Speltips: Dagens Dubbel Tips till Mantorp måndag 5/2

V4 Solvalla

Ett riktigt trött snabblopp inleder måndagen på Mantorp där bäst före datumet passerat på de flesta ekipage och även om hästarna på tillägg borde runda de på start så är det fruktansvärt svårt att sia om viljan fortfarande finns där att vinna lopp. Det är 10-årige Harran Boko som vunnit lopp senaste året men även där är det en seger på över tre år. På en del andra får vi leta flera år tillbaka. Inte direkt så man blir sugen på att strecka. Tyvärr ser det inte så mycket bättre ut på start så det blir lite av ett lotteri när man ska strecka. Kolla och lyssna på värmningarna innan ni lämnar in.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 1640m Voltstart

Favoriten :

7 Harran Boko – kommer från start i guld. Fast med krafter då.
Går ner ett par hack i klass här och normalt sett ska han ju runda ett gäng som detta med en gäspning men det är ett par galopper i raden och det har väl inte slagit direkt gnistor om insatserna senaste tiden. Har dock tjänat lika mycket pengar som alla på start tillsammans så viss respekt förtjänar han och vettig favorit på det men inget singelstreck för mig utan jag vill nog gardera med någon på start för det är alldeles för mycket frågetecken.

Motbuden :

2 Ove Palema – har många andraplatser men förbättrad senast.
Kanske lite form på gång för var klart förbättrad senast och verkar nästan trivas bättre med vanliga vagnen. Crebas låter uppåt och vill till spets eller dödens och hålla ett ganska hårt tempo på loppet. Den taktiken borde lyckas med bara sex hästar på start och skulle man komma till spets på Mantorps korta upplopp så kanske det håller hela vägen. Roligaste strecket i loppet.

4 It Ain't Me – närmar sig slutet på karriären och tveksam två senaste.
Annars en av de som skulle kunna skrälla på start då hon kan öppna bra i volt men man vill till varje pris undvika dödens eller för tufft lopp med henne som senast så frågan är om man inte söker sig ner på innerspår. Ska snart bli fölmärr så inte så många starter kvar så man lär inte spara på krutet så men hon kan inte göra så mycket själv i loppen. Tänkbar vid gardering.

9 Dragster – Malmqvists gamla trotjänare som gnetar på.
Gammal guldhäst som sjunger på sista versen. Inte vunnit lopp sen okt -22 men får bedömas på gamla meriter för det är som sagt ganska låg klass på loppet och visst är det tänkbart att han skulle kunna tända till mot enklare motstånd som han gjorde näst senast.

Skrällen :

6 Valnes Isidor – har tveksam form men ensamt springspår och älskar spets.
Har fem segrar på åtta försök från spets och Juhani Partanen är en friskus i sulkyn så han kommer säkert ladda från start. Väldigt tveksam form dock som sagt men letar man storskräll så finns det väl vissa scenarion där han skulle kunna rinna undan i spets. Vid till exempel ett par galopper på de mer betrodda.

Vår Vinnare : 2 Ove Palema

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

2 Funny Sensation – har fått lite V75-hårdhet på slutet och utvecklas hela tiden.
Visserligen ”bara” en seger men har plockat pengar i alla starter utom en och är fortfarande nybliven fyraåring så har ju framtiden för sig. Står ganska tufft till i spårtrappan men fick ju bra spår i gengäld och även här är det en hel del hästar som ogärna sätter nosen först. Jepson upp återigen och kan öppna bakom bilen. Inte otänkbart att man spetsar men jag tror hon får svårt att svara en utvändigt och kan därmed hamna lite punschigt på det. Inte borta med som favorit och ganska hårt inne i loppet känns det naturligt att försöka fälla. Läggs till på spelförslaget om man vill minska variansen men jag kliver och streckar ett par andra.

Motbuden :

5 Dash – vann från samma spår för tre starter sen och kraftigt kuskförstärkt nu.
Gjorde comeback senast och såg lite seg ut men kämpade på och insatsen var bättre än den såg ut för dels var det vanlig vagn och sen krävdes det brodd som hon inte alls gillar och med jänkarvagn och sommarbalans i stället nu tror jag Uffe kan skicka ordentligt från start. Sen är hon hästen att slå med lopp i kroppen och ett par plusfaktorer. Vid vinsten var det visserligen billigt emot men hon vann väldigt enkelt med flera längder och en liknande insats här med en låg 15-tid ska räcka ganska långt. Idé till singelprocent?

10 Elettra Robin – tufft inne för att få bakspår men vann näst senast från svårt läge.
Gjorde en riktigt bra prestation då även om tempot gynnade henne och blev lite av ett skrik starten efter på V86 men gjorde en slät insats. Kan varit lite för täta starter kanske som spökade och man ska nog inte döma henne helt på den insatsen för har annars varit bra starterna innan på svensk mark. Borde nog streckas till dessa procent.

7 Lady Silver – gör ofta bra lopp men bara en seger i livet på 36 starter.
En häst från stall Westholm som tillhör de som tjänat mest i loppet ska så klart inte nonchaleras helt men det är svårt att spela hästar på dagens dubbel som så ogärna vill sticka nosen först. Visar annars bra form och klaffar det från spåret är hon inte alls iskall.

Skrällen :

1 Oh Mandy Pellini – Gav sig från spets senast och borde kanske vunnit.
Kan knappast hålla upp innerspåret nu dock men kanske lika bra det så man måste satsa på ett rygglopp och hoppas på lucka med lite sparade krafter. Fin vid segrarna i slutet på förra året och sen stenhårt motstånd på V75 och nu senast trea från spets. Nog inte helt formlös och kanske tänder till med invändig resa och lucka?

Vår Vinnare : 5 Dash

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 2-7
DD 2 : 1-5-10


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se