre D tror jag vägen är mer öppen för att favoriten ska leda loppet från start till mål i första avd.
Loppet på Kalmar håller desto högre klass med final i Stoserien och stor favorit blir 11 Ryssebo La Reine efter segern senast. Jag tror dock inte lika mycket på favoriten som övriga och motiverar varför nedan. Tycker en storskräll ligger på lut och spelar många kombinationer utan favoriten och håller i stället nere insatserna.
Lycka till.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
5 Georgia Am blir nog mest streckad då hon kommer med tre raka segrar. Alla är tagna från ledningen och efter strykningen bör chansen för repris vara god. Borde ha bra chans men har varit struken efter förra starten och även om Persson säger att hon inte tappat något på det så är det ändå ytterligare ett litet minus att ha med i beräkningarna.
Motbuden :
6 Unico Broline är nästan den jag är mest rädd för mot min spetsvinnare. Speciellt om det skulle bli för hårt tempo under vägen för då avslutar den här herren riktigt fort.
Sofia Aronsson har visat redan att hon är en duktig tränare och Rebecca Dahlén tillhör de bättre kuskarna i loppet. Tidig!
Skrällen :
4 Issiah är skrällen i loppet. Har en del fina prestationer från ledningen men nöjer sig nog med rygg ledaren här om det erbjuds. Speciellt då han kanske är bättre på kort distans.
Brukar sluta i främre träffen från framspår och till 2% är han klart spelbar vid gardering
Vår Vinnare : 5 Georgia Am

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
11 Ryssebo La Reine var riktigt lovande som unghäst men höll inte ihop utan skadade sig 2019 och spolierade hela säsongen 2020. Har återkommit i bra stil nu och senast kom första segern sen comebacken och stallet andas riktigt optimism. Kommer hon bara fram utvändigt varvet från mål är det i princip klart låter det som men jag är inte riktigt lika övertygad. Visst, hon har överlägset högst kapacitet i fältet men hon har faktiskt varvat insatserna sen hon var tillbaka på tävlingsbanan och jag tycker att det luktar stjärnsmäll lång väg i loppet. Speciellt då det finns flertalet bra motbud just på startvolten.
Men ok, antingen tar man många eller så är det en tänkbar chansspik. Jag väljer dock det första alternativet.
Motbuden :
5 Breidabliks Kahlua har gjort det bra på bl a V75 så är van vid tuffare gäng än detta och på plussidan är att hon förmodligen öppnar bra trots spåret och Conrad vill säkerligen köra i ledningen.
Som det ser ut springer hon en låg 14-tid på distansen och då blir det tufft för favoriten på tillägg att komma ikapp. På minussidan tycker jag främst att det är lite för många andraplatser jämfört med segrar för att det ska vara en tillfällighet. Man ska kanske passa sig för att baissa en häst som har 10 top 2 på 14 starter men som sagt. Jag vädrar skräll i loppet. Ändå min förstahäst om jag måste välja.
4 Dame De Tailleur har man testat att köra barfota runt om sista fyra starterna och det har resulterat i en riktigt fin rad med seger näst senast. Senast var hon ute i kval till Derbystoet vilket givetvis var stentufft men hon gjorde det riktigt bra. Tog ledningen men valde att släppa tidigt då det kom flertalet ute i banan. Tyvärr så släppte även spetshästen och man fick istället tredje inv.
Fick sen aldrig riktigt fritt och följde med in i mål som trea och det var nog kanske max vad man kunde förvänta sig men hästen såg pigg och fin ut vilket var ett stort plus.
Osäkert hur hon öppnar från ett snävt fjärdespår men det är bara sex hästar på främre volten så hon borde få en bra position.
7 Stella Pona, 8 Isi Band, 10 Hasty Helene och 14 Micro Vick har alla fyra många gemensamma nämnare i detta lopp. Dels vinner dom kanske inte så ofta och alla startar med 20m tillägg och känslan säger att vinnaren kanske mer troligtvis finns på start.
Men som jag skrev i början så vädrar jag stjärnsmäll och dessa fyra damer har alla haft en gedigen karriär och vunnit ibland men är streckade på runt 1% allihop så jag streckar och håller tummarna för att någon av dom får den där optimala drömresan i loppet.
13 Beluga West kommer från stall Untersteiner och har tävlat i rätt tuffa gäng så lite ner i klass här.
Tycker dock inte hästen är så märkvärdig alls och har heller inte segrat sen april förra året så att hon streckas upp bland top5 köper jag inte. Bort.
6 Tidore Degato verkar tyvärr ha tappat formen helt på slutet och trots bra spår i volten förväntar jag mig ingen vinnarprestation så bort med den med.
Skrällen :
1 Best In Show As bör vara påställd till detta loppet då ettan i raden försvinner efter denna start och i och med att man sätter upp kusken som tog senast segern återigen tycker jag man kan tolka som att man förväntar sig en bra insats. Gjorde ett helt ok lopp senast och är naturliga skrällbudet i loppet från bra spår.
Vår Vinnare :
5 Breidabliks Kahlua

Spelförslag :
DD 1 : 5 Georgia Am DD 2 : 1-4-5-7-8-10-14


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se