Speltips: Dagens Dubbel Tips till Mantorp måndag 1/7

Häst 27

Ny vecka och ny månad vilket också innebär att vi går in i Sprintermästarveckan. Mantorp inleder och det är nog stor chans att vi får leva med två favoriter under kvällen men jag väljer att gardera den sista favoriten då det verkar som att Goops nyförvärv 2 Benchmark kommer bli väldigt bortglömd denna kväll efter ett par sämre insatser på slutet. Men pass upp!! Motivering nedan.

Lycka till!!

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart

Favoriten :

5 Stan Getz A.T. – stabila insatser på slutet och bra förutsättningar nu.
Bara fem hästar på start och även om inte femtespåret kanske är optimalt så har han löst värre uppgifter tidigare. Distansen passar bra och Goop bör kunna köra till och ta över ledningen i tidigt skede och sen ska han nog bli väldigt svårslagen. Jag spikar.

Motbuden :

7 La Fille De Niky – står riktigt bra inne i loppet och distansgynnad.
Varit ute i riktigt tuffa omgivningar emellanåt och gjort det bra. I startlistan lyser det rött barfota fram men det stämmer nog inte riktigt. Alltid gått barfota bak och inte fram tidigare så förmodligen är det den balansen som gäller även ikväll. Tuff tjej som absolut är värst emot favoriten här.

6 Optimum Bankrobber – Trivs över längre distanser och har bra form.
Två lopp efter lite kortare vila och har varit bra som trea och senast seger. Tuffare emot nu men fint smygläge med innerspår på första tillägget. Tänkbar skräll om det löser sig.

2 Zantanaz – ingen riktigt vinnartyp men passar över distansen.
Väldigt enkelt lopp senast där man slutade tvåa men svårt att värdera riktigt. Plockat pengar innan det i tuffa gäng och duger rent tidsmässigt för en superskräll här om allt stämmer 100%

Skrällen :

11 Lincoln Abe Boko – tuff uppgift med 40m tillägg men bra lopp senast.
Gick en bra avslutning senast bakom överlägsen vinnare och har levererat varje gång på slutet. Enda gången han var oplacerad så fick man inte fritt och senaste loppet var ett av hans bästa i karriären enligt Crebas. Nu är läget ruskigt svårt och det krävs nog att en del betrodda underpresterar eller kommer bort för att det ska räcka hela vägen. Skrällbud i så fall men kanske mest platsbud.

Vår Vinnare : 5 Stan Getz A.T.

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart

Favoriten :

4 Judge Dredd Sisu – vann V75 från dödens över distansen i februari.
Har en ganska passande uppgift här då man lottats till ett av de bästa spåret bakom bilen för honom. Barfota runt om nu som i finalen på V75 och från stallet andas man stor optimism. Ni som följer mina tips vet att jag gillar den här herren skarpt och har spikat honom på dubbeln innan med framgång men det är lite volatilt när det är spårtrappa och han ska återigen plocka ner samtliga från dödens och dessutom hålla undan för hårda hästar ute i banan. Ska så klart vara favorit i loppet men jag är sugen på att gardera denna gång.

Motbuden :

11 Finn Palema – USA-import som fortfarande är segerlös för Crebas.
Han skräder dock inte med orden när det gäller den här herren. Bästa hästen han suttit bakom enligt egen utsago och han räds inte ett offensivt upplägg om det krävs. Så uppåt som han är så kommer han ju köra för seger vilket alltid ger lite extra krydda för ett spel som detta. Segernollan kommer nog spräckas inom kort, redan i kväll?

9 Balotelli Face – bra lopp i stort sett varje gång men återigen svårt spår.
Det var över ett år sen man vann lopp dock plus att man kanske måste spara på hovarna denna start för framtida större uppgifter. Ändå aktuell här mot lämpligt motstånd.

10 Frazze – vann från rygg ledaren senast och trivs bäst där framme.
Har nästan uteslutande alla framgångar från spets och rygg ledaren så spåret drar ner segerchanserna rejält så klart. Bara skrällbud.

1 Cubalibre Jet – var inte bra senast från spets men kanske distansen som spökade?
Med tanke på insatserna innan senast så får vi anta att det var något som inte stämde senast i alla fall för har gjort bra lopp i liknande konkurrens före det. Här kanske man siktar på rygg ledaren eller tredje inner och hoppas på lucka? Barfota bak har fungerat bra innan så plus.

Skrällen :

2 Benchmark – debuterade för Goop senast. Blek insats då.
Björn står uppsatt som tränare förra starten men från stallet säger man att det är debut denna start. Snurrigt värre men strunt samma. Har oavsett underpresterat på slutet men ändå intressant när Goop tagit över träningen och man ska komma ihåg att det V75-loppet som favoriten vann från dödens i februari så var Benchmark jämnt spelad som delad favorit så även om insatserna har varit vitt skilda sen dess så finns det uppenbarligen fart även här och kan öppna lite över medel bakom bilen så med det känns bara ett par procent ganska spelbart.

Vår Vinnare : 4 Judge Dredd Sisu

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 5 Stan Getz A.T.
DD 2 : 2-4-11


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se