Speltips: Dagens Dubbel Tips till Mantorp måndag 2/1

Häst 13

Well, Im back!

Nytt år och nya travlopp med ett visst prestigefyllt lopp i slutet av januari som nästa höjdpunkt. Vi startar 2023 på Mantorp och det är inte direkt några högklassiska lopp men ganska spelvärda. Som vanligt är det ett par ekipage i varje avdelning som höjer sig över övriga och med två femtonhästars lopp så kan vi nog få rätt så ok odds. Speciellt andra avdelningen tycker jag är väldigt skiktad med ett par hästar som höjer sig över övriga så låser det loppet med två.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart

Favoriten :

9 Narragansett är knapp favorit på förhand. Duger ok men inte superhet som favorit. Insatsen senast med skor var första på länge och helt ok från svårt utgångsläge men liknande uppgift nu så ska nog inte vara favorit tycker jag. Dessutom har alla tre segrarna kommit bakom bilen från framspår vilket gör att jag tvivlar ännu mer på dagens uppgift. Streckas kanske men absolut inte tidigt för mig på dåligt spelvärde.

Motbuden :

8 Fönix Vang bor nog och kanske blir favorit på spelet till slut. Formstark. Kommer från seger och har bra insatser från svåra lägen så innerspåret på start här kanske inte alls är så dumt om man bara tråcklar sig ut i andraspår. Det som kan strula är att han har en annan betrodd utvändigt som nog gärna vill hålla honom instängd så länge som går. Skulle Victor bara hitta ut så tror jag han har högst vinstchans i loppet då han kommer från imponerande seger och sällan sviker i loppen. Första strecket men ingen spik.

15 Herakles har bra insatser på slutet och klarar tillägget. Fungerar bra med att anfalla bakifrån och intressant med Gustav Johansson upp återigen som lyckades bra näst senast vid andraplatsen. Senast på V75 satt man fast med alla krafter kvar så den nollan tar jag inte så allvarligt på. Ska fortsatt hålla bra form och klaffar det bara lite så har han ett tungt slutvarv.

2 Teanie kan öppna från start och vill nog till ledningen. Skulle startat i mitten på december men ströks och får starta nu i stället. Van att starta med ett par veckors mellanrum så ska nog gå bra. Det som oroar mer är att han inte var som bäst i senaste starten heller då han svek helt från favoritpositionen ledningen och sen struken efter det gör att förberedelserna känns inte helt optimala. Har annars 4/5 segrar från spets.

4 Jane Attack är en rätt fin tjej som bör duga bra i nuvarande klass. Crebas har varit lite på tapeten det senaste och verkar ha ok form på stallet med bra resultat både hela förra året men även senaste månaden. Svårt spår här och skulle så klart gynnas kraftigt av en strykning invändigt men bör nog kunna komma i väg ok. Till bara 4% kan man nog strecka vid gardering.

12 Fighter Marke drar en del streck men har pausat och skor nu. Nej. Står rätt tufft inne på tillägget och dessutom första med skor på länge vilket han inte har några registrerade framgångar med på länge. På ren kapacitet ska han kunna skrälla i ett lopp som detta men det krävs väldigt många streck för att få med honom på en kupong ikväll. Pass.

Skrällen :

5 Olle Då är ny i Svanstedts träning så lite av ett frågetecken. Dock rätt kvick ut i voltstart och det finns nog ett scenario där han kan komma till spets där båda segrarna i livet har kommit. Aningen långsökt så klart från spår fem men det är inga startraketer från de bästa spåren och skulle han komma dit är ett par procent bara lockande.

Vår Vinnare : 8 Fönix Vang

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart

Favoriten :

12 Livi Princess H.M. har varit bra en längre tid men vinner inte så ofta. Bra som tvåa återigen på V75 senast men fick chansen från rygg ledaren utan att riktigt kunna utmana om segern. Ska inte sträcka mig så långt som till dålig stridsmoral men läget den här gången är väldigt mycket tuffare och hon känns inte riktigt som hästen som rundar fält på beställning. Aningen märklig favorit. Rankas ner för mig.

Motbuden :

3 Salamanca gjorde comeback senast och vann trots galopp. Kort galopp tidigt i loppet senast och tappade ledningen på det men kördes till och tog över igen och gick undan enkelt. Riktigt bra. Borde gå framåt med loppet i kroppen och skulle hon inte dumma sig så är hon kvick ut i volten och från spets tror jag hon blir ytterst svårslagen. Första strecket och tänkbar chansspik för den vågade.

11 Kungfu Lady har varit aningen sämre på slutet men kommer från stall Goop. Normalt sett van vid betydligt tuffare gäng än detta och borde vara väldigt tidig på ren grundkapacitet, kanske t o m först men insatserna på slutet får man nog ta på allvar då de varit rätt bleka trots ner i klass. Aningen intressant dock att hon måste anfalla bakifrån den här gången så jag tror jag ger henne en chans till då spelvärdet är bra på en rätt så bra häst i grunden. Men att kolla värmningarna är nog ingen dum idé.

6 Entrance mötte 3 Salamanca senast och var tvåa då och närmade sig. Man ska ha med sig att hon var spelad till 6.20 senast och Salamanca till över 40ggr och omvända roller nu med springspår respektive tredjespår även om den här var nedstruken senast så öppnade Salamanca mycket snabbare och utan tvekan snabbare än den här från start. Stilen var dock sisådär så skulle hon kasta sig i galopp återigen så kanske Svanstedt kan komma till ledningen den här gången istället. Ett annat alternativ är att man lyckas krypa ner i rygg på ledaren och lifta med därifrån. Segeraktuell hur som helst.

Skrällen :

2 Infinity Bellezza är inte så märkvärdig kanske men bra läge nu. Snabb ut bakom bilen så bör kunna öppna även i volt. Bara en seger i livet men kom ganska nyligen och varit ok även efter det. Lite som ska klaffa för att hon ska segerstrida så klart men bara fyra år och under utveckling. Borde absolut vara mer streckad än en ynka procent i alla fall.

Vår Vinnare : 3 Salamanca

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 8-15 +(4-5)

DD 2 : 3-11


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se