Speltips: Dagens Dubbel Tips till Mantorp måndag 21/11

Solvalla Jorma Kontio

Ny vecka och hoppas ni såg V75-videon där grabbarna var tokrätt på det och hade 10 Hobart varit en längd längre fram i avslutningen hade Manfred dragit in en kall miljon till andelsköparna. Dom gräver verkligen fram högkvalitativa grejer med lite resurser. Imponerande. Till kvällens dubbel tycker jag att jag har en intressant idé redan i inledningen där jag går rakt ut på Oskars 4 Diamant Vendil. Imponerade senast och har vunnit båda segrarna från dödens så från ett perfekt spår 4 tror jag vinstchansen är högst i loppet. Ändå bara 14%. Smaskens!

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

7 Loaded Rashid har inlett karriären lovande men vingelläge nu. Väldigt förbättrad på barfota bak på slutet och rätt så snabb ut bakom bilen men det vill nog till att invändiga vill släppa för att han ska komma dit den här gången. Visade dock för fyra starter sen att han går väldigt bra i ryggar också men spåret är som sagt krävande. Allt kan ju hända med orutinerade treåringar och bara nio hästar i loppet är plus. Räknas med klaff men nog lite hårt att spelas till favorit.

Motbuden :

4 Diamant Vendil har varit lite upp och ner i prestationerna men finns ett mönster. Vann i debuten efter att ha fått dödens något senare i loppet men efter ett imponerande första lopp så har det häxat lite. Dels med galopper men även från krångliga spår. Från ett perfekt fjärdespår bakom bilen bör dödens vara ledigt tidigt precis som senast. Lite småkomiskt lopp då över 2640m där speakern trodde det var 1640m och jag vet inte om det var därför en av konkurrenterna harvade i tredjespår men i sista sväng lät det först ”upploppet kvar” och sedan ”1100m till mål”. Mänskligt att fela men det gjorde också att loppet blev lite märkligt kört och det var i imponerande stil han kopplade grepp och gick undan. Har lite känslan av att ledaren i detta lopp antingen vill släppa eller kommer vara lite blöt sista 300m så jag tror faktiskt den här Diamanten kommer glänsa ikväll så jag sticker ut hakan och spikar till endast 14%.

2 Joli's Hilding var sämre senast men det finns förklaringar och bra innan det och kuskförstärkt. Hade för mycket hov senast vilket gjorde att han sprang och slirade utan fäste vilket gjorde att han blev tidigt trött. Väldigt startsnabb och ofta påpassad på toton därför så kommer säkert trenda uppåt under måndagen. Speciellt då han får Magnus A Djuse upp den här gången. Alla strör lovord över honom med rätta. Styrningarna i lördags var i stort sett felfria och det är svårt att inte tippa honom etta med dessa förutsättningar trots att tränaren tycker han är bättre i ryggar.

6 Guvenör Godiva gör det bra varje gång från svåra lägen. Kombon Pihlström/Tjomsland kommer nog slå väl ut vad tiden lider och är ett väldigt intressant samarbete. Den här är heller inte så tokig men har återigen spår en bit ut på vingen vilket försvårar uppgiften en aning men med få hästar i loppet kanske det löser sig ändå.

5 Fix You vann i debuten och har varit bra efter det med trots att segrarna uteblivit. Möter kanske lite värre motstånd här än på slutet men ganska nyttig i loppen och från bra startspår och med första jänkarvagn är han intressant vid gardering.

Skrällen :

1 Corona Park har enda segern från spets och brukar laddas. Dessutom hänger man på jänkarvagnen för första gången vilket indikerar för mig att man vill prova i ledningen om det lyckas. Tror dock hon får svårt att svara utvändiga 2 Joli's Hilding som är riktigt snabb första biten. Rygg ledaren är inte fel det heller till bara 4%.

Vår Vinnare : 4 Diamant Vendil

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart

Favoriten :

3 What A Deal fick dålig rygg på V75 senast så glöm. Bra innan det. Tillbaka i enklare gäng också samt att man låter jänkarvagnen vara på en start till då allt blev fel senast. Gillar ledningen och går även allra bäst där så planen är att ladda vad som går. Något oklart om det lyckas då båda invändigt också är snabba och ska laddas. Sårbar i så fall och bör nog garderas trots att jag tycker han har klart högst vinstchans i loppet.

Motbuden :

1 Edforever var första jänkarvagn senast och öppnade mkt snabbare från start då. Samma nu och dessutom Djuse upp vilket är stort plus. Tidigare har han varit mer stark än snabb så distansen var ett frågetecken men med senaste starten på näthinnan så kanske man lyckas svara alternativt komma ut tidigt och sätta upp tempot själv?

6 What A Winner kommer från tre bra insatser på slutet. Vann näst senast. Spår aningen långt ut kanske men barfota runt om för första gången någonsin är hyperintressant då han gjort två bra lopp från tillägg på slutet. Kommer knappast hamna sämre till den här gången och var bra som tvåa över distansen på Eskilstuna. Jag streckar.

4 Bontoni Degato har höjt sig i jänkarvagnen två senaste starterna. Gjorde ett helt ok lopp senast på V75 trots att han var oplacerad och fick nog lite hårdhet i sig åtminstone. Tycker dock att loppet är jämnt och aningen överspelad till höga 20%.

7 King Kong skall testas barfota fram för första gången. Ojämnt bra så kanske slår väl ut? Visst, 11.4 på Vaggeryd är vansinnigt vasst men också en hängtid så jag lägger inte så mycket vikt vid den. Speciellt inte då jag tycker han varit sämre efter det så det vill nog till att barfotabalansen slår väl ut så vi får se en förbättring. Ska duga på grundkapacitet i så fall.

Skrällen :

11 Runaway Day är kanske bäst i front men går tider som duger så kanske med klaff. Normalt sett i en spårtrappa brukar pengarna väga upp sämre spåren men här tycker jag de står ganska hårt inne då det inte skiljer mer än 150K mellan denna och innerspåret. Dessutom ganska blek senast så lite frågetecken för formen men till bara 3% kan man nog strecka vid lite bredare gardering då han är segerrikast i loppet på 37 starter.

Vår Vinnare : 3 What A Deal

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 4 Diamant Vendil

DD 2 : 1-3-6-11


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Mr Green

Insatsen tillbaka (500kr)

på valfritt LIVE-bet

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
NordicBet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se