Speltips: Dagens Dubbel Tips till Mantorp måndag 11/9

Axevalla travhäst

Vi börjar denna vecka lite som den förra avslutades. Med två väldigt starka favoriter.
Gissar på att vi inte ens får över 5ggr på raka dd:n så man får var och en avgöra var gränsen går då båda de facto har bakspår. Första favoriten kanske är mest tveksam av de två men i gengäld möter han enklare än den sista. Så vill man absolut inte spela favoritkomben så skulle jag ändå spika 13 Luca Vialli Boko och ta två skrällar i avslutningen. Vi får hoppas på roligare lopp under morgondagen.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart

Favoriten :

13 Luca Vialli Boko fick ge sig mot smygkörd senast men bra avslutning som tvåa.
Var ute över fyra varv på Axevalla och slog bra hästar då från spets på ett övertygande sätt. Senast satt man långt ner i kön men fick bra rygg att gå i hela vägen och hade det inte funnits open stretch så hade det blivit ytterligare en övertygande seger. Verkar väldigt formstark och möter ett ganska beskedligt gäng här. Lång distans passar perfekt det med och borde vara en riktigt stark favorit. Spik!

Motbuden :

3 Veams Pumba är nog vassast på start men står ganska hårt inne i loppet.
Testade V75 senast och var ok men inte mer. Brukar duga bra i nuvarande klass och är mer stark än speedig så chansen ligger nog i att köra sig till spets efter en bit och sen försöka hålla ett tempo hela vägen så man inte blir slagen på speed. Kan dock kosta lite att komma dit och trots Mantorp korta upplopp tror jag det blir tufft att hålla hela vägen men tänkbart.

1 Savoy Brown får nog svårt att utnyttja det fina spåret men kan få loppet ändå.
Inte så startsnabb i volten men var bra på barfota runt om för fem starter sen och med bara sex hästar på start borde man lyckas få tredje inner eller liknande och när tåget sen går varvet från mål så brukar fältet spricka upp och luckan komma. Jätterysare med klaff.

12 Powerbank räcker väldigt långt här i normala fall men varit borta länge.
Gör comeback efter dryga halvåret men rätt så van att tävla i tuffare sällskap och här står man väldigt bra inne i loppet så lämplig uppgift i återkomsten. Magnus upp är plus och får man rätta ryggarna under slutvarvet kan det nog räcka en bit. Men vinst? Nja. Inte supertidig.

8 M.T.Reed är den konstanta outsidern. Måste smygas in i det längsta.
Inte alls visat någon form på slutet så egentligen borde man kanske släppa min kompis nu men var ute över distansen för fyra starter sen och då fick man samma resa som senast då man stannade sista biten men på Årjäng höll man farten hela vägen in i mål så kanske att distansen passar bättre? Linda kör själv och hon vet vad som gäller men det måste så klart klaffa maximalt. 1% är dock väldigt lågt trots att han vinner så sällan då han faktiskt har gått bra mot mycket hårdare hästar än detta.

Skrällen :

11 Solkattens Ferrari har varvat monté med sulky på slutet men formen?
Lennartsson upp är positivt och nu blir det helstängt huvudlag och barfota runt om vilket var väldigt länge sen man provade. Borde normalt sett vara mer spelad än 2% men formen är ju ytterst tveksam så rimligt. Ny kusk och intressanta ändringar gör han till ett perfekt skrällbud bakom en stark favorit.

Vår Vinnare : 13 Luca Vialli Boko

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

10 In Love Mearas fick ge sig senast mot Matiere och går ner rejält i klass här.
Även om han varit ute i stenhårda gäng så var segermoralen kraftigt ifrågasatt senast då han återigen gav sig mot Matiere för andra starten i rad. Tycker kanske det är lite hårt ändå när man är tvåa på V75 på en låg 12-tid. Liknande insats här borde räcka till en bekväm seger och det var bara tredje starten för Redén och går nog framåt för varje start. Magnus upp till den här starten är bara positivt för mig och tyvärr är det nog en lika stark favorit detta. Svårslagen.

Motbuden :

11 Black Fire verkar ha hittat toppform igen, om favoriten sviker.
Hittade en formtopp även förra året när hösten närmade sig och gjorde bra ifrån sig på V75 bland annat. Gustav känner hästen väldigt bra och även om jag tycker han går allra bäst i spets eller rygg ledaren så borde han räknas tidigt här bakom favoriten.

1 Quantity Of Time varit ute i tuffa lopp på slutet. Kval till Derbystoet senast.
Var i och för sig en bit från att kvala in men kom i mål på en bra tid som borde räcka en bit här om det strular för favoriten från bakspår. Motbud om man lyckas försvara innerspåret till spets.

3 Explosivelove A.F är inte alls så tokig och Dalborg är en riktig skrällkusk.
Verkar hålla rätt så bra form faktiskt då han tagit fina placeringar på slutet i liknande omgivningar som detta. Dessutom ska man testa barfota runt om för allra första gången i 38:e starten. Kan öppna lite över medel bakom bilen och borde nog kunna hitta en tilltalande position. Bara 2%.

5 Speedy Cash Vicane skrällde näst senast efter perfekt resa. Tuffare nu.
Bra spår bakom bilen nu jämfört med senast men blir nog tufft att hinna ner på innerspår denna gång. Full distans ska nog fungera bra däremot men behöver smygas in i det längsta. Inte superhet.

Skrällen :

2 Staro Merlin har visat toppform på slutet och bra spår nu.
Vid segern chansade man invändigt och fick luckan perfekt. Från detta spår borde man hitta ner på innern, kanske till och med i rygg på ledaren och sen hoppas på samma scenario till låga 4%.

Vår Vinnare : 10 In Love Mearas

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 13 Luca Vialli Boko
DD 2 : 10 In Love Mearas


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se