Speltips: Dagens Dubbel Tips till Mantorp måndag 15/4

Häst 2

Veckans tävlingar inleds på Mantorp där Oscar Ginman och Elisabeth Almheden är i fokus då man ligger bakom båda favoriterna. Jag har nog slagit i huvudet för jag tror han kan kamma noll i kväll. Första favoriten har tre raka galopper med bilstart så är nog sårbar med startsnabba hästar både invändigt och utvändigt om sig. 9 A Fair Day kan man så klart välja att gå på om man vill. Undantagshäst som kommer ta klivet in i eliten i år men från bakspår kan man inte utnyttja sin startsnabbhet men lägger alla sig på innerspår och Oscar kör till mot spets så vinner han så klart men jag hoppas och tror att man ger favoriten en match. Skulle man höra på intervjuer under kvällen att alla vill släppa så får man revidera och spela med färre i första och då skulle jag i så fall spela med 5 och 9 mot favoriten.

Lycka till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

4 Maroon Day – årsdebuterade i stor stil senast.
Inledde ok från springspår senast men hamnade i dödens på Goops Victory Poseidon men pressade hela sista varvet och i sista sväng hissade övriga nödflagg och Oscar gick undan på lätta fötter över upploppet. Väldigt kvick ut från samma spår för fyra starter sen på Kalmar men rullade över efter ett halvvarv då man fick press utvändigt. Det är lite det som är största problemet för mig. Det är tre raka galopper bakom bil och så ska man återigen ladda från start här med startsnabba både invändigt och utvändigt. Det luktar stressig inledning. Jag går emot.

Motbuden :

5 Village Party – bra fjolår och första jänkarvagn nu.
Vunnit hälften av sina starter i livet men har inte riktigt lyckats när motståndet har hårdnat. Bra klass nu dock och kan öppna snabbt bakom bilen så även om det inte blir spets så borde det bli en bra position. Barfota runt om återigen och dessutom första jänkarvagn vilket brukar ge bra effekt på Untersteiners hästar. Måste vara tidig.

1 Mac Idzarda – öppnade snabbt från innerspår senast med jänkarvagnen.
Andra chansen i jänkarvagnen och från innerspår även denna gång med Jepson i vagnen så han vet hur han kan öppna och Henriksen ser gärna att man provar i spets. Barfota runt om säger man från stallet men skor bak i startlistan så håll koll på det. Oavsett om man håller upp spets eller får rygg ledaren så finns vinstchansen men intressantast i spets så klart och i så fall är det hästen att slå.

9 Norris – dålig rygg att gå i senast. Avslutar alltid bra i loppen.
Rätt hård tjej som tål att gå lite i spåren och har avgjort lopp den svåra vägen. Verkar allround och Crebas verkar hålla henne ganska högt. Antar att man försöker rygga innerspåret här så behöver lite tur med luckan för att hinna fram men inte alls borta.

10 Emirre – kommer med två raka segrar. Bakspår nu.
Inlett året med livets två första segrar så formen på topp får vi anta. Bakspår nu jämfört med framspår bakom bilen de andra starterna men båda segrarna är tagna från invändiga resor med lucka så ska nog kunna hävda sig även från kön. Ganska spelvärd vid gardering men inga ändringar så rankas ner en aning ändå.

Skrällen :

3 Flight To Paris – även här blir det jänkarvagn för första gången.
Dessutom Kontio upp och det kanske inte är kuskplus jämfört med Stefan men lite intressant ändå med en offensiv kusk när man testar jänkarvagn och barfota tillsammans. Höjde sig på barfota senast så med kuskbyte och jänkarvagn kanske vi får se en väldig förbättring. Outsider.

Vår Vinnare : 5 Village Party

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

9 A Fair Day – folkkära hästen som ska växa in i eliten nu.
Vann enkelt i årsdebuten på en topptid även om det var snabba Färjestad. Slog då flera av dagens motståndare enkelt och bakspåret oroar nog inte Oscar nämnvärt. Ska självklart vara stor favorit även denna gång. Bollade med två av värsta motbuden senast och lär knappast vara sämre nu med lopp i kroppen. Jag förstår med att detta är en undantagshäst som tål att ta dödens om så krävs men från bakspår blir det kanske ingen tidig ledning och detta är knappast viktigaste loppet i år så jag tycker att värdet finns i att gå emot.

Motbuden :

3 Demon – har tagit klivet upp i guld och besitter en ruggig avslutning.
Ska erkänna att jag är väldigt svag för den här hästen men jag har lite svårt att köpa att han ska vara så här mycket mindre streckad än favoriten från framspår. Om han har runt två längders försprång in i sista sväng blir det inte lätt för favoriten att plocka ner honom. Mötte hästar som Stoletheshow, Unico Broline och Mellby Jinx senast men då fick favoriten fick köra 16 på varvet gick det inte ta något men avslutningen var återigen bra med full fart över mål. Jag kanske har slagit i huvudet men jag testar att gå emot stora favoriten och då är Demon mitt första streck.

5 Ante La Roque – mötte favoriten senast och var chanslös då.
Lopp i kroppen nu och i årsdebuten fick man andra ytter i rygg på Gocciadoro men när den tröttnade så kunde Örjan köra rakt fram över upploppet och avslutningen var väl ok men inte mer. Ska väl vara bättre nu med lopp i kroppen och är trots allt enda med plusstatistik på favoriten. Dom har utvecklats lite olika sista året så betyder kanske inte så mycket men är en av de som besitter fart att utmana favoriten om allt stämmer. Men ja, långsökt kanske.

Skrällen :

1 Thereisnolimit – var bara en halv längd efter favoriten i mål senast.
Gick med i rygg hela vägen senast och sköt till bra när luckan kom men då hade Oscar redan gjort segergest med favoriten. Lite annorlunda förutsättningar nu då man förmodligen kan testa i spets nu och det blir återigen barfota runt om och jänkarvagn. Kan bli svårfångad på snabb bana från spets över korta upploppet. Slog guldhästar näst senast vid vinsten.

Vår Vinnare : 3 Demon

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 1-3-5-9
DD 2 : 1-3


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se